2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ne olacak bu memelerin hali? Artık eski formuna dönmezler herhalde. Belki alışmak lazım?
Zorrr
Bende uzaktan çalışırım diyordum ama işyeri arıza çıkarmaya başladı, sürekli ne zaman döneceğimi soruyorlar 1-2 saat bari gel diyorlar , annem bakacak ama ne bileyim ya kendin gibi olmayacak ki
Bence hayır ama koku alma konusunda çok iyi de değilim, şükür mü demeliyim

Hemde ne bezi açmadan kokudan anlıyorum açınca zaten üfff. Biz mamayla besleniyoruz ondan galiba anne sütü çok az alıyor. Mama kokutur diyorlar
Aynenn öyle bizimki sadece anne sütü ama kokudan anlaşılıyor, annem üşütüyorsundhr ondan diyor ama bence değil
Bestlak damlanın faydasını gordun mü canim
Gördüm yani bence faydası oldu, damlayı aldım ertesi gün sütüm geldi, sürekli kullandım baya artmıştı

Eyvahhh hep üst süte gelmiş vardınız mi bari evinzje canim ankaradydin dimi sen İstanbul'un neresine geldiniz
Ben genelde oyun halısındayken ve akşam babasindayken yapabiliyorum, malum kucak bebesi hemen uyanıyor
Gündüz benimki de öyle aslında ama yarım yamalak yapıyoruz biseuler
Yaaa İzmir’de olan kızlar ne şanslısınız buluşun kesinlikle.
Belki biz de istanbulda buluşuruz ben kocaelideyim gerçi ama :)
Yaaaa kızlar harika valla İstanbul'dan çok İzmirli var bizim topikte bende çok isterim toplasmak geçen gün temmuz anneleri toplanmış hayran kaldım
Canım eskişehirin neresinden
Ahhh az kaldı herkes birbiriyle tanıdık çıkacak

Kuzum ateş düşürücüyü geçe bırakma derim inşallah hafif atlatır egecim
Güneşin yine ateşi çıktı ilaç verdim
yavrus yine çıktı ateş ilaç aldık
Anlamadım niye bu kadar çıktı maksimum 24 saat yazıyordu hep çok melülleşti yavrum
Sizler kolay atlatın inşallah

Rota aşısı da 2 ya da 3 doz oluyor markasına göre
Bize de 3 aylıkken yapılacak

Benim de annem bakacak, biz pandemi sebebiyle bi hafta ev bi hafta ofis sistemine geçmişiz ama insan buldukça bunuyor derler ya ona bile bırakmak zor geliyor
Yapma yaaa ne güzel olmuştur kim bilir. Ben de çok isterim keşke görüşebilsek

Bende takipteyim akraba bulcam umutluyum

pecan var bir de İzmir’den. Bu aralar pek ses vermiyor amaa. Bulusalim bi kahve içer sohbet ederizz.
Ahh evet arada geliyor buralara ayarlayabilirsek neden olmasın bebelerle en kötü biraz büyüdüklerinde de olabilir
Heey bende varım İzmir den
Git gide çoğalıyoruz
Bana ay ay yatıyor aynen toplam 15-16k civarı bir şey olacak dediğin gibi
Yaa güzel olur ama ben de araç yok, toplu taşımayi bebekle göze alamam gibi, babası birakirsa öyle olur ancak
Bende bebekle arabayla gelemem zaten yürüyerek anca canım haklısın uzak
Canım eskişehirin neresinden
Tepebaşında oturuyorduk canım doğma büyüme. Kütük beylikova ilçesi. sende mi esklisin yoksa
Yok ya bence üşütmeyle alakası

Evet canım nasrettin hoca köyünden ama biz dedm belki aynı köylü cıkarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…