2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
su içerek gittim tekrar yine baktı göremedi ve şöyle dedi rahmin biraz geriye dönük ondan göremiyoruz. cuma çağırdı tekrar gideceğim. vajinal bakarız yine göremezsek dedi. rahmim ters mi diye sordum biraz geriye dönük dedi bunu da ilk kez bugün duydum. Her zaman gittiğim doktor ilk kez dedi. inşallah cuma görürüm :)

Evett bizim küçük kankiler ayni gidiyor ama büyük ihtimal sezeryan olacağım için benim bebis Eylül sonuna gelecek sanirim Aminn inşallah pek iyi baslamamistim ben anca anca düzeliyorum inşallah hiç birimiz sıkıntı olmadan geçiririz en büyük duam bu
Biseyleri bahane edip gidesim var inan haha nasıl geçecek 1 ay

Evet bütçeyi inanılmaz zorluyorlar. Ben de pozitif haberini alınca hemen tüp bebek doktorumun sekreterini arayıp randevu oluşturmak istedim, bana randevu verirken muayene ücreti 1240 TL dedi! Hatta hemşire randevu için geç bir tarih almamı söylemişti; fiyatı öğrenince iyi ki geç tarih alıyorum dedim.. bu ilk kontrol diye sineye çekip gidiyorum ama sonrasında hemen kendime bir kadın doğum doktoru bulacağım.. yine sigortam karşılar ama gereksiz yere limitimi dolduruyor.. bu pahalılıkta Allah yardımcımız olsun artık

Canim bende dün gittim 5+0 da birsey görülmedi kan verdim hcg 2177 çıktı gayet normal dedi Doktor. Bekle bakalım kaç çıkacak senin değerin.
3840 çıktı. cuma tekrar çağırdı vajinal bakalım göremezsek dedi. sıkıntı yok dedi ama yine de tedirgin oldum. ben keseyi görürüz diye gitmiştim inşallah cuma görürüz. sen ne zaman gideceksin tekrar

Hadi yaa gerçekten mi o zaman hiç sıkıntı yapmayın daha küçük oldukları için gözükmüyormuş, tam o terslik nasıl oluyor bilmiyorum ama bana eskiden beri doktorlar söyler bunu, birde rahim filminde sola dönük çıkmıştı belki ikisi aynı şeydir.
Görürsünüz Allahin izniyle olmadi vajinal baksın hiç bisey olmaz

Diğer gruplarda nasıl bilmiyorum ama kese görülme tarihi filan hafta olarak yazılsa daha iyi değil mi? İnsanlarada fikir olur diye düşünüyorum işine karışmak gibi olmasın ama:)
pcostupbebk
Öyle canım genelde kimsenin kese görme tarihi bile yok zamanla düzenleriz tarih söyleyeni tarih hafta söyleyeni hafta yazoyorum

İnşallah yaa iki gün daha bekleyeceğim ama olsun :) belki de ikisi aynı şeydir çok üzerinde durmadı bu konunun bende anlamadım bakalım.

hehehe :) yaşasın mercimek kardeşliği :))) Valla ben seviniyorum falan ama doğum işini hiç düşünmek istemiyorum :)) Şimdilik herşey yolunda giderse normal doğumu bi denerim diye düşünüyorum. Ama onu ileriki günlerde düşünüp şimdi tadını çıkarmak istiyorum azıcık korkuyo insan ister istemez, ilk defa gelecek başımıza. Senin ameliyat geçmişin vardı galiba ondan sezeryan düşünüyosun dimi. Rabbim yardımcımız olsun.
Doktora gidip hey doktor göster benim bebişi ziyaret günü diyelim :))

İnşallah yaa iki gün daha bekleyeceğim ama olsun :) belki de ikisi aynı şeydir çok üzerinde durmadı bu konunun bende anlamadım bakalım.
Hiç bi sorun yaratmadigi için üzerinde durmuyorlarmis galiba. Hiç canını sıkma geç olsun güç olmasın değerinde gününe göre çok iyi gözükecek inşallah cuma günü

Aynen bizim minik mercimekler
Yerim onları ben
Evet omuriligimden ameliyatliyim, ne yaşayacağımı da bilemediğim için o an garantiye almak istiyorum açıkçası
Normal doğum da olabilir ama çok zorlanırsa belki ters bi durum olabilir hiç bilmiyorum, zaten son aylarim da çok sırt ağrısıyla geçecek o kesin o yüzden direk sezeryan düşünüyorum, normalde de normal doğumdan korkuyorum ama böyle bi sorun olmasaydı belki yine de denemek isterdim. Çok kolay ve kısa sürede doğum yapanlarda var Allahim insallah sizlerin doğumu öyle olur ama şimdiden hiç düsünme akışına bırak, belki düşündükçe kendi kendine iyice korku yaratıp kendini strese sokabilirsin. Anın tadını cikar
Ultrason fotoğrafın var mii bebisin boyu kaç çıktı bu arada benim mercimek bu

Eklentiler

• Screenshot_20220214-101858_Gallery.jpg
    73,8 KB · Görüntüleme: 56
bana simdi yarın tekrar kan ver dedi yarın bende kan verecektim sağlık ocağında ama perşembe cuma doktorlar yok pazartesi gelip kan ver dedi bende şimdi büyük ihtimalle yine özele gidip yarın kan vereceğim.. Eğer değer yüksek çıkarsa düne göre 2dk keseyi görebilirmiyiz diye soracam doktora.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…