2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Evet canım uni baby bilmiyorum ama güvenliğe önem veriyorsan ya besafe ya britax römer al derim. Adac testi en iyi bu iki markada.
Britax römer i de takip ediyorum
Evet 9-18 aldık, biz de bugün teslim aldık henüz açmadık
Ama şimdi bi şey sorucam, ben hep 0-36 bakıyorum. 9-18 olunca 9 kg oluncaya kadar pusete mi koyacaksınız?

Eşler var kaynanaya gerek yok desene.benmki sürekli karışsa beynini patlatırım gece uyurkende karışsalar

Güldürdün beni bende kaynana bol. Evden çalışıyor istediği saatte uyanıyor ben o yüzden geceleri acımıyorum onu da kaldırıyorum
Bnde de var sadece konusan baska hiç işe yaramayan Off birde evdeymiş hep Allah sabır versin.bn gece kaldırmıyorum ki karısınca söylicek lafım olsun

Bnde de var sadece konusan baska hiç işe yaramayan Off birde evdeymiş hep Allah sabır versin.bn gece kaldırmıyorum ki karısınca söylicek lafım olsun
Gece ağlayan bebekle mama hazırlamak süt ısıtmak çok zor o yüzden mecbur uyandırıyorum yoksa ben de uyandırmaz sabah lafını ederdim

Ben anlatamıyorum kızlar çok kilo alıyormuş. E alsın fazla yedirmiyorum ki ben alıyor napayım. Ağlasın mı açlıktan
Bencede ağlayınca asla susmuyorlar mecbur veriyoruz ama zaten emekleyince atacak kgyu. Benim eşimde öyleydi başlarda artık ver yesin diyor kendide veriyor hatta
Britax römer i de takip ediyorum

Ama şimdi bi şey sorucam, ben hep 0-36 bakıyorum. 9-18 olunca 9 kg oluncaya kadar pusete mi koyacaksınız?
Yok zaten oturana kadar pusetteyiz. Sonra dr 9kg olmasada koyun diyormuş zaten doktora sorup oturtacağım ben

Nasıl hesaplaniyor benim bebiş 4670 kg
Alıntı: "Sağlıklı ve normal sayılan bir bebeğe, 1 yaşına kadar kendi kilosunun 150 ila 200 katı kadar mama verilebilmektedir. Bu da 3kg ağırlığında bir bebeğe günde; 3x150= 450 ml mama verilebilir demektir. Ya da 3x200= 600ml oranında mama verilebilir anlamı taşımaktadır." 3saatte bir beslenme yapılırsa günde 8 kere demek. Çıkan miktarları 8e bölerek tek seferlik miktarı bulabilirsiniz

Kızlar bebeğim anne sütü alıyor günde 3 ya da 4 kez kaka yapıyor ama kaka yaparken inanılmaz bir ıkınma sesi çıkarıyor, hatta gözgöze oluyoruz genelde gülüyorum ben çok güçlü bir hıııeeaaaggg sesi oluyor. Mimikleri filan da komik geliyor o an. Şimdi buna 1 2 güldüm ama normal mi bu durum sizde nasıl kaka yaparken doktoruyla görüşsem mi bilemedim öncesinde bi size sorayım dedim.

Selam, benim oğlan da sesli yapıyor ve kızarıyor. Kucağımdaysa kuvvetli ıkınırken ayağa kalkmaya çalışıyor hatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…