- 12 Ekim 2021
- 436
- 122
- 31
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #6.761
İnşallah18 haziranı bekle o zaman bat gününmüş
Kanda çıkmadı 4 günde idrarda cikmazE bi kaset test yap tekrar varsa kesin çıkar zaten
Adet geçmiş 5 gün yanlış mı okudum?Kanda çıkmadı 4 günde idrarda cikmaz
Erken gebelik testi değilse sakın yapma! Durdun bu kadar azcık daha dur. Ben yaptım çünkü 2 gebeliğimde yaşadıklarımın aynısını yaşadımTamam canım haber et bizede güzel haberlerle inşallah ❤Vallahi ben dayanamıyorum yumurtlamanın 9. Günü bir tanecik testim var deli gibi yapasım geliyo
Değil abla kaset test ya keşke erken gebelik alsaydım aklıma gelmediErken gebelik testi değilse sakın yapma! Durdun bu kadar azcık daha dur. Ben yaptım çünkü 2 gebeliğimde yaşadıklarımın aynısını yaşadım
Duruyorum tamam kendimi sakinleştirdimAyyy oyle birsey yapma insallah vardir ama bat yaklastikca yaparsin dur bak sonra iyice dayanamiyir gercekten daha cok erken
9. Günde kaset testte mümkün değil çıkmaz uslu uslu bekle canımDeğil abla kaset test ya keşke erken gebelik alsaydım aklıma gelmedi
Uslu uslu bekliyorum abla9. Günde kaset testte mümkün değil çıkmaz uslu uslu bekle canım
İki günde bir beta yükselir takip et canım.. inşallah sağlıkla ilerler tebrik ederimkızlar kafama takıldı son adet tarihim 6 Mayıs, beta 51 çıktı çok düşük değil mi? Normal mi böyle olması
Bat 18 Haziransa erkenBaşına gelen yok mu ya acaba erken mi baktım kanda
Seni gaza getirmek istemem ama ben Regliden sonraki 23. Gün kaset testte öğrenmiştim değerim 130 çıkmıştırUslu uslu bekliyorum abla
Ayyy BendeeYumurtlamanın 9. Günü bir tane testim var şeytan diyo ki yap gitsintutun beni yoksa yapcam
Silik çizgi var burda kııııız ben mi yanlış görüyorumbata 1 gun kaldi yaptim negatif bu ayda olmadi
Benimde öyle bir gün öncede yapmıştım hiçbişey çıkmamıştı sonra reglden önce silik çıktı beta 101 cıktı bi kaç gün sonra anca o da yani,ümitsiz olmayın öyle illada taa regli 10 gün gecmeyi beklemeye gerek yok bence varsa cıkıyo ama erken gebelikte bile silik çıktı benimHer zaman erken çıkmaz ben kendi testlerimde hep adetten 3-4 gün sonra silik çizgi gördün öncesinde yapsam cıkmayabilirmiş o kadar silikti
Yap gitsin
Ahh keske olsaaaaSilik çizgi var burda kııııız ben mi yanlış görüyorum
İnşallah ya eşime de olmadi dedim inşallah bir sürpriz olurda 22 Haziran onun doğum günü sürpriz yaparımBat 18 Haziransa erken
Adet geçmiş 5 gün yanlış mı okudum?
Yani umut var mı az önce aniden sol kasigima şiddetli ağrı girdi çıktı adı çok hafif gelip gidiyoBat 18 Haziransa erken