- 10 Aralık 2014
- 4.527
- 16.172
Kalp atışını kaçıncı haftada duymuş oldunuzBen de tam 1 hafta önce gittim kalp atışı duyduk tabi ama daha küçük olduğu için zayıftı 7 şubata randevu verdi benim de içim içime sığmıyor biraz daha büyüsün sanırım fetal doppler alırım
Ahh tabii ki çok fark eder. Karın ve vajinal ultrasonÖlçüler bile farklı çıkıyor.
170 ile görüştüm onlar da noterden ihtar çekin ya da şikayet edin dedi. Ancak bunu yaptığım zaman farklı gerekçe ile kod 29 gibi beni işten çıkarabilirler bunun da olmasını sonrası için istemiyorum. Gerçekten neden bizim insanımız bu kadar bencil? Bir de hepsi kadın yönetici vs, yine kadının düşmanının kadın olduğu onaylandı.. Cevap için de teşekkür ederimMerhaba. 170i arayarak bilgi alabilir şikayette bulunabilirsiniz.
Benimde çok erken başladı bugün özellikle hissetmeye başladım daha benim çok erken onu da anlamıyorumKızlar ne olacak bu mide bulantıları hem bütün gün sürüyor akşam daha fazla sanki
Salatalık dene birdeMidem çok çok bulanıyor garip iştahım da var yiyorum bulanıyor yemiyorum daha çok bulanıyor rahatlatacak bir tavsiyeEkmek içi , kraker , leblebi işe yaramadı , içerde kaynıyor bişeyler
7.haftadami başladı bulantilarKızlar ne olacak bu mide bulantıları hem bütün gün sürüyor akşam daha fazla sanki
Hayır 5+4 te başladı benimki çok acayip ilk gebeliğimde yaşamamıştım .7.haftadami başladı bulantilar
7+1 fakat benim doktorum bana 14 Ocak’a randevu vermişti kalp atışı için yani 6+5 e ben şehir değiştirmek zorunda kaldığım için bulunduğum yerde gittimKalp atışını kaçıncı haftada duymuş oldunuz
Valla banyo ya da mutfağı görünce bile fazlalaşıyor bulantı, suyun bile tadı yokKızlar ne olacak bu mide bulantıları hem bütün gün sürüyor akşam daha fazla sanki
Merkez mi canım bende AdıyamanlıyimMerhaba ben de az once ogrendim hamile olduğumuAdıyaman 2. Cocuk sat 16 Aralık
9.haftada kalp durması cok sık yasandığı icin kontrol ediyorlar canım. Benım doktorum 2 haftada bir hep cağırdı. İlk ve son trimester da 2 haftada bir kontrol ediyorum dediKızlar doktorum ilk kontrolden sonra 9.haftaya randevu verdi. Daha önceki tecrübeli annelerin kontrol konusu hakkında fikri var mıdır? Nelere bakılır 9.haftada, bu arada kalp atışını duymuştum
Canim üzgünüm ben bulanti çaresini bulamadım yiyecekler daha çok bulandiriyoMidem çok çok bulanıyor garip iştahım da var yiyorum bulanıyor yemiyorum daha çok bulanıyor rahatlatacak bir tavsiyeEkmek içi , kraker , leblebi işe yaramadı , içerde kaynıyor bişeyler
Hamileyken jiletle hiç ugrasamazsin canım çok sık çıkartıyor ben diğer gebeligimde son ayıma kadar agdayla yaptım bir sorun olmadiHanımlar bir sorum daha olacak bikini bölgesine ağda mı jilet mi ben bu zamana kadar hep ağda yaptım şimdi bir sorun olur mu
Gayet iyi olur canım geç olacağını sanmıyorumkızlar bugün betama baktırdım 4+2 de 1413 normal sanırım dimi?birde kadın doğum doktoru için üni araştırmayo tercih ettim en erken 14 şubatı buldum geçmi olur yoksa iyimi sanırım anca kalp atışı duyulur dimi?
Kaybin olmasına üzüldüm canım insan oyle olunca gerçekten tedirgin oluyor. Ilk gebeligimde saglik ocagina dinletmisti hemsire hanim oyuncak gibi de bir yandanBenim bir kaybım var o yüzden evhamlıyım sanırım 12. Haftadan itibaren duyabiliyormuşuz bebeğin kalp atışını yanlış hatırlamıyorsam bir de öyle ultrasondaki gibi gümbür gümbür değil de daha böyle uzaktan geliyor sesi kontrol amaçlı bir nevi