Kızlar bebeğim anne sütü alıyor günde 3 ya da 4 kez kaka yapıyor ama kaka yaparken inanılmaz bir ıkınma sesi çıkarıyor, hatta gözgöze oluyoruz genelde gülüyorum ben çok güçlü bir hıııeeaaaggg sesi oluyor. Mimikleri filan da komik geliyor o an. Şimdi buna 1 2 güldüm ama normal mi bu durum sizde nasıl kaka yaparken doktoruyla görüşsem mi bilemedim öncesinde bi size sorayım dedim.
Kizlar iyi akşamlar sanırım hepiniz 2-3 aylık bebiş annelerisiniz size sormak istediğim kafama takılan bi konu var sizde durum nasıl diye sormak istem benim bebiş 2 buçuk aylık 1-2 haftadır ellimizi keşfediyoruz ama şimdi sadece sol elini inceliyor arada ağzına götürüyor ama sağ elini incelediğini hiç gormedim daha farkına varamadım acaba böyle mi ilerliyo süreç sizin bebisler ne durumda
Ah kıyamam İnsan ne yapacağını bilemiyo öyle zamanlarda, yorgun düşüyorlar uyuyamadikca heralde ondandır. Bizimki de biraz beslendi, uykusu olunca ne kadar içeceğini de belirleyemiyor iki ekip bı cekiliyo agliyo fln emziği verip uyuttum mecbur, acıkınca uyanır heralde.
Ah kıyamam İnsan ne yapacağını bilemiyo öyle zamanlarda, yorgun düşüyorlar uyuyamadikca heralde ondandır. Bizimki de biraz beslendi, uykusu olunca ne kadar içeceğini de belirleyemiyor iki ekip bı cekiliyo agliyo fln emziği verip uyuttum mecbur, acıkınca uyanır heralde.
İnsanın içi parçalanıyor dudak bükünce ya bir haftadır yeni belirdi bu bizde horlaya horlaya uyuyor şu an mama saatide geçti 4 saat oldu uyanmadı bende ellemeyeceğim kendisi uyanınca veririm.
Ben dört yıl Eskişehir’de okudum. 2000-2004 . Çok severim . Arkadaşımın kardeşini yurda yerleştirmeye gitmiştik, üç kız trenle Aşık olmuştum şehre ve o yıl tercihlerime ekledim. Haller Gençlik Merkezi’nin karşısındaydı evim.
Ben dört yıl Eskişehir’de okudum. 2000-2004 . Çok severim . Arkadaşımın kardeşini yurda yerleştirmeye gitmiştik, üç kız trenle Aşık olmuştum şehre ve o yıl tercihlerime ekledim. Haller Gençlik Merkezi’nin karşısındaydı evim.
Bizimde evimiz sakarya caddesindeydi orda doğup büyüdüm bende. Güzel gerçekten ufak olduğu için çok düzenli temiz bir şehir. Sende en güzel yerinde oturmuşsun gerçekten şimdi oralar en popüler yerler oldu bağlar bende osmangazi ünv mezunuyum. Sonrasında evlenince artık İzmirli oldum
Bende mastit oldum dün kafamı kaldıramıyorum göğüs ağrısı, kızarıklık, titreme, iştahsızlık, halsizlik, baş ağrısı mahvoldum. Beyaz lahana ve süt sağma işlemi yaptım kızımı da bol bol emziyorım ama ucunda sarı bir şekilde sütler var tıkanmış yani internette ılık nemli bez ile ovun ve tuz kompleksi yazıyor siz neler yaptınız bu durumda yardım
Bende mastit oldum dün kafamı kaldıramıyorum göğüs ağrısı, kızarıklık, titreme, iştahsızlık, halsizlik, baş ağrısı mahvoldum. Beyaz lahana ve süt sağma işlemi yaptım kızımı da bol bol emziyorım ama ucunda sarı bir şekilde sütler var tıkanmış yani internette ılık nemli bez ile ovun ve tuz kompleksi yazıyor siz neler yaptınız bu durumda yardım
Canım bende oldum 3 kere. Göğsünde bezelenen yerler vardır oralara bastırarak sağma işlemi yap ya da emzir orada tıkalı yerleri açmaya çalış. Açılana kadar sürekli sağ rahatlarsın inşallah