Beklemen daha iyi sanki bir sürü kanın gidiyor zaten. O yüzden 7 haftalikken kalp için gitmek daha iyi bende bekliyorum haftaya kalp randevum inşallah görürüz.tekrar tekrar kan verip para ödeyip sonra da keseyi görmemek şuan beni düşündürüyor.. direk pazartesiyi mi beklesem diye düşüyorum ama bir yandan da beklemek istemiyorumdevlet hastanesinde kan veren varmı aranızda hiç?
Aynen aklında bulunsun direk elinde telefonla gir ordan çekersinYaa çok güzel akıl etmişsin bidahakine bende yapayım bari dur sen :))
Her ay ayrı poz vercek seninki anlaşıldı. Maşallah ona :))
Benim normal oldu kendiliğinden o yüzden uygulamalar yanıltabiliyor dediler bende sormadım açıkçası. Doktorumuzda çok iyi ama o uygulamalara göre soru sorunca sitem ediyo :)) Bu doktorun dediği günü hesapladım takvime de birliktelik günlerini not alıyordum, hakikaten de adetimin bittiği ve ilk birliktelik gününe denk geliyor. Uygulamada 3 gün ileri. Bidahaki gisişime yine farklı söylerse soracağım ama.
Sorma bide hemen belli etmiyolarmış, bugün hastanede bi kızla ayaküstü muahabbet ettik 6 aylık olmuş hala belli değilmiş cinsiyeti psikolojim bozuldu diyo. İki tane doktor erkek demiş, biri kız demiş. Muallakta kaldı diyo. Hiçbirşey alamıyorum bu yüzden bebeğe diyo :))
Yalnız değilsin. Benimde kanamam oldu 5. haftada. İlk 3 ay bize de yasakladı doktorumuz :)Kızlar ilişkiyi yasakladı mı doktorlarınızilk 3 ay riskli ya ne düşünüyorlar bu konuda bi tek benim ki mı yasakladı ya
Çok geçmiş olsun. Ben de aynı şekilde dün pozitif çıktım maalesef. Bana da doktorum kan sulandırıcı yazdı fakat ben kullanmakta tereddüt ediyorum hala almadım, bu benim kendi tercihim tabi. Vitaminler bol su vs ben de içiyorum, umarım kısa sürede atlatırızKızlar ben dün kovid olduğumu öğrendimBugün doktorumu aradım multivitaminle kan sulandırıcı iğne al dedi. İlk defa göbeğimden iğne yaptım. İğneden de çok korkarım. İki hafta yapıcakmışım her gün.
Duymadık canım ama gördük kalbinin attığını da bebeği de.Ay kese 5.4 mm iken kalp atışı mi Duyuldu maşallah ya. Benim 5+4te kese 6mmdi yolk kesesi var biseyler oluşmaya başlamış haftaya gel demişti
Bana da 2 hafta sonraya randevu verdi doktorum. 1 martta nasipse serini duyacağım. Bence 12. Haftaya kadar tüp bebek doktorunla senkronize kal derim ilaçlarını ona göre ayarlayabilir.kızlar 5+2 de kese görmüştük doktor 2 hafta sonra çağırmıştı 7+2 oluyor yani ama ben tüp bebek doktoruma gitmek istemiyorum artık normal kadın doğum doktoruna gideceğim 6+2 de gitsem kalp atışı duyar mıyız ya da görür müyüz sizler kese gördükten kaç gün sonra gittiniz
Maşallah cok rahatlamissindir ya benim 5+4ten 7+2ye kadar nasıl endişeli geçmişti, sen şimdi gördün ya diğer randevuyu beklemek çok rahat olurDuymadık canım ama gördük kalbinin attığını da bebeği de.içime su serpildi. O kadar hızlı atıyor ki. İlk atmaya başladığında normal hızından 1.5 kat daha hızlı atarmış. Tam bir mucize ağzım kulaklarımda izledim resmen.
evet ben de öyle düşünüyordum ama son kontrol 2 dk bile sürmedi ben sormadığım sürece detaylı bir şey anlatmıyor benim de aklımda soru işaretleri kalıyor 500 tl muayene parası veriyorum böyle yapınca gidesim gelmiyor şuan kullandığım ilaçlar sadece folik asit 25lik troid hapı ve progestan fitil fazla bir ilacım da yok o yüzden kararsızım da aslındaBana da 2 hafta sonraya randevu verdi doktorum. 1 martta nasipse serini duyacağım. Bence 12. Haftaya kadar tüp bebek doktorunla senkronize kal derim ilaçlarını ona göre ayarlayabilir.
