2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ne olacak bu memelerin hali? Artık eski formuna dönmezler herhalde. Belki alışmak lazım? 😭
Zorrr 🤭
Uzaktan çalışabilirim ama işim yoğun ve stresli, oğlum ek gıda alana kadar çalışmak istemiyorum 😒 çalışmaya başladıktan sonra evde olsam dahi bakıcı olması gerekiyor cunku mesai saatleri içinde işimin başında durmam gerekir. Aslında aileler de yakın ama onları da bağlamak istemiyorum. Zor durumlarda bakarlar ama sürekli gelip bakmalarını istemek bencilce olur. Sizde nasil durumlar?
Bende uzaktan çalışırım diyordum ama işyeri arıza çıkarmaya başladı, sürekli ne zaman döneceğimi soruyorlar 🫤1-2 saat bari gel diyorlar , annem bakacak ama ne bileyim ya kendin gibi olmayacak ki
Bence hayır ama koku alma konusunda çok iyi de değilim, şükür mü demeliyim 😁
😅
Hemde ne 😂 bezi açmadan kokudan anlıyorum açınca zaten üfff. Biz mamayla besleniyoruz ondan galiba anne sütü çok az alıyor. Mama kokutur diyorlar
Aynenn öyle bizimki sadece anne sütü ama kokudan anlaşılıyor, annem üşütüyorsundhr ondan diyor ama bence değil 😅
Bestlak damlanın faydasını gordun mü canim
Gördüm yani bence faydası oldu, damlayı aldım ertesi gün sütüm geldi, sürekli kullandım baya artmıştı 🙏

Valla onu şuan bilmiyorum göreceğiz şuan sıkıntı yok gibi ama kalsiyum oranı azalıyor diye okudum.yetersiz geldiğini hissedersem mama veririm direk.

Valla benn de hiç özlememisim,bir de haftasonu İstanbul'a gitmiştik şimdi dönüyoruz tam da yola denk geldi adeta eziyet 😬 sürekli duruyoruz ben ped değiştiriyorum, yetmez gibi bir de oğluş sırtına kadar mokladi,arabada komple üst değiştirdik karanlıkta 💩💩💩
Eyvahhh hep üst süte gelmiş vardınız mi bari evinzje canim ankaradydin dimi sen İstanbul'un neresine geldiniz
Ben genelde oyun halısındayken ve akşam babasindayken yapabiliyorum, malum kucak bebesi hemen uyanıyor
Gündüz benimki de öyle aslında ama yarım yamalak yapıyoruz biseuler 😂
Yaaa İzmir’de olan kızlar ne şanslısınız buluşun kesinlikle.
Belki biz de istanbulda buluşuruz ben kocaelideyim gerçi ama :)
Yaaaa kızlar harika valla İstanbul'dan çok İzmirli var bizim topikte bende çok isterim toplasmak geçen gün temmuz anneleri toplanmış hayran kaldım 😅
Canım eskişehirin neresinden 😂
Ahhh az kaldı herkes birbiriyle tanıdık çıkacak 😍

Kuzum çok geçmiş olsun, yarın bizim de aşı olacak sanırım. Hemşire aradı yarın arayın aşıları tedarik edebilirsek gelin dedi o nasıl bir şeyse. Sanırım başka yerden geliyor bu verem aşısı falan. Şimdiden stresi bastı sizin süreçleri okuduktan sonra..
Kuzum ateş düşürücüyü geçe bırakma derim 🥹 inşallah hafif atlatır egecim
Güneşin yine ateşi çıktı ilaç verdim
Kıyamam ben ona ya bizim de Perşembe günü bakalım neler olacak asilardan biri muhakkak ateş yapıyor özellikle uyurken çıkıyor ateşi sürekli kontrol etmek lazım canım inşallah tekratlamaz ateşi atlatirsiniz😍

