- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 32
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #6.741
YaaTestin golgesi malesef
Olsaydu cikardi degilmiGaliba bende silik bi çizgi görüyorum testin gölgesi değilse eğer
Testin golgesi malesef
Hayırlısı olsun kuzum üzülme belki olmazsın belli olmaz kiTestin golgesi malesef
EvettttVar değil miiii
Bu testi tekrarlayin silik cizgi varbata 1 gun kaldi yaptim negatif bu ayda olmadi
Her zaman erken çıkmaz ben kendi testlerimde hep adetten 3-4 gün sonra silik çizgi gördün öncesinde yapsam cıkmayabilirmiş o kadar siliktiOlsaydu cikardi degilmi
E bi kaset test yap tekrar varsa kesin çıkar zatenYok ya kanda negatif çıkınca yapmadim
Evet bu ikisi şaşırmıyorİnsalah bn ağırlıklı laboquick kullandım hamileliklerimide onla öğrenmiştim hiç sasmadi. İnşallah amin
Ya insallah gecikirde cikar gercekten az once attigin test negetif testin goslesi vurmus insan belirti aramak istemiyor ama goguslerim harita gibi oldu ve cok sisti kasiklarimda rahim bolgemde ani sancilar oluyor ilk gebeligimdede boyle olmustu biraz umitlenmistimHer zaman erken çıkmaz ben kendi testlerimde hep adetten 3-4 gün sonra silik çizgi gördün öncesinde yapsam cıkmayabilirmiş o kadar silikti
18 haziranı bekle o zaman bat gününmüşYok cnm kullanmadım ama ondan önce iki ay kullanmıştım
İnşallah bebişin seninledir canım ❤Ya insallah gecikirde cikar gercekten az once attigin test negetif testin goslesi vurmus insan belirti aramak istemiyor ama goguslerim harita gibi oldu ve cok sisti kasiklarimda rahim bolgemde ani sancilar oluyor ilk gebeligimdede boyle olmustu biraz umitlenmistim
İnsallah balim yarin sabah tekralayim dayanabilirsamİnşallah bebişin seninledir canım ❤testi tekrarla istersen
Tamam canım haber et bizede güzel haberlerle inşallah ❤İnsallah balim yarin sabah tekralayim dayanabilirsam
Ah sabretmesi okadar zorli anlayabiliyorum gercekten ama bence sonra varsa bile cikmazsa cok uzuluyor insan 12_14 gun cikar diyirlar bence biraz daha bekle balimTamam canım haber et bizede güzel haberlerle inşallah ❤Vallahi ben dayanamıyorum yumurtlamanın 9. Günü bir tanecik testim var deli gibi yapasım geliyo
Yaa evet biliyorum ama böyle orta yerimden çatlıycam gibi geliyo yapmazsamAh sabretmesi okadar zorli anlayabiliyorum gercekten ama bence sonra varsa bile cikmazsa cok uzuluyor insan 12_14 gun cikar diyirlar bence biraz daha bekle balim
Ayyy oyle birsey yapma insallah vardir ama bat yaklastikca yaparsin dur bak sonra iyice dayanamiyir gercekten daha cok erkenYaa evet biliyorum ama böyle orta yerimden çatlıycam gibi geliyo yapmazsambi daha test de alamam yapmamam lazım kendimi ikna etmeye çalışıyorum