İnşallah düzelir çok yoruldum. Bebekten ayrı yoruldum eşimin çok yediriyosun kilo alıyo triplerinden ayrı yoruldum. 3 aylık 6700 bebeğin 3 saatte 1 80-90 anne sütü artı mamayla doyacağını düşünüyo. Süpürgeyi deneyeceğim teşekkür ederim.
Bencede ağlayınca asla susmuyorlar mecbur veriyoruz ama zaten emekleyince atacak kgyu. Benim eşimde öyleydi başlarda artık ver yesin diyor kendide veriyor hatta
Alıntı: "Sağlıklı ve normal sayılan bir bebeğe, 1 yaşına kadar kendi kilosunun 150 ila 200 katı kadar mama verilebilmektedir. Bu da 3kg ağırlığında bir bebeğe günde; 3x150= 450 ml mama verilebilir demektir. Ya da 3x200= 600ml oranında mama verilebilir anlamı taşımaktadır." 3saatte bir beslenme yapılırsa günde 8 kere demek. Çıkan miktarları 8e bölerek tek seferlik miktarı bulabilirsiniz
Bencede ağlayınca asla susmuyorlar mecbur veriyoruz ama zaten emekleyince atacak kgyu. Benim eşimde öyleydi başlarda artık ver yesin diyor kendide veriyor hatta
Kızlar bebeğim anne sütü alıyor günde 3 ya da 4 kez kaka yapıyor ama kaka yaparken inanılmaz bir ıkınma sesi çıkarıyor, hatta gözgöze oluyoruz genelde gülüyorum ben çok güçlü bir hıııeeaaaggg sesi oluyor. Mimikleri filan da komik geliyor o an. Şimdi buna 1 2 güldüm ama normal mi bu durum sizde nasıl kaka yaparken doktoruyla görüşsem mi bilemedim öncesinde bi size sorayım dedim.
Kızlar bebeğim anne sütü alıyor günde 3 ya da 4 kez kaka yapıyor ama kaka yaparken inanılmaz bir ıkınma sesi çıkarıyor, hatta gözgöze oluyoruz genelde gülüyorum ben çok güçlü bir hıııeeaaaggg sesi oluyor. Mimikleri filan da komik geliyor o an. Şimdi buna 1 2 güldüm ama normal mi bu durum sizde nasıl kaka yaparken doktoruyla görüşsem mi bilemedim öncesinde bi size sorayım dedim.