2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Çok sallandık..
3,5’ta emzirmeye kalkmıştım. Tam emzirdim uyuttum beşiğe yatırdım sallanmaya başladık. Ben beşik mi sallanıyor acaba diye tereddüt ettim başta. Sonra deprem olduğuna emin olunca eşimi kaldırdım. Ege’yi kucağımıza aldık öylece durmasını bekledik. Çok çaresizce bir duygu. Çok da hazırlıksızız.

İnsan ne yapacağını bilmiyor özellikle de çocukla..
Allah yardımcımız olsun daha beterinden sakınsın hala şoktayım

Sizin gayet iyi bence. Bende bugün yaptırdım doktorum diyet başlattı mesela yüksek diye değerlerimi ekleyeyim karşılaştırırsınız.

Açlık 90 üst sınır 92
1. Saat 171 üst sınır 180
2. Saat 151 üst sınır 153
Benimle aynı çıkmış değerleriniz durumunuz nedir ? Benim açlık 91.
1saat sonra 171

Depremi hisseden herkese çok çok geçmiş olsun kızlar Allah yavrularımızı ailelerimizi korusun 🙏🏻🙏🏻

Çok sallandı ya geçmiş olsun herkese
Hiç hazırlıklı değiliz
İnşallah can kaybı yoktur

Benim de ilk aklima o geldi bebekliyiz ve bı çanta bile yok hali hazırda 😱

Çok sallandık..
3,5’ta emzirmeye kalkmıştım. Tam emzirdim uyuttum beşiğe yatırdım sallanmaya başladık. Ben beşik mi sallanıyor acaba diye tereddüt ettim başta. Sonra deprem olduğuna emin olunca eşimi kaldırdım. Ege’yi kucağımıza aldık öylece durmasını bekledik. Çok çaresizce bir duygu. Çok da hazırlıksızız.

Çok geçmiş olsun kızlar Allah beterinden korusun hepimizi. Bu aralar ülke beşik gibi hayrolsun inşallah

Kuzum ateş düşürücüyü geçe bırakma derim 🥹 inşallah hafif atlatır egecim
Güneşin yine ateşi çıktı ilaç verdim

yavrus yine çıktı ateş ilaç aldık
Anlamadım niye bu kadar çıktı maksimum 24 saat yazıyordu hep 🥲 çok melülleşti yavrum
Sizler kolay atlatın inşallah

Rota aşısı da 2 ya da 3 doz oluyor markasına göre
Bize de 3 aylıkken yapılacak
Ahhh kuzum benim ya doktoruyla konussaydin ne diyor bakalım bu kadar fazla sürmemesi gerekiyor
Bize henüz rota ile ilgili bişey söylenmedi ama 3.ayda yaptırım galiba bende
Benim de annem bakacak, biz pandemi sebebiyle bi hafta ev bi hafta ofis sistemine geçmişiz ama insan buldukça bunuyor derler ya ona bile bırakmak zor geliyor🥹

Yapma yaaa ne güzel olmuştur kim bilir. Ben de çok isterim keşke görüşebilsek ☺️
Yaaa evet bende çok isterim canim ortak bı alanda buluşmayı 🥰
Evet canım vardık, oğluşu yıkadık babası uyutuyor şimdi. Akaradayim evet İstanbul'da da Ataşehir'e geldik ablama ziyaret yeni taşındılar
Bı değişiklik olmuştur size de canım bı ayağın burda artık 😍
Bende takipteyim akraba bulcam umutluyum 🤣
Hahahah biraz daha zorlasan çıkacak biseyler 🙈
Düzeleceği yok valla. Bu akşam yine morarana kadar ağladı. Şimdi uyudu çok şükür.
Allah yardımcınız olsun öyle ağladıkça da insanın içi parçalanıyor
Kendimi geçtim de bebeğe kıyafet koyacağım şimdi
Cümlemizi Allah korusun elim ayağım titriyor hala
Bebeğin çantası hazır canim kenarda duruyor o bizler için hali hazırda bı çanta yok halbu ki deprem bolgesindeux heran herşey olabilir kış geliyor diye mi çoğaldı depremler anlamadım ya
Çok geçmiş olsun. Çantanin içi arada eksik olurdu, şimdi önce onu tamamliyorum, bez ,yedek kıyafet vs. Elimizden bı tek bu geliyo, o hep hazırda olsun.
Kesinlikle canim sadece bebek için değil kendinize kadar da çantanın olması en sağlıklısı başımıza gelince düşünüyoruz böyle şeyleri yoksa hiç olmayacakmış gibi yaşıyoruz
Çok sallandık..

