2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Maşallah canım 🧿 bizimkide çok ufak doğdu ama gelişimi çok hızlı oldu gerçekten doktor her gittiğimizde şaşırıyor zaten büyüme hızına 😂 kime gidiyorsunuz doktora
Kaç cm doğmuştu? Bizim kilo normaldi (3350gr) boyu 47 cm ölçmüslerdi 🤦🏻‍♀️ Dünkü ölçümde 61 cm çıktı. 47 hiç beklemiyodum yaa doğduğunda şaşırdımmm😁

Ben can hastanesinde doğurdum. Orada ilk kontrole gelen doktora gidiyordum. Doktor hastaneden ayrilmiş, hastanenin de sigortamın olduğu kurumla anlaşması bitmiş. Dün medical parka götürdük. Sen nereye gidiyorsun?

İşleri bitiriyorum tam oturuyorum çay içeyim diye aklıma süt sağacağım geliyor zaten ben sağarkende uyanıyor genelde 😅 temizlik için sonunda düzenli biriyle anlaştık her hafta geliyor rahatım Allahtan o konuda artık. Yoksa her şey gözüme batıyor iyice delleniyordum 🙈
Neden süt sağıyorsun canım?

Kaç cm doğmuştu? Bizim kilo normaldi (3350gr) boyu 47 cm ölçmüslerdi 🤦🏻‍♀️ Dünkü ölçümde 61 cm çıktı. 47 hiç beklemiyodum yaa doğduğunda şaşırdımmm😁

Ben can hastanesinde doğurdum. Orada ilk kontrole gelen doktora gidiyordum. Doktor hastaneden ayrilmiş, hastanenin de sigortamın olduğu kurumla anlaşması bitmiş. Dün medical parka götürdük. Sen nereye gidiyorsun?
Bizde 48cm 3146gr doğduk. 37+3tük ama.İki aylık kontrolde 62cm 5600gr geldik boy attı baya 😂 bende medicalparkta doğurdum doktor olarak Talha Akil’e götürüyorum park yaşamda ofisi. İlk muayene eden doktor Tülay Akçaydı doğumda medicalde.

hala vermedim inleye inleye benle uyuyakaldı. Hala arada inliyor ya kahroldum kalbim kaldırmıyor gerçekten
Birazdan yine bakıcam ateşine suan iyi gibi😓

Gerçekten o kadar ağlamasını gördüm çok zor günler geçmişti ama hepsinde kucağımda en azından susardı. Yorulsam da susuyordu ama hiç bu kadar ağlamamıştı. Çaresiz hissettim.
Ya bi de tutmaya korkuyorum her yerinden iğneli yavrum 🥹
Dediğin gibi gözyaşı kanalları da henüz açılmadı diye okumuştum ama bugün sürekli ufak ufak yaşardı gözleri 😔😔
Zor yaaaa

Bu daha sağlıklı bi ölçüt bence de. Forumda da doktorların öyle yönlendirdiğini okumuştum. Verirsem gece vereceğim sanırım, 2.5 ml 👍🏻 çok teşekkür ederim canım ❤️‍🩹

Soydun mu canım şimdi ciltleri de çok hassas ıslak mendil koymaya da çekiniyorum hasta ederim diye
ben aşıdan sonra alt pijamayı çıkardım sadece. Hafif bi müslin örtülü üstünde.
Ahhh benim güneş kızım iğne yeri ağrı yaptı demek ki hiç kiyamiyor insan şuan nasıl canim yükseldi mi atesu ondan sonra

3 saat uyumuşum. Allahım o kadar iyi geldi ki. Büyük ihtimal oğlum da uyudu hiç sesini duymadım çünkü. Uyandığımda uyuyordu. Eşime diyorum ki ne zaman uyudu çok huysuzluk yaptı mı. Yeni uyudu ya diyor 😀 o da bana uyumadı ama baktım 3 saat demek istiyor güyaaa 😀
3 aylık olmuşsunuz bile 😍 bundan sonra düzene girecek inşallah

