evet cuma çağırdı tekrar bakacak inşallah görünürMerhaba benim de dün 4+6ydı ultrasonda görülmedi ama vajinal baktılar öyle göründü kese ondan çıkmamıştır korkmayın
Evet canım benim yazmıştım hatta o gün sana da unutmuşsundurAynı gün duymusuz kalp atışını
Diğer gruplarda nasıl bilmiyorum ama kese görülme tarihi filan hafta olarak yazılsa daha iyi değil mi? İnsanlarada fikir olur diye düşünüyorum işine karışmak gibi olmasın ama:)Canın benim ultrasondaki haftaya göre doğum tarihi 06.10.2022 oldu düzeltebilir misin
Canım beni eklemedin sanırım henüz Doğum tarihi 19.10.2022 görünüyor şuanListede olmayıp eklenmek isteyen veya eksik bilgisi olan varsa kızlar bilgilerinizi beni etiketleyerek yazın ekliyim
su içerek gittim tekrar yine baktı göremedi ve şöyle dedi rahmin biraz geriye dönük ondan göremiyoruz. cuma çağırdı tekrar gideceğim. vajinal bakarız yine göremezsek dedi. rahmim ters mi diye sordum biraz geriye dönük dedi bunu da ilk kez bugün duydum. Her zaman gittiğim doktor ilk kez dedi. inşallah cuma görürüm :)Benim 5+1de beta değerim 1561 çıkmıştı catlatma ignesiyle olmasına rağmen. Geç döllenme ihtimali yok. 3 gün sonra 5+4te vajinal olarak baktı keseye rahmim de ters çünkü. Endişe etmeyin değeriniz güzel çıkmış, herkesin beta değeri aynı değil, herkes aynı günlerde görecek diye bisey yok
Evett bizim küçük kankiler ayni gidiyorçok teşekkür ederim, aminnn inşallahh :)) Evet her aşamamız arkalı önlü gidiyor sizinle, çok heyecanlı bir o kadar da rahat geçiririz inşallah. Şu 3 ay Allahın izniyle tamamlasak gerisi gelir inşallah. Artık günler uzadı 10 günde bir gidip görüyorduk dimi ne güzel :))
Evet bütçeyi inanılmaz zorluyorlar. Ben de pozitif haberini alınca hemen tüp bebek doktorumun sekreterini arayıp randevu oluşturmak istedim, bana randevu verirken muayene ücreti 1240 TL dedi! Hatta hemşire randevu için geç bir tarih almamı söylemişti; fiyatı öğrenince iyi ki geç tarih alıyorum dedim.. bu ilk kontrol diye sineye çekip gidiyorum ama sonrasında hemen kendime bir kadın doğum doktoru bulacağım.. yine sigortam karşılar ama gereksiz yere limitimi dolduruyor.. bu pahalılıkta Allah yardımcımız olsun artıkBana da gecen hafta 4+3 ken bakti daha gozukmuyor haftaya bugun gel gozukur dedi 5+3 de ama ben bi sonra ki hafta gitmeyi dusunuyorum garanti olsun o kadar muayene ucreti veriyoruz valla daha basindayiz kaldiramayiz bosuna bari gitmeyim dedim sadece yarin saglik ocaginda hcg testi yaptircam degerime bakcam. Bana progestan ve coaspirin yazdi doktor da onlari iciyorum daha once 1 kimyasal birde 5,5 haftalik dusugum oldugundan dolayi
3840 çıktı. cuma tekrar çağırdı vajinal bakalım göremezsek dedi. sıkıntı yok dedi ama yine de tedirgin oldum. ben keseyi görürüz diye gitmiştimCanim bende dün gittim 5+0 da birsey görülmedi kan verdim hcg 2177 çıktı gayet normal dedi Doktor. Bekle bakalım kaç çıkacak senin değerin.
