2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
9 bin mi maşallah benim de az önce geçen sene doğum yapan arkadaşım 11. haftada ben doktora gitmiştim dedi şok oldum nasıl bekleyebildin ve bu kadar emindin sağlıklı olduğuna dair dedim
Hollanda da ilk ebe randevusu 8-10. hafta arasında bir tarihe veriliyor. Çift çizgi görüyosun, kan vs baktırmadan, kalp atışı duymadan ozamana kadar bekliyorsun. Ben 7. Haftadayım, ilk randevum 1 mart

Hollanda da ilk ebe randevusu 8-10. hafta arasında bir tarihe veriliyor. Çift çizgi görüyosun, kan vs baktırmadan, kalp atışı duymadan ozamana kadar bekliyorsun. Ben 7. Haftadayım, ilk randevum 1 mart
Yurtdışı daha akıllı bence bu konuda bilmiyorum bana mantıklı geliyor biz sürekli gitsekte elden bişey gelmiyor. Bu sefer bende hiç kan vermedim boşa gidiyor kanlarım keseyi gördük kalp için gidicem bi daha ne zaman der bilmiyorum.

Kızlar ben yeniden geldim bebeğin kalp atışını duydum gayet saglikliymis doktor da şaşırdı.
Ya o kadar ama o kadar sevindim ki! Allah’a sükürler olsun
Bak şimdi bi şey anlatıcam. Ben keseden sonra kalp atışını hiç duymamıştım. Dün akşam lekelenince medicalparka gittim kadın doğumcu kontrol etti karından ultrasonla çok şükür kalp atışını duyduk bebeğimizi gördük:)
Kan uyuşmazlığımız için iğne yaptırmamı istedi o da devlette ücretsiz diye sabah devlet hastanesi acilden giriş yaptım doğumhanede doktor kontrolüne girdim. Doktor karından ultrasona baktı kesede bebeği hiç göremedi. Eğer ben dün gece kalp atışını duymamış olsam bana neler diyecekti kim bilir.
Bebek yok filan dedi hemen dedim dün akşam daha bakıldı karından vs duyduk bebeğim var diyince vajinal ultrasona geçti orada gördük çok şükür bu sefer kalp atışını bana dinletmedi neyse 3 saatin sonunda kan uyuşmazlığı iğnemi vurundum bu da böyle bi anımdır. Cihazdan cihaza çok farkediyormuş bunu öğrenmiş olduk böylece.
Senin adına inanılmaz sevindim ya inşallah buralarda bebişlerimizi kucağımıza aldık diye müjdelerimizi verdiğimiz günleri görürüz.

İlk gebeliğim ve başka türlüsünü bilmediğimden bana da normal geliyor. Burda okuyunca yok bhcg arttı artmadı stres oldugunuzu düşünüyorum belki türkiyedeki sistemin de faydası vardır, hepimiz saglıkla kucagımıza alalım en önemlisi o

Aaaa tebrik ederim seni canım dün ettim mi hatırlamıyorum ama gerçekten makineden makineye değişiyor galiba şuraya bak gerçekten ne olursa olsun bı 8-9 haftaya kadar beklemek lazım ve bı doktor kötü diyorsa başka doktorlara da gitmek lazım herhalde

avusturyada da 9-12. haftada genelde oluyormuş.. vallahi helal olsun sabredip dayanabilene.. ben daha şimdiden sabredemiyorum

Ya ben araştırmıştım sanırım etlisi tehlikeli. Yine de çiğköfteyi çok tüketmememiz gerekiyor bulgurda pişmiyor bakteri içindeki sebzeler yıkanmıyor ama işte canım çekiyor bi daha yemicem

Ayy insallah canım hep birlikte sağlıkla kucağımıza alalım
Belki de dediğin gibi canım cihazdan kaynaklı olabilir bilmiyorum ki
Birde çok doktora gidildiğinde daha çok sorun çıkıyor sanırım her doktor ayrı birşey söylüyor

Normal beta kişiye özgü benimde 5+4 de 6175 çıkmıştı
simdi 2 gün sonra yani Persembe tekrar kan ver dedi bakalim sağlık ocağına gidip veririm büyük ihtimalle her seferinde özelde kan vermek de güç bu sefer sigortam karşıladı ama artık gebe olaraak kayıda geçtiğim için büyük ihtimalle karşılamaz..

Sonuç geldi şuan hCG 2177.98 çıktı bu kadar yüksek bir değer beklemiyordum ben şaşırdım şuan.. şuan 5+0 da olmama rağmen.. normal mi kızlar sizde değerler ne kadardı?
İki gün sonra kese görülebilir sanki. 3000 beta hcg olunca görülüyor diyorlar. Bende yarın sabah gideceğim ne olacak bakalım. Heyecandan vakit geçmiyor.

Ya ben araştırmıştım sanırım etlisi tehlikeli. Yine de çiğköfteyi çok tüketmememiz gerekiyor bulgurda pişmiyor bakteri içindeki sebzeler yıkanmıyor ama işte canım çekiyor bi daha yemicem
Azcik ucundan yeriz tadımlık doyumluk değil tadımlık olur

Kızlar 14 aylık bir kızım var ve ben hamileyim galiba daha gıdemedim doktoruma randevu bulamadım

Eklentiler

• IMG_20220214_224026.jpg
    56,8 KB · Görüntüleme: 43
pcostupbebk beni de ekler misiniz 4+6dayım programlar tahmini doğum 20 ekim gösteriyor

merhaba kızlar ben de on gündür idrar testinde giderek koyulaşan pozitif takibi yaptım, fakat kan tahlili vermem çok zor olduğundan bugüne kadar bekledim bugün ilk randevum vardı, 4+6 ve vajinal muayenede keseyi gördük çok şükür Ne kadar mucizevi bir şeymiş insan yaşarken daha da farkına varıyor10 gün sonra yeni randevum var tek duam o kalp atışlarını duyabilmek Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

pcostupbebk bu arada kısmet olursa ilk bebeğim olacak yaşım da 27
Keseyi görme tarihimiz bugün

Merhaba hoş geldin hayırlı olsun canım :)
Yaş ve kaçıncı çocuk acaba

Teşekkür ederim canım bende anlamadım valla usg den. Neresinde yazıyor acaba kaç mm olduğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…