İnşallah yasamayiz ama illa ki gecicez. Valla ben arada şu alerjik mamayı denedim, tadı berbat hatta dedi ki Dr içine aroma karıştırabilir son icmezse diye ama içti garibim 🥲
Sen de bu kontrolünde talep et istersen mamadan, ben ya bı gün sütüm gelmezse ya da doymazsa bu çocuk ne içecek dedim de verdi. Elinde bulunsun derim. Diğer mamaya benimki de karşıydı. İçer içmez puskurmustu meğer süt proteini iceriyormus, vücut daha içerken farkediyor. İşte o yüzden meme reddi yaşadım bı dönem.
Benimki biberondan kendi sütümü de içmiyor
Düzenli kullandığım sütümle karıştırdığım probiyotiği mecburen meme kenarından hortumla veriyorum. Mama için uzun süreçte kullanılır bi yöntem değil:/
O yüzden mama almadım hiç şu anda.
Aynen ya ben de etten korkuma tavuk doldurdum buzluğu, her indirimde stokladim. İçgüdüsel ilerliyo işte analık 🙈
🤭🤭

Ahhh benim güneş kızım iğne yeri ağrı yaptı demek ki hiç kiyamiyor insan şuan nasıl canim yükseldi mi atesu ondan sonra
Ateş çok çıktı minnoş ya ben bu kadar zor olmasını beklemiyordum
Sabaha karşı yeniden 38.2 yi gördü
Şimdi bacakta zorla uyuyor. Bugün hiç uyumadı.
Şimdi Ölçemedim yükselmemiştir inşallah. 26 saati aşınca bi daha calpol vermedim.
Böyle böyle atlatacaklar inş:)

Vay be 😍 kilosu çok iyi. Bugün yeni bir doktora gittik, 6 aylık kiloya getirmişsiniz çocuğu maşallah dedi 😁 6. Ayında doğduğu kilonun 2 katina çıkması beklenirmiş. Benim oğlan düdük gibi doğdu ama şimdi toparlıyor😏
Ayy nazar değmesin kimseye söylemeyin diyorlar 😬 gece uykularımız cok iyi ama gündüz evlatla çıldırmacalar yaşıyorum. Gezmeye gitmez de evde durursam uyumuyor, 5 dakika ortadan kaybolsam basıyor çığlığı 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Sen anlattıkça kendimi gördüm aynısı valla uyutuyorum yerine koyuyorum arkamı döner dönmez basliyor tisirdamaya 😂 ne çabuk uyandin bee çocuk 😱 gece de öyle olsa kafayı yerdim heralde Perşembe günü asimiz var huy değiştirecek diye çok korkuyorum

Bizde 48cm 3146gr doğduk. 37+3tük ama.İki aylık kontrolde 62cm 5600gr geldik boy attı baya 😂 bende medicalparkta doğurdum doktor olarak Talha Akil’e götürüyorum park yaşamda ofisi. İlk muayene eden doktor Tülay Akçaydı doğumda medicalde.
Oğlun sigortalı mı? Bana sonradan para iadesi almak zor geliyor ya o yüzden takibi mümkün olduğunca anlaşmalı hastanede yaptırmak istiyorum. Şimdi Özlem Çakmak Yılmaz’a götürdük.
Siz nerede oturuyorsunuz?

Sen anlattıkça kendimi gördüm aynısı valla uyutuyorum yerine koyuyorum arkamı döner dönmez basliyor tisirdamaya 😂 ne çabuk uyandin bee çocuk 😱 gece de öyle olsa kafayı yerdim heralde Perşembe günü asimiz var huy değiştirecek diye çok korkuyorum
Aşıları olduk biz, menenjit dışında. 2 hafta önce 3 tane iğneli aşı bir de ağızdan rota aşısı yapıldı. İlk akşam ates yükseldi biraz ama sabahina hicbir şeyi kalmamıştı. Huyu değişmedi ya, bi gecelik huysuzluk dicem de onda da ateşi olmasina rağmen gülüyodu 😬

Oğlun sigortalı mı? Bana sonradan para iadesi almak zor geliyor ya o yüzden takibi mümkün olduğunca anlaşmalı hastanede yaptırmak istiyorum. Şimdi Özlem Çakmak Yılmaz’a götürdük.
Siz nerede oturuyorsunuz?
Evet canım allianz yaptırdık ama tamamlayıcı. Full özele 45k para istediler. Talha bey’e özel götürüyoruz tamamlayıcı sigorta karşılamıyor. Mavişehirde oturuyorum ben evimize çok yakın doktoru o yüzden kolay oluyor gidip gelmeside 🙈

Back