2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Oğluma sigortayı çalıştığım şirket yapıyor, henüz sigorta başlamadı. Can hastanesinde 15 tl veriyordum muayene için. Medicalde muayene ücreti daha yüksek bakalim kaç para alacaklar bizden.
Mavisehir neresindesn? Ben ataşerdeyim, ekol / can hastanesine yakın.

Yaa ben 40+0’da 47 cm doğurdum

Kuzum çok geçmiş olsun, yarın bizim de aşı olacak sanırım. Hemşire aradı yarın arayın aşıları tedarik edebilirsek gelin dedi o nasıl bir şeyse. Sanırım başka yerden geliyor bu verem aşısı falan. Şimdiden stresi bastı sizin süreçleri okuduktan sonra..

Medicalde 15tl alıyor canım. Şirketin yapması büyük şans vallahi. Bende yalı mahallesindeyim. Casa de costa var oraya çok yakınız. Sanada yakınmışım

Kızlar bebeklerinizde saç durumları nasıl? Dökülüyor mu? Oğlum saçlı doğdu, şimdi önler baya kelleşti. Sizde nasıl?
Yattığı yerde minnak minnak kıllar görmen lazım hem onun hemde benim saçlar dokulmeue başladı yerine yenileri çıkacak inşallah
Ayy şimdiki halini cok merak ettim, özelden atmaz mısın ya atmazsan da sorun değil tabi. Masallah kızına
Ayyy gördün mü nasıl tatlis kim bilir bide kız çocuğu cilvesi katinaizmir
5:30’da uyandı bizimki de kakası var belli ıyk ıyk sesler çıkartıyor
Bizim kaka seansı 8 bucuk stabil ama gece de yapıyor canim abisi gece kaka yapmazdı hiç
Siz de bebeğiniz uyuyunca ne yapacağını şaşırıp ordan oraya kosturanlardan mısınız? Yoksa amann dur bı çay/kahve içeyim önce diyenlerden misiniz?
Sabah kaka seansı dan sonra uyutuyorum kahvaltı çay keyfi yapıyorum sonra uyanıyor zaten diğer uyutmalarimda da parça parça işlerimi yapıyorum kalanlar da akşama babamz gelince
Kızlar 80.gunde adet oldum bu olayı hiç özlememisim Oysa ki ne rahattı böyle
O hissi hiç ozlemedim ama bugün benim de kasiklarm sancilaniyor acaba dedim ilk oğlumda 10.ayda olmuştum bakalım bu nasıl olacak
Nasiil? Ben normal maaşimi aldim yaa. Ücretli izin öyle bisi değil mi? Maaşimizi aliyoruz?
Simdik şöyle oluyor bu 4 aylık izin parasını sana devlet ödüyor aldığın brüt maaş üzerinden hesaplayıp yatiriyorlar bı nevi rapor parası gibi düşün
Kıyamam ben ona ya bizim de Perşembe günü bakalım neler olacak asilardan biri muhakkak ateş yapıyor özellikle uyurken çıkıyor ateşi sürekli kontrol etmek lazım canım inşallah tekratlamaz ateşi atlatirsiniz
Aman iyi olsunlar ya bu rota asisi 5.ayda değil miydi ben öyle hatırlıyorum ilkinden erken mi yapıyorlar acaba artık. Kesin bize de ateş yapacak iki ay aşısı bekliyoeum öyle bişey
Kullancam ama geçinmek dert olacak. İdare edeceğim 2-3 ay. Sen?
Dediğin gibi çok küçükler bırakıp gitmeye kiyamiyor insan ben ilkinde çalışıyordum canim kıyamadım çıkışımı vermiştim bunda da calismiyorum evdeyim zaten.
Ben uzun zamanfir markete çıkmıyordm geçenlerde çıktık ağzım açık kaldı Allah yardımcımız olsun özellikle kirada olana kendi evi olan bile yetisemiuor ne olacak böyle hiç bilmiyorum

Aaa eskiden yalı mahallesinde oturuyordum. Abdullah suphi tanrıöven ilkokulu yanındaki binada.
Evet çarşıda o okul biliyorum. Bizim ev ortaokul oraya çıkıyor hatta izmiri pek bilmezdim 2020de gelin geldim evin oraları öğrendim anca karşıyaka ve bostanlıyı öğrendim birde

Hahah yaa sildim ben o olayı, regl ne yaa
Süt azaliyor muymus regl olunca yoksa hurafe mi?

Valla onu şuan bilmiyorum göreceğiz şuan sıkıntı yok gibi ama kalsiyum oranı azalıyor diye okudum.yetersiz geldiğini hissedersem mama veririm direk.
O hissi hiç ozlemedim ama bugün benim de kasiklarm sancilaniyor acaba dedim ilk oğlumda 10.ayda olmuştum bakalım bu nasıl olacak
Valla benn de hiç özlememisim,bir de haftasonu İstanbul'a gitmiştik şimdi dönüyoruz tam da yola denk geldi adeta eziyet sürekli duruyoruz ben ped değiştiriyorum, yetmez gibi bir de oğluş sırtına kadar mokladi,arabada komple üst değiştirdik karanlıkta

Siz de bebeğiniz uyuyunca ne yapacağını şaşırıp ordan oraya kosturanlardan mısınız? Yoksa amann dur bı çay/kahve içeyim önce diyenlerden misiniz?
Çay kahve nerdeee rezene mi yoksa kimyon çayımı içsem diye düşünüyorum sonra yıkancak çamaşırlar aklıma geliyor aaa şurayıda temizlemem lazımdı falan derken uyanıyor

Her ay düzenli yatıyor canım ben alıyorum rapor paramı aylık onayladıkça muhasebe
Benim doğum öncesi yattı doğum sonrasıda raporum bitince toplu yatıcak yanlış bilmiyordum en son aldığın bankaya yatan maaşın 3 katı tarzı bişeydi canım asgariye göre düşünürsek 15 bin civarı yatıyor yani

Ben genelde oyun halısındayken ve akşam babasindayken yapabiliyorum, malum kucak bebesi hemen uyanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…