Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla yumurtlama takibini bende beceremiyorum ovulasyon da özellikle kullanmıyorum yoksa iyice tırlatırım takvim kullanıyorum sadece nasıl gidiyo bebiş nasıl ❤

Bencede aynen benim de bi çubuk test yapmıştım birde erken gebelik ikiside silikti o zaman

Valla yumurtlama takibini bende beceremiyorum ovulasyon da özellikle kullanmıyorum yoksa iyice tırlatırım takvim kullanıyorum sadece nasıl gidiyo bebiş nasıl ❤
Mide bulantılarım dışında herşey yolunda kuzum. Yemek yerken bir sıkıntı yok ama yemekten sonra midemde herşey yer değiştiriyor sanki. Birde tabi sürekli uyuma halı bu belirtiler genelde 6. Hafta sonrası başlıyor

Yaa güzel olan herşeyin zor tarafları var inşallah daha kolay geçsin gebeliğin bebeğim ❤❤ ben kızım da hiç mide bulantısı yaşamamıştım sadece canım yemek yemek istemiyodu bi süre öyle geçti sonra düzeldi kendi yaptığım yemekler hariç ne bulursam gömmüştüm

Ayyy galiba hastalanıyorum boş yere test yaptım püüü 21. Günüm karnım belim ağrımaya başladı sarı akıntı da geldi sivilcemde var zaten ağlıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…