- 17 Nisan 2021
- 4.170
- 3.751
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #6.641
Oy kuzum içim darlandı ya. Ben randevumu 14 hazirana aldım 12 sinde regl olurum diye e benim lekelenme az önce başladı şimdi 14ünde reglin 4. günü olacak. Doktora 3 desem bişey olur mu acaba ya.Kuzum yazamadim eşim geldi yemek telaşı falan. Bana doktor burada iki aşılama hakkin var dedi. Sen daha önce zaten belirli tedavi yontemleri kullandin bence direk söyleyebilirsin. Ben daha önce baska tedavi gormedigim icin ilk klomen baslatti hsg cektirip bence önümüzdeki birkac ay olmazsa belkide aşılama önerecek. Bide dikkat ettigim bisey var mesela doktor bana aşılama hakkin var 2 tane diye söyledi ama meğerse aşılama yöntemi genelde sperm sayisi düşük olan eşlerde kullaniliyormus bana böyle bisey demedi direk 2 aşılama hakkimin oldugunu soyledi bence önemli olan doktorunun bu konuda ne düşündüğü.
Ben daha önce bir sürü tedavi gördüm onları anlatırım da öyle hemen aşılama olur tamam der mi ki ya. Evrak falan da istiyorlarmış bir sürü. Ya hastaneyi arayıp sorayım desem mesai saati dışı yarın da hafta sonu.