- 1 Şubat 2020
- 1.506
- 3.042
- 83
Benim maaşım da asgari ücretten görünüyor büyük ihtimal ben de o civar birşey alırım.Olabilir canım. Ben doğum için yatırdım 90gün sadece belki ondan azdır benim.16k falan alacağım gibi
Ben de bu şekilde biliyorumSanırım doğum öncesi alınan son 3aylik brüt maaşa göre hesaplanıyor. Benim ona göre yattı mesela
Kaç cm doğmuştu? Bizim kilo normaldi (3350gr) boyu 47 cm ölçmüslerdiMaşallah canımbizimkide çok ufak doğdu ama gelişimi çok hızlı oldu gerçekten doktor her gittiğimizde şaşırıyor zaten büyüme hızına kime gidiyorsunuz doktora
Neden süt sağıyorsun canım?İşleri bitiriyorum tam oturuyorum çay içeyim diye aklıma süt sağacağım geliyor zaten ben sağarkende uyanıyor geneldetemizlik için sonunda düzenli biriyle anlaştık her hafta geliyor rahatım Allahtan o konuda artık. Yoksa her şey gözüme batıyor iyice delleniyordum
Nasiil? Ben normal maaşimi aldim yaa. Ücretli izin öyle bisi değil mi? Maaşimizi aliyoruz?Maaşa göre değişiyor sanırım
Hahah yaa sildim ben o olayı, regl ne yaaKızlar 80.gunde adet oldum bu olayı hiç özlememisimOysa ki ne rahattı böyle
O zaman ben kadar alcaksın canım sendeBenim maaşım da asgari ücretten görünüyor büyük ihtimal ben de o civar birşey alırım.
Çok uzun hikaye olmakla birlikte kısaca bebiş hiç emmedi benim canım o yüzden biberonla içiriyorum anne sütünüNeden süt sağıyorsun canım?
Bizde 48cm 3146gr doğduk. 37+3tük ama.İki aylık kontrolde 62cm 5600gr geldik boy attı bayaKaç cm doğmuştu? Bizim kilo normaldi (3350gr) boyu 47 cm ölçmüslerdiDünkü ölçümde 61 cm çıktı. 47 hiç beklemiyodum yaa doğduğunda şaşırdımmm
Ben can hastanesinde doğurdum. Orada ilk kontrole gelen doktora gidiyordum. Doktor hastaneden ayrilmiş, hastanenin de sigortamın olduğu kurumla anlaşması bitmiş. Dün medical parka götürdük. Sen nereye gidiyorsun?
Ahhh benim güneş kızım iğne yeri ağrı yaptı demek ki hiç kiyamiyor insan şuan nasıl canim yükseldi mi atesu ondan sonrahala vermedim inleye inleye benle uyuyakaldı. Hala arada inliyor ya kahroldum kalbim kaldırmıyor gerçekten
Birazdan yine bakıcam ateşine suan iyi gibi
Gerçekten o kadar ağlamasını gördüm çok zor günler geçmişti ama hepsinde kucağımda en azından susardı. Yorulsam da susuyordu ama hiç bu kadar ağlamamıştı. Çaresiz hissettim.
Ya bi de tutmaya korkuyorum her yerinden iğneli yavrum
Dediğin gibi gözyaşı kanalları da henüz açılmadı diye okumuştum ama bugün sürekli ufak ufak yaşardı gözleri
Zor yaaaa
Bu daha sağlıklı bi ölçüt bence de. Forumda da doktorların öyle yönlendirdiğini okumuştum. Verirsem gece vereceğim sanırım, 2.5 mlçok teşekkür ederim canım
Soydun mu canım şimdi ciltleri de çok hassas ıslak mendil koymaya da çekiniyorum hasta ederim diye
ben aşıdan sonra alt pijamayı çıkardım sadece. Hafif bi müslin örtülü üstünde.
