Yaaa gerçekten mi neresinde ben Ordu Caddesinin üst sokağındayımOo ben de Yeşilyurttayım
M Mathematics7 alsın seni aracı varsaYaa güzel olur ama ben de araç yok, toplu taşımayi bebekle göze alamam gibi, babası birakirsa öyle olur ancak
Benim Ordu caddesi diye geçiyor, hastaneden bı önceki duraktayimYaaa gerçekten mi neresinde ben Ordu Caddesinin üst sokağındayım
Canım eskişehirin neresindenBen eskişehirliyim. Eşimde eskişehirli ama doğma büyüme izmirdelermişayy ne güzel olur hatta katinaizmir de gelsin izmir anneleri olarak
ZorrrNe olacak bu memelerin hali? Artık eski formuna dönmezler herhalde. Belki alışmak lazım?
Bende uzaktan çalışırım diyordum ama işyeri arıza çıkarmaya başladı, sürekli ne zaman döneceğimi soruyorlarUzaktan çalışabilirim ama işim yoğun ve stresli, oğlum ek gıda alana kadar çalışmak istemiyorumçalışmaya başladıktan sonra evde olsam dahi bakıcı olması gerekiyor cunku mesai saatleri içinde işimin başında durmam gerekir. Aslında aileler de yakın ama onları da bağlamak istemiyorum. Zor durumlarda bakarlar ama sürekli gelip bakmalarını istemek bencilce olur. Sizde nasil durumlar?
Bence hayır ama koku alma konusunda çok iyi de değilim, şükür mü demeliyim
Aynenn öyle bizimki sadece anne sütü ama kokudan anlaşılıyor, annem üşütüyorsundhr ondan diyor ama bence değilHemde nebezi açmadan kokudan anlıyorum açınca zaten üfff. Biz mamayla besleniyoruz ondan galiba anne sütü çok az alıyor. Mama kokutur diyorlar
Gördüm yani bence faydası oldu, damlayı aldım ertesi gün sütüm geldi, sürekli kullandım baya artmıştıBestlak damlanın faydasını gordun mü canim
Eyvahhh hep üst süte gelmiş vardınız mi bari evinzje canim ankaradydin dimi sen İstanbul'un neresine geldinizValla onu şuan bilmiyorum göreceğiz şuan sıkıntı yok gibi ama kalsiyum oranı azalıyor diye okudum.yetersiz geldiğini hissedersem mama veririm direk.
Valla benn de hiç özlememisim,bir de haftasonu İstanbul'a gitmiştik şimdi dönüyoruz tam da yola denk geldi adeta eziyetsürekli duruyoruz ben ped değiştiriyorum, yetmez gibi bir de oğluş sırtına kadar mokladi,arabada komple üst değiştirdik karanlıkta
Gündüz benimki de öyle aslında ama yarım yamalak yapıyoruz biseulerBen genelde oyun halısındayken ve akşam babasindayken yapabiliyorum, malum kucak bebesi hemen uyanıyor
Yaaaa kızlar harika valla İstanbul'dan çok İzmirli var bizim topikte bende çok isterim toplasmak geçen gün temmuz anneleri toplanmış hayran kaldımYaaa İzmir’de olan kızlar ne şanslısınız buluşun kesinlikle.
Belki biz de istanbulda buluşuruz ben kocaelideyim gerçi ama :)
Ahhh az kaldı herkes birbiriyle tanıdık çıkacakCanım eskişehirin neresinden
Yaaa malesef yok
Ayy baya yakınız buluşalım bir gün ne güzel olurBenim Ordu caddesi diye geçiyor, hastaneden bı önceki duraktayim
pecan var bir de İzmir’den. Bu aralar pek ses vermiyor amaa. Bulusalim bi kahve içer sohbet ederizz.
Kuzum ateş düşürücüyü geçe bırakma derimKuzum çok geçmiş olsun, yarın bizim de aşı olacak sanırım. Hemşire aradı yarın arayın aşıları tedarik edebilirsek gelin dedi o nasıl bir şeyse. Sanırım başka yerden geliyor bu verem aşısı falan. Şimdiden stresi bastı sizin süreçleri okuduktan sonra..
