Kendimi geçtim de bebeğe kıyafet koyacağım şimdiBenim de ilk aklima o geldi bebekliyiz ve bı çanta bile yok hali hazırda
Çok geçmiş olsun. Çantanin içi arada eksik olurdu, şimdi önce onu tamamliyorum, bez ,yedek kıyafet vs. Elimizden bı tek bu geliyo, o hep hazırda olsun.Benim de ilk aklima o geldi bebekliyiz ve bı çanta bile yok hali hazırda
Benimle aynı çıkmış değerleriniz durumunuz nedir ? Benim açlık 91.Sizin gayet iyi bence. Bende bugün yaptırdım doktorum diyet başlattı mesela yüksek diye değerlerimi ekleyeyim karşılaştırırsınız.
Açlık 90 üst sınır 92
1. Saat 171 üst sınır 180
2. Saat 151 üst sınır 153
Şu anki durumum mu fırsat bulupta hiç ölçtüremedim doğumdan beriBenimle aynı çıkmış değerleriniz durumunuz nedir ? Benim açlık 91.
1saat sonra 171
Çok sallandı ya geçmiş olsun herkese
Hiç hazırlıklı değiliz
İnşallah can kaybı yoktur
Benim de ilk aklima o geldi bebekliyiz ve bı çanta bile yok hali hazırda
Çok geçmiş olsun kızlar Allah beterinden korusun hepimizi. Bu aralar ülke beşik gibi hayrolsun inşallahÇok sallandık..
3,5’ta emzirmeye kalkmıştım. Tam emzirdim uyuttum beşiğe yatırdım sallanmaya başladık. Ben beşik mi sallanıyor acaba diye tereddüt ettim başta. Sonra deprem olduğuna emin olunca eşimi kaldırdım. Ege’yi kucağımıza aldık öylece durmasını bekledik. Çok çaresizce bir duygu. Çok da hazırlıksızız.
İnsan ne yapacağını bilmiyor özellikle de çocukla..
Allah yardımcımız olsun daha beterinden sakınsın hala şoktayım
Ahhh kuzum benim ya doktoruyla konussaydin ne diyor bakalım bu kadar fazla sürmemesi gerekiyorKuzum ateş düşürücüyü geçe bırakma deriminşallah hafif atlatır egecim
Güneşin yine ateşi çıktı ilaç verdim
yavrus yine çıktı ateş ilaç aldık
Anlamadım niye bu kadar çıktı maksimum 24 saat yazıyordu hepçok melülleşti yavrum
Sizler kolay atlatın inşallah
Rota aşısı da 2 ya da 3 doz oluyor markasına göre
Bize de 3 aylıkken yapılacak
Yaaa evet bende çok isterim canim ortak bı alanda buluşmayıBenim de annem bakacak, biz pandemi sebebiyle bi hafta ev bi hafta ofis sistemine geçmişiz ama insan buldukça bunuyor derler ya ona bile bırakmak zor geliyor
Yapma yaaa ne güzel olmuştur kim bilir. Ben de çok isterim keşke görüşebilsek
Bı değişiklik olmuştur size de canım bı ayağın burda artıkEvet canım vardık, oğluşu yıkadık babası uyutuyor şimdi. Akaradayim evet İstanbul'da da Ataşehir'e geldik ablama ziyaret yeni taşındılar
Hahahah biraz daha zorlasan çıkacak biseylerBende takipteyim akraba bulcam umutluyum
Allah yardımcınız olsun öyle ağladıkça da insanın içi parçalanıyorDüzeleceği yok valla. Bu akşam yine morarana kadar ağladı. Şimdi uyudu çok şükür.
Bebeğin çantası hazır canim kenarda duruyor o bizler için hali hazırda bı çanta yok halbu ki deprem bolgesindeux heran herşey olabilir kış geliyor diye mi çoğaldı depremler anlamadım yaKendimi geçtim de bebeğe kıyafet koyacağım şimdi
Cümlemizi Allah korusun elim ayağım titriyor hala
Kesinlikle canim sadece bebek için değil kendinize kadar da çantanın olması en sağlıklısı başımıza gelince düşünüyoruz böyle şeyleri yoksa hiç olmayacakmış gibi yaşıyoruzÇok geçmiş olsun. Çantanin içi arada eksik olurdu, şimdi önce onu tamamliyorum, bez ,yedek kıyafet vs. Elimizden bı tek bu geliyo, o hep hazırda olsun.
Amin kuzum sen uyanikmissin ben uykuda yakalandım neye ugradigimi şaşırdım ama bı 30 40 sn sürdü galiba odadan odaya gitmekten evde tekim ve korkuyorum yaÇok sallandık..
3,5’ta emzirmeye kalkmıştım. Tam emzirdim uyuttum beşiğe yatırdım sallanmaya başladık. Ben beşik mi sallanıyor acaba diye tereddüt ettim başta. Sonra deprem olduğuna emin olunca eşimi kaldırdım. Ege’yi kucağımıza aldık öylece durmasını bekledik. Çok çaresizce bir duygu. Çok da hazırlıksızız.
İnsan ne yapacağını bilmiyor özellikle de çocukla..
Allah yardımcımız olsun daha beterinden sakınsın hala şoktayım
Afiyet olsun canim keyif senindir dinlen birazBugün İzmir yağmurlu, biraz anne saati yapayım dedim
Bulaşıklar, yemek vs az beklesinler
Teşekkür ederimAfiyet olsun canim keyif senindir dinlen birazbirileri de gene ciyak ciyak uykusu var dalamiyor çıldırıyor resmen
İki gün sonra 4 aylık dolu dolu, ama düzeltilmiş 2 ayNapiyosuun, nasil gidiyoo? Oğluşun kaç günlük oldu? Ben de pek yazmıyordum, bu ara bi dönüş yaptım
Benim bebisinde saclari dökülmeye başladıSaç dökülme mevzusunu okudum bir yerde, benimkinin ön tarafı keltoş idi. Orda saçlar çıktı , ama yattığı yerden kaldırdığımda minik minik saçlar bırakıyor arkasındaDurur diye umuyorum bir ara
12den beri uyutmaya çalışıyorum.. uykusu var çığlık çığlığa ağlıyor. Uyuyor 5 dk sonra uyanıyorBu aralar bebeğim uykuya damakta zorlanıyor uyku sıkıştırdım mi bir bağırti kopuyor sizin bebeklerde de bu sorun varmi ilk zamanlar böyle değil di
İki gün önceki halimiz gibi12den beri uyutmaya çalışıyorum.. uykusu var çığlık çığlığa ağlıyor. Uyuyor 5 dk sonra uyanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?