Ben oldum olası bulgur severim pirinç sadece tavuklu pilavda güzel oluyor bence bir de sushide bir de general tso daşehriye pilavı yaptım bir de ben çeşit olsun, yağda kavur suyu dök al sana risksiz pilav, lapa falan olmaz
Ücretsiz izin kullanmayacak misin canimSelam kızlar napiyosunuzz? Ücreti iznimin bitmesine az kaldı, epey mutsuzumm bu nedenle
3 aylık olmuşsunuz bile3 saat uyumuşum. Allahım o kadar iyi geldi ki. Büyük ihtimal oğlum da uyudu hiç sesini duymadım çünkü. Uyandığımda uyuyordu. Eşime diyorum ki ne zaman uyudu çok huysuzluk yaptı mı. Yeni uyudu ya diyoro da bana uyumadı ama baktım 3 saat demek istiyor güyaaa
Benimki biberondan kendi sütümü de içmiyorİnşallah yasamayiz ama illa ki gecicez. Valla ben arada şu alerjik mamayı denedim, tadı berbat hatta dedi ki Dr içine aroma karıştırabilir son icmezse diye ama içti garibim
Sen de bu kontrolünde talep et istersen mamadan, ben ya bı gün sütüm gelmezse ya da doymazsa bu çocuk ne içecek dedim de verdi. Elinde bulunsun derim. Diğer mamaya benimki de karşıydı. İçer içmez puskurmustu meğer süt proteini iceriyormus, vücut daha içerken farkediyor. İşte o yüzden meme reddi yaşadım bı dönem.
Aynen ya ben de etten korkuma tavuk doldurdum buzluğu, her indirimde stokladim. İçgüdüsel ilerliyo işte analık
Ateş çok çıktı minnoş ya ben bu kadar zor olmasını beklemiyordumAhhh benim güneş kızım iğne yeri ağrı yaptı demek ki hiç kiyamiyor insan şuan nasıl canim yükseldi mi atesu ondan sonra
Sen anlattıkça kendimi gördüm aynısı valla uyutuyorum yerine koyuyorum arkamı döner dönmez basliyor tisirdamayaVay bekilosu çok iyi. Bugün yeni bir doktora gittik, 6 aylık kiloya getirmişsiniz çocuğu maşallah dedi 6. Ayında doğduğu kilonun 2 katina çıkması beklenirmiş. Benim oğlan düdük gibi doğdu ama şimdi toparlıyor
Ayy nazar değmesin kimseye söylemeyin diyorlargece uykularımız cok iyi ama gündüz evlatla çıldırmacalar yaşıyorum. Gezmeye gitmez de evde durursam uyumuyor, 5 dakika ortadan kaybolsam basıyor çığlığı
Oğlun sigortalı mı? Bana sonradan para iadesi almak zor geliyor ya o yüzden takibi mümkün olduğunca anlaşmalı hastanede yaptırmak istiyorum. Şimdi Özlem Çakmak Yılmaz’a götürdük.Bizde 48cm 3146gr doğduk. 37+3tük ama.İki aylık kontrolde 62cm 5600gr geldik boy attı bayabende medicalparkta doğurdum doktor olarak Talha Akil’e götürüyorum park yaşamda ofisi. İlk muayene eden doktor Tülay Akçaydı doğumda medicalde.
Aşıları olduk biz, menenjit dışında. 2 hafta önce 3 tane iğneli aşı bir de ağızdan rota aşısı yapıldı. İlk akşam ates yükseldi biraz ama sabahina hicbir şeyi kalmamıştı. Huyu değişmedi ya, bi gecelik huysuzluk dicem de onda da ateşi olmasina rağmen gülüyoduSen anlattıkça kendimi gördüm aynısı valla uyutuyorum yerine koyuyorum arkamı döner dönmez basliyor tisirdamayane çabuk uyandin bee çocuk gece de öyle olsa kafayı yerdim heralde Perşembe günü asimiz var huy değiştirecek diye çok korkuyorum
Evet canım allianz yaptırdık ama tamamlayıcı. Full özele 45k para istediler. Talha bey’e özel götürüyoruz tamamlayıcı sigorta karşılamıyor. Mavişehirde oturuyorum ben evimize çok yakın doktoru o yüzden kolay oluyor gidip gelmesideOğlun sigortalı mı? Bana sonradan para iadesi almak zor geliyor ya o yüzden takibi mümkün olduğunca anlaşmalı hastanede yaptırmak istiyorum. Şimdi Özlem Çakmak Yılmaz’a götürdük.
Siz nerede oturuyorsunuz?
Kullancam ama geçinmek dert olacak. İdare edeceğim 2-3 ay. Sen?Ücretsiz izin kullanmayacak misin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?