Aman iyi olsunlar ya bu rota asisi 5.ayda değil miydi ben öyle hatırlıyorum ilkinden erken mi yapıyorlar acaba artık. Kesin bize de ateş yapacak iki ay aşısı bekliyoeum öyle bişey
yavrus yine çıktı ateş ilaç aldık
Anlamadım niye bu kadar çıktı maksimum 24 saat yazıyordu hep 🥲 çok melülleşti yavrum
Sizler kolay atlatın inşallah

Rota aşısı da 2 ya da 3 doz oluyor markasına göre
Bize de 3 aylıkken yapılacak

Zorrr 🤭

Bende uzaktan çalışırım diyordum ama işyeri arıza çıkarmaya başladı, sürekli ne zaman döneceğimi soruyorlar 🫤1-2 saat bari gel diyorlar , annem bakacak ama ne bileyim ya kendin gibi olmayacak ki

😅

Aynenn öyle bizimki sadece anne sütü ama kokudan anlaşılıyor, annem üşütüyorsundhr ondan diyor ama bence değil 😅

Gördüm yani bence faydası oldu, damlayı aldım ertesi gün sütüm geldi, sürekli kullandım baya artmıştı 🙏
Benim de annem bakacak, biz pandemi sebebiyle bi hafta ev bi hafta ofis sistemine geçmişiz ama insan buldukça bunuyor derler ya ona bile bırakmak zor geliyor🥹
Eyvahhh hep üst süte gelmiş vardınız mi bari evinzje canim ankaradydin dimi sen İstanbul'un neresine geldiniz

Yaaaa kızlar harika valla İstanbul'dan çok İzmirli var bizim topikte bende çok isterim toplasmak geçen gün temmuz anneleri toplanmış hayran kaldım 😅

Yapma yaaa ne güzel olmuştur kim bilir. Ben de çok isterim keşke görüşebilsek ☺️

Bende takipteyim akraba bulcam umutluyum 🤣

pecan pecan var bir de İzmir’den. Bu aralar pek ses vermiyor amaa. Bulusalim bi kahve içer sohbet ederizz.
Ahh evet arada geliyor buralara 😄 ayarlayabilirsek neden olmasın bebelerle 🙈 en kötü biraz büyüdüklerinde de olabilir
Heey bende varım İzmir den 🤗🤗
Git gide çoğalıyoruz 😄
Benim doğum öncesi yattı doğum sonrasıda raporum bitince toplu yatıcak yanlış bilmiyordum en son aldığın bankaya yatan maaşın 3 katı tarzı bişeydi canım asgariye göre düşünürsek 15 bin civarı yatıyor yani
Bana ay ay yatıyor aynen toplam 15-16k civarı bir şey olacak dediğin gibi
Yaa güzel olur ama ben de araç yok, toplu taşımayi bebekle göze alamam gibi, babası birakirsa öyle olur ancak
Bende bebekle arabayla gelemem zaten yürüyerek anca canım haklısın uzak
Canım eskişehirin neresinden 😂
Tepebaşında oturuyorduk canım doğma büyüme. Kütük beylikova ilçesi. ☺️ sende mi esklisin yoksa 🙈
Zorrr 🤭

😅

Yok ya bence üşütmeyle alakası 😄

Ahh evet arada geliyor buralara 😄 ayarlayabilirsek neden olmasın bebelerle 🙈 en kötü biraz büyüdüklerinde de olabilir

Git gide çoğalıyoruz 😄

Bana ay ay yatıyor aynen toplam 15-16k civarı bir şey olacak dediğin gibi

Bende bebekle arabayla gelemem zaten yürüyerek anca canım haklısın uzak

Tepebaşında oturuyorduk canım doğma büyüme. Kütük beylikova ilçesi. ☺️ sende mi esklisin yoksa 🙈

Yok ya bence üşütmeyle alakası 😄
Evet canım nasrettin hoca köyünden ama biz dedm belki aynı köylü cıkarız 🥲

Back