2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
İnşallah düzelir çok yoruldum. Bebekten ayrı yoruldum eşimin çok yediriyosun kilo alıyo triplerinden ayrı yoruldum. 3 aylık 6700 bebeğin 3 saatte 1 80-90 anne sütü artı mamayla doyacağını düşünüyo. Süpürgeyi deneyeceğim teşekkür ederim.

Bizimkide geçen gece çok fenaydı bu gece uyudu şükür. Bugün gündüz yine uyumadı yeni uyudu gece uyur herhalde. Sadece bu beyaz gürültüyü seviyor diğerlerini beğenmiyor.

Ne kadar sıklıkta ve miktar olarak ne kadar besliyorsun

Düzelir düzelir. Eşler çok bilir hep sen ona da takılma, benimki de sürekli uyutmaya çalışıyosun diyo, geceleri huysuzluk yapınca doymadı mi acaba diyip mama yapıyorum çoğunda yemiyor ama yaptığımda 30 cc, diyor ki sen mamaya alıştırmaya çalışıyorsun. Ne desem boş, anlatmaktan yoruluyo insan, duymazdan gelmeye çalış derim, içinden söylen rahatla..

Dışımdan söyleniyorum daha da rahatlıyorum doymadığı için ağladığında veriyorum kucağına

3 saatte bir 90 veriyoruz ama doymuyo çocuk en azından 100-110 verelim diyorum çok mu allahaşkına
Mama ya da anne sütü hesabı çocuğun kilosuna göre yapılıyor, yani her öğünde doyum için ne kadar süt ya da mama içeceği. 6700 kg için 80-90cc çok az. Hesaplama yaptım şimdi öğün başına 3 saatte bir beslendiğini düşünerek ortalama 150 ml içmesi gerekiyor mama ya da anne sütünü

Bizimki de gece fenaydı, gündüz de eh işte. Bunu açtım daha önce ama oralı olmadı

Buna alıştı mi nolduysa etkilemiyor artık.

Kızlar size yazınca yinr uyandı yine bu sesle uyuttum Allahtan henüz etkilenmeme gibi bir durum gelişmedi. Ağlıyorsa bile hemen donup kalıyor bu sesle
3 saatte bir 90 veriyoruz ama doymuyo çocuk en azından 100-110 verelim diyorum çok mu allahaşkına
En az 120cc yemesi lazım 3 saatte canım kg ve boyuna göre geçen yazmıştın boyu uzun maşallah
9-18 kg mi ? acaba,bizde araştırıyoruz da
uni baby aldık arabaya büyük geldi ,daha doğrusu arabamız küçük,iade ettik
Evet canım uni baby bilmiyorum ama güvenliğe önem veriyorsan ya besafe ya britax römer al derim. Adac testi en iyi bu iki markada.

Nasıl hesaplaniyor benim bebiş 4670 kg

En az 120cc yemesi lazım 3 saatte canım kg ve boyuna göre geçen yazmıştın boyu uzun maşallah
Ben anlatamıyorum kızlar çok kilo alıyormuş. E alsın fazla yedirmiyorum ki ben alıyor napayım. Ağlasın mı açlıktan

Kızlar calpolun açıldıktan sonra saklanma süre kaç ay biliyormusunuz.1 aydan sonra etkisi azalıyor diyende var 3 ay diyende var bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…