- 24 Nisan 2021
- 2.225
- 2.276
- 83
- 38
Benimki tam 24 Saat geçince birden düştüSoydum kuzum eklemlerine alnına ıslak bez koydum ara ara
Ateş 38.3 ü gördü düşecek inşallah gece yarısı bi daha vereceğim
Gerçekten ağlayamıyor ememiyor
ard arda üç kere falan yapiyo üç günlükAynen bizimde öyle heryeri b.k götürdü bugün iki kere yaptı birde şaşırdımnormalde birkere yapardı doktor normal diyor gaz çıkartıyorsa 7güne kadar sıkıntı yokmuş ama ıkınıyor hep 2 günü geçince işte
Evet canım kısa kollu zıbınla kalmıştı soymuştumhala vermedim inleye inleye benle uyuyakaldı. Hala arada inliyor ya kahroldum kalbim kaldırmıyor gerçekten
Birazdan yine bakıcam ateşine suan iyi gibi
Gerçekten o kadar ağlamasını gördüm çok zor günler geçmişti ama hepsinde kucağımda en azından susardı. Yorulsam da susuyordu ama hiç bu kadar ağlamamıştı. Çaresiz hissettim.
Ya bi de tutmaya korkuyorum her yerinden iğneli yavrum
Dediğin gibi gözyaşı kanalları da henüz açılmadı diye okumuştum ama bugün sürekli ufak ufak yaşardı gözleri
Zor yaaaa
Bu daha sağlıklı bi ölçüt bence de. Forumda da doktorların öyle yönlendirdiğini okumuştum. Verirsem gece vereceğim sanırım, 2.5 mlçok teşekkür ederim canım
Soydun mu canım şimdi ciltleri de çok hassas ıslak mendil koymaya da çekiniyorum hasta ederim diye
ben aşıdan sonra alt pijamayı çıkardım sadece. Hafif bi müslin örtülü üstünde.
Selamm. Benim 2 saatte öyle çok dolmuyor, dolması mı gerekiyordu? 6300 gram olduk, sütüm yetiyor diye düsünüyorum ama sütler dolup taşmıyor. Uyurken akıyor bazen. Sizlerde nasıl??Kızlar bu arada 2 saatte süt durumunuz nasıl, doluyor mu göğüsler, eh işte fln mi?
Selamm. Sünneti ne zaman yaptırdınız? Zor oldu mu sonrası?Ayy kuzucuk ya inşallah düşmüştür ateşi canımcalpol sanki 1-2 saate etki ediyor bizimkine sünnetten sonra düzenli 2 gün kullandıkta içtikten 1-2 saat sonra uyuyabildi anca. Ateş önemli ama doktoru ne diyor
Gerçekten 2 saat geçmeden etki etmedi..Ayy kuzucuk ya inşallah düşmüştür ateşi canımcalpol sanki 1-2 saate etki ediyor bizimkine sünnetten sonra düzenli 2 gün kullandıkta içtikten 1-2 saat sonra uyuyabildi anca. Ateş önemli ama doktoru ne diyor
Geleceğini anladığın anda lazımlığa tutsan olacak deseneard arda üç kere falan yapiyo üç günlükValla o kakayi yapınca ben rahatlıyorum
Ben de soydum artık canımEvet canım kısa kollu zıbınla kalmıştı soymuştum
Bişey olmaz hiç korkma büyük ihtimal daha çıkmaz ama yinede kontrol et sık sık. Yarına bi tehlike kalmaz artıkBen de soydum artık canım
üstü açık uyuyor kucağımda.
Bu gece alarm kuracağız 2 ayın ardından belli oldu :):)
Ah anlayabilsem. Tek korkum o anlara dışarıda yakalanmak. Çünkü iki kat kıyafetten dışarı çıkma potansiyeli var. Hele bir de doktorda. Ayyyy skandallllllGerçekten 2 saat geçmeden etki etmedi..
Alın 37.5 düşmüş ama sağ şakak 38 derece
Doktor ulaşabileceğim bi numara vermiyormuş, bu da ayrı bi falso
Neyse halledeceğiz bunu da
Geleceğini anladığın anda lazımlığa tutsan olacak desene
Ben de soydum artık canım
üstü açık uyuyor kucağımda.
Bu gece alarm kuracağız 2 ayın ardından belli oldu :):)
sen kendine de yedek kıyafet al en iyisiAh anlayabilsem. Tek korkum o anlara dışarıda yakalanmak. Çünkü iki kat kıyafetten dışarı çıkma potansiyeli var. Hele bir de doktorda. Ayyyy skandallllll
Daha ufakken iki saatte fullenir tişörtüm islanirdi, çünkü hepsi bitmezdi her beslenmede, şimdi öyle değil, bebek daha fazla tüketiyor diye düşünüyorum ama yine de sormak istedim. İlSelamm. Benim 2 saatte öyle çok dolmuyor, dolması mı gerekiyordu? 6300 gram olduk, sütüm yetiyor diye düsünüyorum ama sütler dolup taşmıyor. Uyurken akıyor bazen. Sizlerde nasıl??
