- 24 Nisan 2021
- 2.225
- 2.276
- 83
- 38
Oğluma sigortayı çalıştığım şirket yapıyor, henüz sigorta başlamadı. Can hastanesinde 15 tl veriyordum muayene için. Medicalde muayene ücreti daha yüksek bakalim kaç para alacaklar bizden.Evet canım allianz yaptırdık ama tamamlayıcı. Full özele 45k para istediler. Talha bey’e özel götürüyoruz tamamlayıcı sigorta karşılamıyor. Mavişehirde oturuyorum ben evimize çok yakın doktoru o yüzden kolay oluyor gidip gelmeside
Yaa ben 40+0’da 47 cm doğurdumBizde 48cm 3146gr doğduk. 37+3tük ama.İki aylık kontrolde 62cm 5600gr geldik boy attı bayabende medicalparkta doğurdum doktor olarak Talha Akil’e götürüyorum park yaşamda ofisi. İlk muayene eden doktor Tülay Akçaydı doğumda medicalde.
Kuzum çok geçmiş olsun, yarın bizim de aşı olacak sanırım. Hemşire aradı yarın arayın aşıları tedarik edebilirsek gelin dedi o nasıl bir şeyse. Sanırım başka yerden geliyor bu verem aşısı falan. Şimdiden stresi bastı sizin süreçleri okuduktan sonra..Ateş çok çıktı minnoş ya ben bu kadar zor olmasını beklemiyordum
Sabaha karşı yeniden 38.2 yi gördü
Şimdi bacakta zorla uyuyor. Bugün hiç uyumadı.
Şimdi Ölçemedim yükselmemiştir inşallah. 26 saati aşınca bi daha calpol vermedim.
Böyle böyle atlatacaklar inş:)
Medicalde 15tl alıyor canım. Şirketin yapması büyük şans vallahi. Bende yalı mahallesindeyim. Casa de costa var oraya çok yakınız. Sanada yakınmışımOğluma sigortayı çalıştığım şirket yapıyor, henüz sigorta başlamadı. Can hastanesinde 15 tl veriyordum muayene için. Medicalde muayene ücreti daha yüksek bakalim kaç para alacaklar bizden.
Mavisehir neresindesn? Ben ataşerdeyim, ekol / can hastanesine yakın.
Olsun hızlı büyümüş yaYaa ben 40+0’da 47 cm doğurdum
Aaa eskiden yalı mahallesinde oturuyordum. Abdullah suphi tanrıöven ilkokulu yanındaki binada.Medicalde 15tl alıyor canım. Şirketin yapması büyük şans vallahi. Bende yalı mahallesindeyim. Casa de costa var oraya çok yakınız. Sanada yakınmışım
Yattığı yerde minnak minnak kıllar görmen lazım hem onun hemde benim saçlar dokulmeue başladı yerine yenileri çıkacak inşallahKızlar bebeklerinizde saç durumları nasıl? Dökülüyor mu? Oğlum saçlı doğdu, şimdi önler baya kelleşti. Sizde nasıl?
Ayyy gördün mü nasıl tatlis kim bilir bide kız çocuğu cilvesiAyy şimdiki halini cok merak ettim, özelden atmaz mısın yaatmazsan da sorun değil tabi. Masallah kızına
Bizim kaka seansı 8 bucuk stabil ama gece de yapıyor canim abisi gece kaka yapmazdı hiç5:30’da uyandı bizimki de kakası var belli ıyk ıyk sesler çıkartıyor
Sabah kaka seansı dan sonra uyutuyorum kahvaltı çay keyfi yapıyorum sonra uyanıyor zaten diğer uyutmalarimda da parça parça işlerimi yapıyorum kalanlar da akşama babamz gelinceSiz de bebeğiniz uyuyunca ne yapacağını şaşırıp ordan oraya kosturanlardan mısınız? Yoksa amann dur bı çay/kahve içeyim önce diyenlerden misiniz?
O hissi hiç ozlemedim ama bugün benim de kasiklarm sancilaniyor acaba dedim ilk oğlumda 10.ayda olmuştum bakalım bu nasıl olacakKızlar 80.gunde adet oldum bu olayı hiç özlememisimOysa ki ne rahattı böyle
Simdik şöyle oluyor bu 4 aylık izin parasını sana devlet ödüyor aldığın brüt maaş üzerinden hesaplayıp yatiriyorlar bı nevi rapor parası gibi düşünNasiil? Ben normal maaşimi aldim yaa. Ücretli izin öyle bisi değil mi? Maaşimizi aliyoruz?
Kıyamam ben ona ya bizim de Perşembe günü bakalım neler olacak asilardan biri muhakkak ateş yapıyor özellikle uyurken çıkıyor ateşi sürekli kontrol etmek lazım canım inşallah tekratlamaz ateşi atlatirsinizAteş çok çıktı minnoş ya ben bu kadar zor olmasını beklemiyordum
Sabaha karşı yeniden 38.2 yi gördü
Şimdi bacakta zorla uyuyor. Bugün hiç uyumadı.
Şimdi Ölçemedim yükselmemiştir inşallah. 26 saati aşınca bi daha calpol vermedim.
