- 5 Aralık 2021
- 2.617
- 2.965
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #6.701
Maydanoz ve limon kaynatın hem ödem atar hemde idrar yollarını temizlerKızlar selam idrar yolu enfeksiyonu için bir çözüm yolu arıyorum verilen ilaç ve antibiyotik alerji yaptı kullanamıyorum başka yardımcı olabilecek bişey var mı bildiğiniz?
Merhaba kekik çayı enfeksiyona ve adet ağrısına iyi geliyor. Kuru 1 çay kaşığı kekik çok dolu olmasın 1 bardak su kaynatıp şekersiz içebilirsiniz çok geçmiş olsun.Kızlar selam idrar yolu enfeksiyonu için bir çözüm yolu arıyorum verilen ilaç ve antibiyotik alerji yaptı kullanamıyorum başka yardımcı olabilecek bişey var mı bildiğiniz?
Hemen çıktıysa büyük ihtimalle hamilesiniz. İnşallah bebeğiniz sizinledirKızlaaaar pozitif değil miiiii
Normalde çok daha belli ikinci çizgi
Abla sonucun çıkmış mı baktın mı ❤Hemen çıktıysa büyük ihtimalle hamilesiniz. İnşallah bebeğiniz sizinledir
Yok be yavrum çıkmamış hemogram çıkmış hcg çıkmamış sinir oldumAbla sonucun çıkmış mı baktın mı ❤
Yaa önce beta çıkmalıydıYok be yavrum çıkmamış hemogram çıkmış hcg çıkmamış sinir oldum
Sorma rüyama girdi 60 çıkmış değer az çıkmış diye üzülüyordumYaa önce beta çıkmalıydıayy çatlıycaz çıkana kadar
Kiraz sapı çayı çok iyi geliyor dene canımKızlar selam idrar yolu enfeksiyonu için bir çözüm yolu arıyorum verilen ilaç ve antibiyotik alerji yaptı kullanamıyorum başka yardımcı olabilecek bişey var mı bildiğiniz?
Töbe Allah korusun ❤ güzel cıkıcak güzelSorma rüyama girdi 60 çıkmış değer az çıkmış diye üzülüyordum
Başına gelen yok mu ya acaba erken mi baktım kandaKızlar beni hatırladınız mi iğnenin 12.gunu beta 1.20 çıkmıştı bugün iğne gününü sayarsam 17.gun daha adet olmadım bat 18 Haziran sizce neden
Ne testi yaptın kuzumKızlar günaydıntest sonuçlarım normalmiş. Bugğn eşim sperm testi verecek. Bakalım sonuçlar nasıl çıkacak.
Sen de tekrar pozitifi göreceksin inşallah bu enerjiyle bu pozitiflikleTöbe Allah korusun ❤ güzel cıkıcak güzel❤ bende geçen gün rüyamda bir sürü test yapıyodum rüyamda bile negatifti Allahımmm
İnşallah ablacımSen de tekrar pozitifi göreceksin inşallah bu enerjiyle bu pozitiflikle
Maydanoz ve limon kaynatın hem ödem atar hemde idrar yollarını temizler
Kuzu nasıl gidiyo kızzzzzzzSorma rüyama girdi 60 çıkmış değer az çıkmış diye üzülüyordum
Evet 30 saniyede falan çıktı. İnşallah, kan verdim 50 dakikaya çıkacak sonuçHemen çıktıysa büyük ihtimalle hamilesiniz. İnşallah bebeğiniz sizinledir
Canım kan sonucu çıkmadı henüz adet olmadım bakalım beklemedeyimKuzu nasıl gidiyo kızzzzzzz
Çok güzel hayırlı haberler alırsınız inşallahEvet 30 saniyede falan çıktı. İnşallah, kan verdim 50 dakikaya çıkacak sonuç
Güzel haberlerle inşallahEvet 30 saniyede falan çıktı. İnşallah, kan verdim 50 dakikaya çıkacak sonuç