Evet evet zaten daha ufakken 2-3 saatte bir emziriyordum. Şimdi gece uykusu zamanı 6 saate çıkıyor emzirme aralığı, işte o zaman dolmuş oluyor. Kilosu ve gelişimi iyiyse bence saatlere filan takılmamak lazim yaDaha ufakken iki saatte fullenir tişörtüm islanirdi, çünkü hepsi bitmezdi her beslenmede, şimdi öyle değil, bebek daha fazla tüketiyor diye düşünüyorum ama yine de sormak istedim. İl
O yüzden gözükmüyor seçenekli anladım canım çok sağolCanım e nabizda profili olusturduktan sonraki tahlil ve tetkikleri görebiliyoruz. Ben topuk kanları alındıktan sonra oluşturmuştum onlar görünmüyor
Oooy deme deme, ben de işe başlama zamanını düşünüyorum kara kara. Şurda bi markete gidince bile özleşiyoruz. Ücretsiz izin düşüncen yok mu? Benim yok daSelam kızlar napiyosunuzz? Ücreti iznimin bitmesine az kaldı, epey mutsuzumm bu nedenle
Eskiden daha fena olurdu sanki patlatacak gibi ama şimdi daha iyi, biz de 6150 gram olmuşuz o yüzden ben saatlere takılmıyorum uyanmasa uyandırmam ama sağolsun 3 saatte 1 uyanıyor en geçSelamm. Benim 2 saatte öyle çok dolmuyor, dolması mı gerekiyordu? 6300 gram olduk, sütüm yetiyor diye düsünüyorum ama sütler dolup taşmıyor. Uyurken akıyor bazen. Sizlerde nasıl??
Vay beO yüzden gözükmüyor seçenekli anladım canım çok sağol
Oooy deme deme, ben de işe başlama zamanını düşünüyorum kara kara. Şurda bi markete gidince bile özleşiyoruz. Ücretsiz izin düşüncen yok mu? Benim yok da
Eskiden daha fena olurdu sanki patlatacak gibi ama şimdi daha iyi, biz de 6150 gram olmuşuz o yüzden ben saatlere takılmıyorum uyanmasa uyandırmam ama sağolsun 3 saatte 1 uyanıyor en geç6 saat ne hiç görmedik.
Daha ufakken iki saatte fullenir tişörtüm islanirdi, çünkü hepsi bitmezdi her beslenmede, şimdi öyle değil, bebek daha fazla tüketiyor diye düşünüyorum ama yine de sormak istedim. İl
Benimde böyle , ay iyi bari normalmiş, bi ara azaldı diye bestlak damlaya filan başlamıştım.gece dolup taşıyor bazen onun dışında hep yoğurt torbası modundayımEvet evet zaten daha ufakken 2-3 saatte bir emziriyordum. Şimdi gece uykusu zamanı 6 saate çıkıyor emzirme aralığı, işte o zaman dolmuş oluyor. Kilosu ve gelişimi iyiyse bence saatlere filan takılmamak lazim ya
Ücretsiz izin kullanacağım ya henüz cok küçük. 6 aylık olunca dönmek istiyorum ama nasıl geçineceğiz onu da tam kestiremiyorum. Birikmiş olan az paradan yiyeceğiz herhalde. Bir de ev kredisi ödüyoruz. Henüz araştırmadım ama bakıcılar da 10 bin filan istiyormus diye duydun yaw ne yapacağımı şaşırdım.O yüzden gözükmüyor seçenekli anladım canım çok sağol
Oooy deme deme, ben de işe başlama zamanını düşünüyorum kara kara. Şurda bi markete gidince bile özleşiyoruz. Ücretsiz izin düşüncen yok mu? Benim yok da
Eskiden daha fena olurdu sanki patlatacak gibi ama şimdi daha iyi, biz de 6150 gram olmuşuz o yüzden ben saatlere takılmıyorum uyanmasa uyandırmam ama sağolsun 3 saatte 1 uyanıyor en geç6 saat ne hiç görmedik.
Ne olacak bu memelerin hali? Artık eski formuna dönmezler herhalde. Belki alışmak lazım?Benimde böyle , ay iyi bari normalmiş, bi ara azaldı diye bestlak damlaya filan başlamıştım.gece dolup taşıyor bazen onun dışında hep yoğurt torbası modundayım
Uzaktan çalışma şansınız yok mu?Ücretsiz izin kullanacağım ya henüz cok küçük. 6 aylık olunca dönmek istiyorum ama nasıl geçineceğiz onu da tam kestiremiyorum. Birikmiş olan az paradan yiyeceğiz herhalde. Bir de ev kredisi ödüyoruz. Henüz araştırmadım ama bakıcılar da 10 bin filan istiyormus diye duydun yaw ne yapacağımı şaşırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?