Böyle böyle atlatacaklar inş:)
Aman iyi olsunlar ya bu rota asisi 5.ayda değil miydi ben öyle hatırlıyorum ilkinden erken mi yapıyorlar acaba artık. Kesin bize de ateş yapacak iki ay aşısı bekliyoeum öyle bişeyAşıları olduk biz, menenjit dışında. 2 hafta önce 3 tane iğneli aşı bir de ağızdan rota aşısı yapıldı. İlk akşam ates yükseldi biraz ama sabahina hicbir şeyi kalmamıştı. Huyu değişmedi ya, bi gecelik huysuzluk dicem de onda da ateşi olmasina rağmen gülüyodu
Dediğin gibi çok küçükler bırakıp gitmeye kiyamiyor insan ben ilkinde çalışıyordum canim kıyamadım çıkışımı vermiştim bunda da calismiyorum evdeyim zaten.Kullancam ama geçinmek dert olacak. İdare edeceğim 2-3 ay. Sen?
Evet çarşıda o okul biliyorum. Bizim ev ortaokul oraya çıkıyor hattaAaa eskiden yalı mahallesinde oturuyordum. Abdullah suphi tanrıöven ilkokulu yanındaki binada.
Ben izmirliyim, sen nerden geldin? Hilltownda bulusabiliriz bir araaEvet çarşıda o okul biliyorum. Bizim ev ortaokul oraya çıkıyor hattaizmiri pek bilmezdim 2020de gelin geldim evin oraları öğrendim anca karşıyaka ve bostanlıyı öğrendim birde
Ben eskişehirliyim. Eşimde eskişehirli ama doğma büyüme izmirdelermişBen izmirliyim, sen nerden geldin? Hilltownda bulusabiliriz bir araa
Hahah yaa sildim ben o olayı, regl ne yaa
Süt azaliyor muymus regl olunca yoksa hurafe mi?
Valla benn de hiç özlememisim,bir de haftasonu İstanbul'a gitmiştik şimdi dönüyoruz tam da yola denk geldi adeta eziyetO hissi hiç ozlemedim ama bugün benim de kasiklarm sancilaniyor acaba dedim ilk oğlumda 10.ayda olmuştum bakalım bu nasıl olacak
Ben eskişehirliyim. Eşimde eskişehirli ama doğma büyüme izmirdelermişayy ne güzel olur hatta katinaizmir de gelsin izmir anneleri olarak
Çay kahve nerdeee rezene mi yoksa kimyon çayımı içsem diye düşünüyorum sonra yıkancak çamaşırlar aklıma geliyor aaa şurayıda temizlemem lazımdı falan derken uyanıyorSiz de bebeğiniz uyuyunca ne yapacağını şaşırıp ordan oraya kosturanlardan mısınız? Yoksa amann dur bı çay/kahve içeyim önce diyenlerden misiniz?
Heey bende varım İzmir denpecan var bir de İzmir’den. Bu aralar pek ses vermiyor amaa. Bulusalim bi kahve içer sohbet ederizz.
Sen ne tarafta oturuyorsun?Heey bende varım İzmir den
Benim doğum öncesi yattı doğum sonrasıda raporum bitince toplu yatıcak yanlış bilmiyordum en son aldığın bankaya yatan maaşın 3 katı tarzı bişeydi canım asgariye göre düşünürsek 15 bin civarı yatıyor yaniHer ay düzenli yatıyor canım ben alıyorum rapor paramı aylık onayladıkça muhasebe
Yeşilyurttayım canım benSen ne tarafta oturuyorsun?
Oo ben de YeşilyurttayımYeşilyurttayım canım ben
Ben genelde oyun halısındayken ve akşam babasindayken yapabiliyorum, malum kucak bebesi hemen uyanıyorYattığı yerde minnak minnak kıllar görmen lazım hem onun hemde benim saçlar dokulmeue başladı yerine yenileri çıkacak inşallah
Ayyy gördün mü nasıl tatlis kim bilir bide kız çocuğu cilvesikatinaizmir
Bizim kaka seansı 8 bucuk stabil ama gece de yapıyor canim abisi gece kaka yapmazdı hiç
Sabah kaka seansı dan sonra uyutuyorum kahvaltı çay keyfi yapıyorum sonra uyanıyor zaten diğer uyutmalarimda da parça parça işlerimi yapıyorum kalanlar da akşama babamz gelince
O hissi hiç ozlemedim ama bugün benim de kasiklarm sancilaniyor acaba dedim ilk oğlumda 10.ayda olmuştum bakalım bu nasıl olacak
Simdik şöyle oluyor bu 4 aylık izin parasını sana devlet ödüyor aldığın brüt maaş üzerinden hesaplayıp yatiriyorlar bı nevi rapor parası gibi düşün
Kıyamam ben ona ya bizim de Perşembe günü bakalım neler olacak asilardan biri muhakkak ateş yapıyor özellikle uyurken çıkıyor ateşi sürekli kontrol etmek lazım canım inşallah tekratlamaz ateşi atlatirsiniz
Aman iyi olsunlar ya bu rota asisi 5.ayda değil miydi ben öyle hatırlıyorum ilkinden erken mi yapıyorlar acaba artık. Kesin bize de ateş yapacak iki ay aşısı bekliyoeum öyle bişey
Dediğin gibi çok küçükler bırakıp gitmeye kiyamiyor insan ben ilkinde çalışıyordum canim kıyamadım çıkışımı vermiştim bunda da calismiyorum evdeyim zaten.
Ben uzun zamanfir markete çıkmıyordm geçenlerde çıktık ağzım açık kaldı Allah yardımcımız olsun özellikle kirada olana kendi evi olan bile yetisemiuor ne olacak böyle hiç bilmiyorum
Yaa güzel olur ama ben de araç yok, toplu taşımayi bebekle göze alamam gibi, babası birakirsa öyle olur ancakBen eskişehirliyim. Eşimde eskişehirli ama doğma büyüme izmirdelermişayy ne güzel olur hatta katinaizmir de gelsin izmir anneleri olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?