- 4 Ocak 2022
- 3.161
- 6.818
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #6.721
Teşekkür ederim öyle yapayım bakalım umarım pozitif sonuç alırımDoktor bana su gibi akıntın olucak yumurtlama günü dedi senin geç döllenme olabilir değerlendir bencee 1 gün değerlendir 1 gün dinlen
Test yapmadın mı tekrar?Başına gelen yok mu ya acaba erken mi baktım kanda
Bende 3 ay iğne oldum adetim 14.gün gelmedi asla. Geçen ayki bat günümden bir iki gün sonra geldi hep. Tutunsun diye bir ilaç kullandınız mı duphaston gibiBaşına gelen yok mu ya acaba erken mi baktım kanda
İlk testi yumurtlamadan kaç gün sonra çıktı canımCanım kan sonucu çıkmadı henüz adet olmadım bakalım beklemedeyimsana da bol şans Allah yumurtalarını büyütsün eşine de güç kuvvet versin
Kuzum ilk ilişkiye göre 9 ikinci ilişkiye göre 10. Gün çıkardıİlk testi yumurtlamadan kaç gün sonra çıktı canım
Güzel haberlerle inşallah❤
Var değil miiiiHemen çıktıysa büyük ihtimalle hamilesiniz. İnşallah bebeğiniz sizinledir
Hayirli olsun degerlerinde iki kati olarak artis yapar insallahVar değil miiii
Hayirli olsun degerlerinde iki kati olarak artis yapar insallah
Çok teşekkür ederimmm inşallah isteyen herkese nasip eder bir an önce@laquerida Maşallah yaa❤❤ evet sağlıkla kucağınıza alın inşallah ❤❤
İnsalah bn ağırlıklı laboquick kullandım hamileliklerimide onla öğrenmiştim hiç sasmadi. İnşallah aminBence de en güvenilir kaset test artımed laboquick de iyi aslında. İnşallah hayırlı haberlerle gelirim çok teşekkürler
Ben silik çizgi görüyorumbata 1 gun kaldi yaptim negatif bu ayda olmadi
Yok cnm kullanmadım ama ondan önce iki ay kullanmıştımBende 3 ay iğne oldum adetim 14.gün gelmedi asla. Geçen ayki bat günümden bir iki gün sonra geldi hep. Tutunsun diye bir ilaç kullandınız mı duphaston gibi
Yok ya kanda negatif çıkınca yapmadimTest yapmadın mı tekrar?
Amin inşallahÇok teşekkür ederimmm inşallah isteyen herkese nasip eder bir an öncebir daha kan vermeye ne zaman gitmeliyim
Galiba bende silik bi çizgi görüyorum testin gölgesi değilse eğerbata 1 gun kaldi yaptim negatif bu ayda olmadi
Testin golgesi cikmis galibaBen silik çizgi görüyorum
Testin golgesi malesefGaliba bende silik bi çizgi görüyorum testin gölgesi değilse eğer