Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Off 1 haftadır boğaz ağrım var ya faranjit ten şüpheliyorum pazartesi sağlık ocağına gidicem de o güne kadar neler yapabilirim kızlar
Gargara yap canım tuzlu suyla bitki söylesem şimdi bi zararı var mı yok mu gebelere bilmiyorum en temizi tuzlu su gibi geldi

Kızlar 29 Mayıs pik tarihimdi. 27-29-30 mayısı değerlendirmiştik. Kendi kendimi dinleyince psikolojik belirti uyduruyorum galiba. Adetime 6 gün var. Erken gebelik testi yaptım prodoctor marka. Hiçbir şey çıkmadı. Olsaydı çıkardı şimdiye değil mi? 😢 7 ocakta bebekte kalp atışı olmadığından kürtaj olmuştum. Planlı bi gebelik değildi. Onda nasıl hamile kaldım anlayamadım. Şimdi ovulasyon testlerine boğuluyorum bi şey çıkmıyor 🥺 Allahım bize de bir bebek nasip etsin nolur ya. Deneyip negatifi görmek çok zormuş.

A merhaba ben de 6sında çatlatma iğnesi oldum şimdi de Duphaston kullanıyorum. Ama öyle küçük kaşık sorularından başka pek ağrım yok diyebilirim. Bat 21 Haziran umarım ikimizin bebişi de yoldadır. ❤️

Kızlar 2 düşüğüm var , tekrar bebek düşünüyoruz ama ilk 3 ay yolculuk yapmak uzun yola gitmek ne kadar mantıklı . Tam tatil başladı , gideriz bir yerlere derken , doktorumuz da bir sıkıntı olmadığını artık yapacağımızı söyledi . Ama olur da ilk aydan hamile kalırsam 3 ay dikkat etmem gerekiyor sanırım
Bana yardımcı olabilir misiniz

Merhaba hanimlar Childdevelopment Childdevelopment kan sonucum 251 dun çok karnim ağrıdı rahatsiz edecek kadar üzerine hafif pembelik görünce ağlayarak acile gittik 2.5 saatin sonunda doktoru görduk henuz 1 2 haftalik oldugu için ultrasonda anlamadi kan testinin sonucunu almadigimiz icin doktorda emin olamadi tekrar kan verdim gece 1.30'da cikti sonuc karin ağrisi beni korkuttu hafifte olsa devam ediyor onun icin ilac verdi inşallah bu defa kalp atışını duymak nasip olur🤗 Allah tum isteyenlere nasip etsin 🙏

Kızlaaaar pozitif değil miiiii
Normalde çok daha belli ikinci çizgi

Eklentiler

• DFFF6D5F-A48F-414B-BA5B-686D864AD349.jpeg
    DFFF6D5F-A48F-414B-BA5B-686D864AD349.jpeg
    146,1 KB · Görüntüleme: 76
  • 60F33E25-EA2F-43A4-A525-10923C15B0A0.jpeg
    60F33E25-EA2F-43A4-A525-10923C15B0A0.jpeg
    121,9 KB · Görüntüleme: 81
Kızlar selam idrar yolu enfeksiyonu için bir çözüm yolu arıyorum verilen ilaç ve antibiyotik alerji yaptı kullanamıyorum başka yardımcı olabilecek bişey var mı bildiğiniz?

X