Amin kuzum sen uyanikmissin ben uykuda yakalandım neye ugradigimi şaşırdım ama bı 30 40 sn sürdü galiba odadan odaya gitmekten evde tekim ve korkuyorum ya

Bugün İzmir yağmurlu, biraz anne saati yapayım dedim😎☕
Bulaşıklar, yemek vs az beklesinler🤪

Eklentiler

• Screenshot_2022-11-23-13-17-20-529_com.adobe.lrmobile.jpg
    Screenshot_2022-11-23-13-17-20-529_com.adobe.lrmobile.jpg
    47,8 KB · Görüntüleme: 67
Bugün İzmir yağmurlu, biraz anne saati yapayım dedim😎☕
Bulaşıklar, yemek vs az beklesinler🤪
Afiyet olsun canim keyif senindir dinlen biraz 😍 birileri de gene ciyak ciyak uykusu var dalamiyor çıldırıyor resmen 🙈🧿

Eklentiler

• 16691999397463883218813839779931.jpg
    16691999397463883218813839779931.jpg
    114,6 KB · Görüntüleme: 62
Bende Ankarada hissettim deprem sırasında oğlumu emziriyordum baya uzun sürdü Allahım korusun hepimizi 🤲 birde benim bebiş dün rekor kırdı akşam 9 gibi bi uyandı sabah 6 da uyudu😵‍💫😵‍💫 deprem olurken hatta bir süre uykusuzluktan başım dönüyor sandım 😶‍🌫️🫠

Napiyosuun, nasil gidiyoo? Oğluşun kaç günlük oldu? Ben de pek yazmıyordum, bu ara bi dönüş yaptım 😬
İki gün sonra 4 aylık dolu dolu, ama düzeltilmiş 2 ay ☺️

Nasıl geçtiğini anlamadığım bir dört ay.
Sürekli değişen fiyatlar , böyle maratonda gibi hissediyorum bez kovalarken . 😌
4kg aldım 🤓 Doğum yaptığımdan daha kiloluyum☺️ Şahane

Ama abisi de bebiş de iyi , onlar iyi olsun biz de iyi oluruz bir ara.

Senin nasıl gidiyor annelik ? İzinler ne kadar daha var ?

Saç dökülme mevzusunu okudum bir yerde, benimkinin ön tarafı keltoş idi. Orda saçlar çıktı , ama yattığı yerden kaldırdığımda minik minik saçlar bırakıyor arkasında ☺️ Durur diye umuyorum bir ara☺️

Saç dökülme mevzusunu okudum bir yerde, benimkinin ön tarafı keltoş idi. Orda saçlar çıktı , ama yattığı yerden kaldırdığımda minik minik saçlar bırakıyor arkasında ☺️ Durur diye umuyorum bir ara☺️
Benim bebisinde saclari dökülmeye başladı
Doktora sordum normal dedi

Bu aralar bebeğim uykuya damakta zorlanıyor uyku sıkıştırdım mi bir bağırti kopuyor sizin bebeklerde de bu sorun varmi ilk zamanlar böyle değil di

Bu aralar bebeğim uykuya damakta zorlanıyor uyku sıkıştırdım mi bir bağırti kopuyor sizin bebeklerde de bu sorun varmi ilk zamanlar böyle değil di
12den beri uyutmaya çalışıyorum.. uykusu var çığlık çığlığa ağlıyor. Uyuyor 5 dk sonra uyanıyor

12den beri uyutmaya çalışıyorum.. uykusu var çığlık çığlığa ağlıyor. Uyuyor 5 dk sonra uyanıyor
İki gün önceki halimiz gibi😔 bugün uyudu da rahat ettim, seninle günlerimiz yakın, dün bir arkadaşıma anlatırken o dedi ki. Ay donumlerinde huy değiştirirler o ara tüm düzen bozulur yeniden oluşur. Pek inanmadım ama bugün iyiyiz sukur. Belki senin de o yüzdendir. Umudunu kaybetme yarın daha iyi olur inşallah 🙏🏻
Bu arada süpürge sesi, beyaz gurultuden dhaa fazla ise yaradı bı de onu dene istersen ama az açma sesi normal aç

Back