Canım yas filan yazmamıştin galiba eksik deCanım beni eklemedin sanırım henüz Doğum tarihi 19.10.2022 görünüyor şuan
Hadi yaa gerçekten mi o zaman hiç sıkıntı yapmayın daha küçük oldukları için gözükmüyormuş, tam o terslik nasıl oluyor bilmiyorum ama bana eskiden beri doktorlar söyler bunu, birde rahim filminde sola dönük çıkmıştı belki ikisi aynı şeydir.su içerek gittim tekrar yine baktı göremedi ve şöyle dedi rahmin biraz geriye dönük ondan göremiyoruz. cuma çağırdı tekrar gideceğim. vajinal bakarız yine göremezsek dedi. rahmim ters mi diye sordum biraz geriye dönük dedi bunu da ilk kez bugün duydum. Her zaman gittiğim doktor ilk kez dedi. inşallah cuma görürüm :)
Öyle canım genelde kimsenin kese görme tarihi bile yok zamanla düzenleriz tarih söyleyeni tarih hafta söyleyeni hafta yazoyorumDiğer gruplarda nasıl bilmiyorum ama kese görülme tarihi filan hafta olarak yazılsa daha iyi değil mi? İnsanlarada fikir olur diye düşünüyorum işine karışmak gibi olmasın ama:)
pcostupbebk
Canım kaçıncı çocuk bide yaş söylersen tabi yazdirmak istersenCanım beni de ekle bari kese görme tarihi 02.02.2022
Kalp atışı 14.02.2022
Hep güzel tarihleri seçmişim bilmeden
Yazıyordu kuzum en üstte benim adım yaşım falan o kısma yazmıyor musun? Yazıyor diye söylememiştim. Yaş 25 ilk çocukCanım kaçıncı çocuk bide yaş söylersen tabi yazdirmak istersen
İnşallah yaa iki gün daha bekleyeceğim ama olsun :) belki de ikisi aynı şeydir çok üzerinde durmadı bu konunun bende anlamadım bakalım.Hadi yaa gerçekten mi o zaman hiç sıkıntı yapmayın daha küçük oldukları için gözükmüyormuş, tam o terslik nasıl oluyor bilmiyorum ama bana eskiden beri doktorlar söyler bunu, birde rahim filminde sola dönük çıkmıştı belki ikisi aynı şeydir.
Görürsünüz Allahin izniyle olmadi vajinal baksın hiç bisey olmaz
Beni ekle bari diyince ekli değilsin sandım canım tamamdirYazıyordu kuzum en üstte benim adım yaşım falan o kısma yazmıyor musun? Yazıyor diye söylememiştim. Yaş 25 ilk çocuk
hehehe :) yaşasın mercimek kardeşliği :))) Valla ben seviniyorum falan ama doğum işini hiç düşünmek istemiyorum :)) Şimdilik herşey yolunda giderse normal doğumu bi denerim diye düşünüyorum. Ama onu ileriki günlerde düşünüp şimdi tadını çıkarmak istiyorum azıcık korkuyo insan ister istemez, ilk defa gelecek başımıza. Senin ameliyat geçmişin vardı galiba ondan sezeryan düşünüyosun dimi. Rabbim yardımcımız olsun.Evett bizim küçük kankiler ayni gidiyorama büyük ihtimal sezeryan olacağım için benim bebis Eylül sonuna gelecek sanirim Aminn inşallah pek iyi baslamamistim ben anca anca düzeliyorum inşallah hiç birimiz sıkıntı olmadan geçiririz en büyük duam bu
Biseyleri bahane edip gidesim var inan haha nasıl geçecek 1 ay
Hiç bi sorun yaratmadigi için üzerinde durmuyorlarmis galiba. Hiç canını sıkma geç olsun güç olmasın değerinde gününe göre çok iyi gözükecek inşallah cuma günüİnşallah yaa iki gün daha bekleyeceğim ama olsun :) belki de ikisi aynı şeydir çok üzerinde durmadı bu konunun bende anlamadım bakalım.
Hiç kedine sıkıntı etme. Bende 4 haftalıkken gittim gözükmedi. 5. Haftada hemen gözüktü aramadı bile doktor. Allah sağlıklı sıhhatli geçirmeyi nasip etsin bu dönemi hepimizeevet cuma çağırdı tekrar bakacak inşallah görünür
Aynen bizim minik mercimeklerhehehe :) yaşasın mercimek kardeşliği :))) Valla ben seviniyorum falan ama doğum işini hiç düşünmek istemiyorum :)) Şimdilik herşey yolunda giderse normal doğumu bi denerim diye düşünüyorum. Ama onu ileriki günlerde düşünüp şimdi tadını çıkarmak istiyorum azıcık korkuyo insan ister istemez, ilk defa gelecek başımıza. Senin ameliyat geçmişin vardı galiba ondan sezeryan düşünüyosun dimi. Rabbim yardımcımız olsun.
Doktora gidip hey doktor göster benim bebişi ziyaret günü diyelim :))
bana simdi yarın tekrar kan ver dedi yarın bende kan verecektim sağlık ocağında ama perşembe cuma doktorlar yok pazartesi gelip kan ver dedi bende şimdi büyük ihtimalle yine özele gidip yarın kan vereceğim.. Eğer değer yüksek çıkarsa düne göre 2dk keseyi görebilirmiyiz diye soracam doktora.3840 çıktı. cuma tekrar çağırdı vajinal bakalım göremezsek dedi. sıkıntı yok dedi ama yine de tedirgin oldum. ben keseyi görürüz diye gitmiştiminşallah cuma görürüz. sen ne zaman gideceksin tekrar