Kanaman mi oldu canım? Benimki hic bisey demedi eğer sorun olmazsa yasaklamaya gerek yok diyordu daha önceden, benimde kanamam vs. Olmadı ama yine de dikkat etmeye calısıyoruzKızlar ilişkiyi yasakladı mı doktorlarınızilk 3 ay riskli ya ne düşünüyorlar bu konuda bi tek benim ki mı yasakladı ya
ben doktora hiç sormadım ama zaten eşim istemiyor tüp bebek olduğu için çok tedirginKızlar ilişkiyi yasakladı mı doktorlarınızilk 3 ay riskli ya ne düşünüyorlar bu konuda bi tek benim ki mı yasakladı ya
yok yok takılmıyorum zaten. Daha çok minnaklar ileriki günlerde netleşir herşey. Kendi yolunu bulur onlar Allahın izniyle :))Aynen aklında bulunsun direk elinde telefonla gir ordan çekersinhem bi dahakine artık büyükte olacak çok güzel gözükür
Aynen bakalım 1 ay sonra ne pozu verecek ama şimdikinde dimdik duruyor haha ben onu görünce de şaşırdım genelde yatar gibi oluyorlar ya
Bak benim günü belli olmasına rağmen bi gün geri çıktı hiç ona takılma sen, çünkü bi geri bi ileri çıkabiliyormuş 1 hafta geri çıkanlar bile var sonradan haftasını yakaliyormus mesela. Birazda bebeğin gelişimine bağlı herhalde, gününü yakaliyorlarmis.
Ayy bu arada kizcagiza üzüldüm ya 6 aylık artık bisey almak ister insanben bile dayanamiyorum şimdiden bisey alalım diye dürtüyorum eşimi hani böyle iki cinsiyetin de kullanabileceği şeyler falan ortak kullanılan şeyler. Hem daha iyi olur diye düşünüyorum birden almakta maddi olarak çok çok zor. Ufak tefek baslayacaksin yok ağız bezi, biberon olur mesela
Benim 5. haftada kese göründü. 10 gün sonra gittim yani bugün 6+5 de kalp atışını duydum.kızlar 5+2 de kese görmüştük doktor 2 hafta sonra çağırmıştı 7+2 oluyor yani ama ben tüp bebek doktoruma gitmek istemiyorum artık normal kadın doğum doktoruna gideceğim 6+2 de gitsem kalp atışı duyar mıyız ya da görür müyüz sizler kese gördükten kaç gün sonra gittiniz
maşallah ben de 6+2 ye randevu aldım duyamasakta görürüz herhalde 2 hafta bekleyecek sabrım yokBenim 5. haftada kese göründü. 10 gün sonra gittim yani bugün 6+5 de kalp atışını duydum.
Aynen dinletemeselerde kalbin attığını gösteriyormuş ya doktorlar. İçin rahatlar en azından. Rabbim güzel haberler almayı nsaip etsin inşallah..maşallah ben de 6+2 ye randevu aldım duyamasakta görürüz herhalde 2 hafta bekleyecek sabrım yok
Aynen canım yakalar illaki bebisler sağlıklı olsunlar dayok yok takılmıyorum zaten. Daha çok minnaklar ileriki günlerde netleşir herşey. Kendi yolunu bulur onlar Allahın izniyle :))
Evet kızcağız çok üzgündü yazık. Ne renk alıcam ben şimdi diyo. Bende dedim 1 ay daha bekle o zamana kada rbiraz daha büyür net bir şeklide gözükür o kadar beklemişsin dedim :))
Yani haklısın maaşlı insanlarız sonuçta hepsini tek seferde alacak maddi güç yok. Ve de böyle zamana yaydı mı insan sindire sindire araştırıp alır. Maddi külfet de aylara bölünür koymaz o zaman. Bakalım bizimkiler ne yapıcak :))
amiin inşallah ilk 3 ay böyle stresli tedirgin geçecek sanırım rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinAynen dinletemeselerde kalbin attığını gösteriyormuş ya doktorlar. İçin rahatlar en azından. Rabbim güzel haberler almayı nsaip etsin inşallah..