2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Benim ki dönmüyor henüz tutmuyor da oyuncaklarını. Ama kafayı kaldırmayı öğrendi. Kalkmaya çalışıyor sürekli iyi de oluyo gazını çıkarıyor kolayca bir de maşallah aşırı güleç bi bebek göz göze gelmek yeterli gülmesi için

Benim gözüme de büyük bebek gibi geliyor hiç 2 aylık değil bu çocuk diyorlar. Biraz tosun olacak zannımca
Ben kullanmayacağım ama şöyle güzel vir haber aldım ki 1 hafta ev 1 hafta ofis sistemine geçmişiz biz bir de süt izni var 1 sene. 5 gün işe gidip 4’te çıkıp 9 gün evde olacağım demek bu yani. O yüzden de bismillah deyip başlayacağız ne yapalım, Allah yardım etsin tüm çalışan annelere
Kızlar ya sizin ufaklıklarında ları kokuyor mu
Çok olmasa da Kokuyor bizimki o ilk yenidoğan zamanı gibi değil.
Ne zamandır 3 nöbetinde yoktum Yatakta avizeye gülerken yakaladım, kalktım hemen
Ooo 3 nöbetinde kimler varmış
Baktım uyandı ağlamadan ben alıp emziriyorum Ege’yi. Belki bıraksam devam eder uymaya ama ben rahat edemiyorum. Emziril yatırdım 5 nöbetine kadar kaçıyorum

Kızlar sizde de emme süresi artmaya başladı mı bzim baya uzun sürmeye başladı kolum ağrıyor artık çekmek istiyorum ama emmeyede devam ediyor bırakmıyor

Kafayı kaldırınca sallanıyorlar ya çok tatlı oluyot maşallah kuzucuğa galiba bizimkide öyle acıkınca ve gazdan ortalığı yıksada

Maşallah canım bizimkide çok ufak doğdu ama gelişimi çok hızlı oldu gerçekten doktor her gittiğimizde şaşırıyor zaten büyüme hızına kime gidiyorsunuz doktora

3 ten bu yana saat başı uyandık nerdeyse, gaz ve kaka yapıldı rahatladi artık rahat uyur deyip sevindim, uyurken altını temizliyordum ki uyandı ve şimdi de uyumuyor. Gülücükler, eli ağıza sokmalar. Ben bittim bugün

5:30’da uyandı bizimki de kakası var belli ıyk ıyk sesler çıkartıyor

Bizde sürekli uyandık sohbet istiyor birde bağırıp gülüyor. Benim göz kapakları düşmek üzere çiş yapınca bile uyandı bu gece alt değiştiriyorum tam uyutuyorum acıkıyor uyanıyor başa sarıyoruz.

Başvuruyu nereye nasıl yaptığımızı biliyor musun canım? Ben bi kurumda çalışıyorum onlar mı yapacak acaba bizim yerimize?
Evet canım işyeri yapıyor bizlik bir şey yok. Ay ay yattı bana düzenli onayladılar hep. Kimisi toplu onaylıyor bitince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…