2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    244
Anam 1 hafta mı biz 3 güne uzun diyorduk sizinki de maşallah
Bir hafta çok hakketten 3 gün veririm ben de belki en azında kabağı fln da denemiş olurum. 3 gün kuralıyla daha çok meyve sebze test etmiş olurum :)
1 cay kasigi yogurt veriyosan bi cay kasigi da su verebilirsin dedi ama henüz su vermedim. 9. Aya kadar vermesek de oluyormuş. Adam akıllı ek gıdaya başlayınca vermek gerekiyor sanırım bi kaşık yogurttan sonra su versen de olur vermesen de. Ama suyunu kaynatıp hazır edicem birazdan her ihtimale karşı dediği kadar vereyim bakalım. Sen ne kadar veriyosun?
 
Ay valla ya ben Tadımları 1 ayda bitirdim senin 2 ayda biter öyle olursa
 
Hem geçmis olsun hem de hayirli olsun canim.ama şunu soylemeliyim ki; fevri davranişlardan her zaman ürkmüşümdür, alacağim reaksiyonu bilememekte keza oyle..
Sağol canım
Ben nedemeek istediğini şuan anlamadım? Fevriyle nealakası varki şu durumdan
Oyüzden bana karşi bi tuhaflığın var
Neyin fevriliğimi gördün
 
Son düzenleme:
Kizlar biz bugün aşı vurulduk sabahtan beri biseyi yoktu ama simdi surekli mızmız durmuyor ecz. Calpol alicaktim ama depolarda bile yok suan dediler parol verdiler icerigi ayni diye sizce vereyimmi atesi yok ama agrisi var gibi
 
Doktor 300-350 ml verebilirsin dedi. Ama o kadar vermedim, saymadım hemen hemen 10 bebek kaşığı verdim biraz döküldü tabi ağzından..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…