Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Seni gaza getirmek istemem ama ben Regliden sonraki 23. Gün kaset testte öğrenmiştim değerim 130 çıkmıştır 🙂 adetim düzenlidir 28-30 gün arası değişir. Tabi erken yumurtlama olmuş olabilir benim yumurta takibi yapmadığım için bilmiyorum 🙂
Valla yumurtlama takibini bende beceremiyorum ovulasyon da özellikle kullanmıyorum yoksa iyice tırlatırım😂🤭 takvim kullanıyorum sadece nasıl gidiyo bebiş nasıl ❤

Benimde öyle bir gün öncede yapmıştım hiçbişey çıkmamıştı sonra reglden önce silik çıktı beta 101 cıktı bi kaç gün sonra anca o da yani,ümitsiz olmayın öyle illada taa regli 10 gün gecmeyi beklemeye gerek yok bence varsa cıkıyo ama erken gebelikte bile silik çıktı benim
Bencede aynen benim de bi çubuk test yapmıştım birde erken gebelik ikiside silikti o zaman

Valla yumurtlama takibini bende beceremiyorum ovulasyon da özellikle kullanmıyorum yoksa iyice tırlatırım😂🤭 takvim kullanıyorum sadece nasıl gidiyo bebiş nasıl ❤
Mide bulantılarım dışında herşey yolunda kuzum. Yemek yerken bir sıkıntı yok ama yemekten sonra midemde herşey yer değiştiriyor sanki. Birde tabi sürekli uyuma halı🙂 bu belirtiler genelde 6. Hafta sonrası başlıyor 🙂

Mide bulantılarım dışında herşey yolunda kuzum. Yemek yerken bir sıkıntı yok ama yemekten sonra midemde herşey yer değiştiriyor sanki. Birde tabi sürekli uyuma halı🙂 bu belirtiler genelde 6. Hafta sonrası başlıyor 🙂
Yaa güzel olan herşeyin zor tarafları var 😊 inşallah daha kolay geçsin gebeliğin bebeğim ❤❤😍😍 ben kızım da hiç mide bulantısı yaşamamıştım sadece canım yemek yemek istemiyodu bi süre öyle geçti sonra düzeldi kendi yaptığım yemekler hariç ne bulursam gömmüştüm 😅😅

Ayyy galiba hastalanıyorum boş yere test yaptım püüü 😐 21. Günüm karnım belim ağrımaya başladı sarı akıntı da geldi sivilcemde var zaten 😐 ağlıycam😔

X