yavrus yine çıktı ateş ilaç aldıkKıyamam ben ona ya bizim de Perşembe günü bakalım neler olacak asilardan biri muhakkak ateş yapıyor özellikle uyurken çıkıyor ateşi sürekli kontrol etmek lazım canım inşallah tekratlamaz ateşi atlatirsiniz
Aman iyi olsunlar ya bu rota asisi 5.ayda değil miydi ben öyle hatırlıyorum ilkinden erken mi yapıyorlar acaba artık. Kesin bize de ateş yapacak iki ay aşısı bekliyoeum öyle bişey
Benim de annem bakacak, biz pandemi sebebiyle bi hafta ev bi hafta ofis sistemine geçmişiz ama insan buldukça bunuyor derler ya ona bile bırakmak zor geliyorZorrr
Bende uzaktan çalışırım diyordum ama işyeri arıza çıkarmaya başladı, sürekli ne zaman döneceğimi soruyorlar1-2 saat bari gel diyorlar , annem bakacak ama ne bileyim ya kendin gibi olmayacak ki
Aynenn öyle bizimki sadece anne sütü ama kokudan anlaşılıyor, annem üşütüyorsundhr ondan diyor ama bence değil
Gördüm yani bence faydası oldu, damlayı aldım ertesi gün sütüm geldi, sürekli kullandım baya artmıştı
Yapma yaaa ne güzel olmuştur kim bilir. Ben de çok isterim keşke görüşebilsekEyvahhh hep üst süte gelmiş vardınız mi bari evinzje canim ankaradydin dimi sen İstanbul'un neresine geldiniz
Gündüz benimki de öyle aslında ama yarım yamalak yapıyoruz biseuler
Yaaaa kızlar harika valla İstanbul'dan çok İzmirli var bizim topikte bende çok isterim toplasmak geçen gün temmuz anneleri toplanmış hayran kaldım
Ahhh az kaldı herkes birbiriyle tanıdık çıkacak
Evet canım vardık, oğluşu yıkadık babası uyutuyor şimdi. Akaradayim evet İstanbul'da da Ataşehir'e geldik ablama ziyaret yeni taşındılarEyvahhh hep üst süte gelmiş vardınız mi bari evinzje canim ankaradydin dimi sen İstanbul'un neresine geldiniz
Napiyosuun, nasil gidiyoo? Oğluşun kaç günlük oldu? Ben de pek yazmıyordum, bu ara bi dönüş yaptımHaklısın , ama burası kutsal bilgi kaynağı , menenjit aşılarına bakarken etiketi gördüm.
Bende takipteyim akraba bulcam umutluyumEyvahhh hep üst süte gelmiş vardınız mi bari evinzje canim ankaradydin dimi sen İstanbul'un neresine geldiniz
Gündüz benimki de öyle aslında ama yarım yamalak yapıyoruz biseuler
Yaaaa kızlar harika valla İstanbul'dan çok İzmirli var bizim topikte bende çok isterim toplasmak geçen gün temmuz anneleri toplanmış hayran kaldım
Ahhh az kaldı herkes birbiriyle tanıdık çıkacak
Ahh evet arada geliyor buralarapecan var bir de İzmir’den. Bu aralar pek ses vermiyor amaa. Bulusalim bi kahve içer sohbet ederizz.
Git gide çoğalıyoruzHeey bende varım İzmir den
Bana ay ay yatıyor aynen toplam 15-16k civarı bir şey olacak dediğin gibiBenim doğum öncesi yattı doğum sonrasıda raporum bitince toplu yatıcak yanlış bilmiyordum en son aldığın bankaya yatan maaşın 3 katı tarzı bişeydi canım asgariye göre düşünürsek 15 bin civarı yatıyor yani
Bende bebekle arabayla gelemem zaten yürüyerek anca canım haklısın uzakYaa güzel olur ama ben de araç yok, toplu taşımayi bebekle göze alamam gibi, babası birakirsa öyle olur ancak
Tepebaşında oturuyorduk canım doğma büyüme. Kütük beylikova ilçesi.Canım eskişehirin neresinden
Yok ya bence üşütmeyle alakasıZorrr
Bende uzaktan çalışırım diyordum ama işyeri arıza çıkarmaya başladı, sürekli ne zaman döneceğimi soruyorlar1-2 saat bari gel diyorlar , annem bakacak ama ne bileyim ya kendin gibi olmayacak ki
Aynenn öyle bizimki sadece anne sütü ama kokudan anlaşılıyor, annem üşütüyorsundhr ondan diyor ama bence değil
Gördüm yani bence faydası oldu, damlayı aldım ertesi gün sütüm geldi, sürekli kullandım baya artmıştı
Evet canım nasrettin hoca köyünden ama biz dedm belki aynı köylü cıkarızAhh evet arada geliyor buralaraayarlayabilirsek neden olmasın bebelerle en kötü biraz büyüdüklerinde de olabilir
Git gide çoğalıyoruz
Bana ay ay yatıyor aynen toplam 15-16k civarı bir şey olacak dediğin gibi
Bende bebekle arabayla gelemem zaten yürüyerek anca canım haklısın uzak
Tepebaşında oturuyorduk canım doğma büyüme. Kütük beylikova ilçesi.sende mi esklisin yoksa
Yok ya bence üşütmeyle alakası
Hiç duymadım canım ya vallahiEvet canım nasrettin hoca köyünden ama biz dedm belki aynı köylü cıkarız
Sivrihisara baglı canım.seneye bi odunpazarı tarafına gitmeyi düşünüyorjm bakalm cok seviyorum eskişehiriHiç duymadım canım ya vallahiolsun şehir aynı sonuçta hemşehriymişiz
Bizde sık giderdik bebiş doğunca annemlerde izmire taşındı o yüzden artık yazları gideriz sadeceSivrihisara baglı canım.seneye bi odunpazarı tarafına gitmeyi düşünüyorjm bakalm cok seviyorum eskişehiri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?