Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Güle güle kullan canım bizimde aynısı. geçen indirimlerde 5300e aldık şimdi yine indirimde 5639tl. Gerçekten gün geçtikçe zamlanıyorlar. Sen ne kadara aldın
Güle güle kullan canım bizimde aynısı. geçen indirimlerde 5300e aldık şimdi yine indirimde 5639tl. Gerçekten gün geçtikçe zamlanıyorlar. Sen ne kadara aldın
Bepanthol kullanıyorum. Eğer kızarıklık varsa sudocrem sürüyorum toparlıyor hemen. Ama içeriği çok temiz değilmiş sudocremin. Ben sadece kızarıklık görürsem sürüyorum hafif.
Bepanthol kullanıyorum. Eğer kızarıklık varsa sudocrem sürüyorum toparlıyor hemen. Ama içeriği çok temiz değilmiş sudocremin. Ben sadece kızarıklık görürsem sürüyorum hafif.
İçerik açısından soruyorsan evet bepanthol daha iyi. Instagramda mühendisinoğlu diye bi sayfa bar. Bebek ürünlerinin içeriğini inceliyor oraya bakabilrsin