Yattığı yerde minnak minnak kıllar görmen lazım hem onun hemde benim saçlar dokulmeue başladı yerine yenileri çıkacak inşallah
Ayyy gördün mü nasıl tatlis kim bilir bide kız çocuğu cilvesi
katinaizmir
Bizim kaka seansı 8 bucuk stabil ama gece de yapıyor canim abisi gece kaka yapmazdı hiç
Sabah kaka seansı dan sonra uyutuyorum kahvaltı çay keyfi yapıyorum sonra uyanıyor zaten diğer uyutmalarimda da parça parça işlerimi yapıyorum kalanlar da akşama babamz gelince
O hissi hiç ozlemedim ama bugün benim de kasiklarm sancilaniyor acaba dedim ilk oğlumda 10.ayda olmuştum bakalım bu nasıl olacak
Simdik şöyle oluyor bu 4 aylık izin parasını sana devlet ödüyor aldığın brüt maaş üzerinden hesaplayıp yatiriyorlar bı nevi rapor parası gibi düşün
Kıyamam ben ona ya bizim de Perşembe günü bakalım neler olacak asilardan biri muhakkak ateş yapıyor özellikle uyurken çıkıyor ateşi sürekli kontrol etmek lazım canım inşallah tekratlamaz ateşi atlatirsiniz
Aman iyi olsunlar ya bu rota asisi 5.ayda değil miydi ben öyle hatırlıyorum ilkinden erken mi yapıyorlar acaba artık. Kesin bize de ateş yapacak iki ay aşısı bekliyoeum öyle bişey
Dediğin gibi çok küçükler bırakıp gitmeye kiyamiyor insan ben ilkinde çalışıyordum canim kıyamadım çıkışımı vermiştim bunda da calismiyorum evdeyim zaten.
Ben uzun zamanfir markete çıkmıyordm geçenlerde çıktık ağzım açık kaldı Allah yardımcımız olsun özellikle kirada olana kendi evi olan bile yetisemiuor ne olacak böyle hiç bilmiyorum