2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
ard arda üç kere falan yapiyo üç günlük Valla o kakayi yapınca ben rahatlıyorum

Evet canım kısa kollu zıbınla kalmıştı soymuştum

3 saat uyumuşum. Allahım o kadar iyi geldi ki. Büyük ihtimal oğlum da uyudu hiç sesini duymadım çünkü. Uyandığımda uyuyordu. Eşime diyorum ki ne zaman uyudu çok huysuzluk yaptı mı. Yeni uyudu ya diyor o da bana uyumadı ama baktım 3 saat demek istiyor güyaaa

Selamm. Sünneti ne zaman yaptırdınız? Zor oldu mu sonrası?

Gerçekten 2 saat geçmeden etki etmedi..
Alın 37.5 düşmüş ama sağ şakak 38 derece
Doktor ulaşabileceğim bi numara vermiyormuş, bu da ayrı bi falso
Neyse halledeceğiz bunu da
ard arda üç kere falan yapiyo üç günlük Valla o kakayi yapınca ben rahatlıyorum
Geleceğini anladığın anda lazımlığa tutsan olacak desene
Evet canım kısa kollu zıbınla kalmıştı soymuştum
Ben de soydum artık canım
üstü açık uyuyor kucağımda.
Bu gece alarm kuracağız 2 ayın ardından belli oldu :):)

Ah anlayabilsem. Tek korkum o anlara dışarıda yakalanmak. Çünkü iki kat kıyafetten dışarı çıkma potansiyeli var. Hele bir de doktorda. Ayyyy skandallllll

Selamm. Benim 2 saatte öyle çok dolmuyor, dolması mı gerekiyordu? 6300 gram olduk, sütüm yetiyor diye düsünüyorum ama sütler dolup taşmıyor. Uyurken akıyor bazen. Sizlerde nasıl??
Daha ufakken iki saatte fullenir tişörtüm islanirdi, çünkü hepsi bitmezdi her beslenmede, şimdi öyle değil, bebek daha fazla tüketiyor diye düşünüyorum ama yine de sormak istedim. İl

Daha ufakken iki saatte fullenir tişörtüm islanirdi, çünkü hepsi bitmezdi her beslenmede, şimdi öyle değil, bebek daha fazla tüketiyor diye düşünüyorum ama yine de sormak istedim. İl
Evet evet zaten daha ufakken 2-3 saatte bir emziriyordum. Şimdi gece uykusu zamanı 6 saate çıkıyor emzirme aralığı, işte o zaman dolmuş oluyor. Kilosu ve gelişimi iyiyse bence saatlere filan takılmamak lazim ya

Canım e nabizda profili olusturduktan sonraki tahlil ve tetkikleri görebiliyoruz. Ben topuk kanları alındıktan sonra oluşturmuştum onlar görünmüyor
O yüzden gözükmüyor seçenekli anladım canım çok sağol
Selam kızlar napiyosunuzz? Ücreti iznimin bitmesine az kaldı, epey mutsuzumm bu nedenle
Oooy deme deme, ben de işe başlama zamanını düşünüyorum kara kara. Şurda bi markete gidince bile özleşiyoruz. Ücretsiz izin düşüncen yok mu? Benim yok da
Selamm. Benim 2 saatte öyle çok dolmuyor, dolması mı gerekiyordu? 6300 gram olduk, sütüm yetiyor diye düsünüyorum ama sütler dolup taşmıyor. Uyurken akıyor bazen. Sizlerde nasıl??
Eskiden daha fena olurdu sanki patlatacak gibi ama şimdi daha iyi, biz de 6150 gram olmuşuz o yüzden ben saatlere takılmıyorum uyanmasa uyandırmam ama sağolsun 3 saatte 1 uyanıyor en geç 6 saat ne hiç görmedik.

Vay be kilosu çok iyi. Bugün yeni bir doktora gittik, 6 aylık kiloya getirmişsiniz çocuğu maşallah dedi 6. Ayında doğduğu kilonun 2 katina çıkması beklenirmiş. Benim oğlan düdük gibi doğdu ama şimdi toparlıyor
Ayy nazar değmesin kimseye söylemeyin diyorlar gece uykularımız cok iyi ama gündüz evlatla çıldırmacalar yaşıyorum. Gezmeye gitmez de evde durursam uyumuyor, 5 dakika ortadan kaybolsam basıyor çığlığı

Evet evet zaten daha ufakken 2-3 saatte bir emziriyordum. Şimdi gece uykusu zamanı 6 saate çıkıyor emzirme aralığı, işte o zaman dolmuş oluyor. Kilosu ve gelişimi iyiyse bence saatlere filan takılmamak lazim ya
Benimde böyle , ay iyi bari normalmiş, bi ara azaldı diye bestlak damlaya filan başlamıştım.gece dolup taşıyor bazen onun dışında hep yoğurt torbası modundayım

Ücretsiz izin kullanacağım ya henüz cok küçük. 6 aylık olunca dönmek istiyorum ama nasıl geçineceğiz onu da tam kestiremiyorum. Birikmiş olan az paradan yiyeceğiz herhalde. Bir de ev kredisi ödüyoruz. Henüz araştırmadım ama bakıcılar da 10 bin filan istiyormus diye duydun yaw ne yapacağımı şaşırdım.

Benimde böyle , ay iyi bari normalmiş, bi ara azaldı diye bestlak damlaya filan başlamıştım.gece dolup taşıyor bazen onun dışında hep yoğurt torbası modundayım
Ne olacak bu memelerin hali? Artık eski formuna dönmezler herhalde. Belki alışmak lazım?

Uzaktan çalışma şansınız yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…