Canım benim de annem uzakta oturuyor maalesef. 30-40 km var aramızda. Hamilelikten ötürü yanıma geliyor haftada bir yoksa zor... Annemin uzak olması hiç bu kadar zor gelmemişti, insan desteğini sıcaklığını arıyor gerçekten...Maalesef ben uzakta tek başıma olduğum için annem bile evimi yeni görmeye gelebiliyor daha. Sagolsun eşim yardım ediyordu onunda dirseği kırık ben idare ediyorum tabi normal olarak.
Ne güzel eşiniz yardım edip anneniz geliyorsaböyle şeylerde özellikle eş desteği çok önemli
Evet insan çok tedirgin oluyor ilk başlarda gerçekten. Düne kadar bende öyleydim, hiç bitmeyecek galiba birde ikili test dönemi falan var. Doguruncaya kadar rahat yokay hadi inşallah ne zormuş hem kendi içmde bunları yaşıyorum hem henüz kimseye söyleyemiyorum.. kese ve kalbi duyalım da sonrası umarım güzel olur sonuç çıkınca yazarım buraya
Çok güzel bir haber Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Çok teşekkür ederim gerçekten Allah in bir mucizesi oldu bu bebek bana doktorum Bismillahirrahmanirrahim diyor demek ki herşey kitapta yazıldığı gibi doğru olmuyormuş dedi o kadar şaşkın ve mutluyum ki inşallah devamı sağ salim gelir çok teşekkür ederim
Ah keşke benimkide 30 40 km uzakta olsaydı.. 1100 km var arada. Kadın evimi bile göremedi 2 senedir bi türlü şimdi geliyor Allah nasip ederse. Aynen insan bu zamanlarda yalnız kalınca üzülüyor ya bisey olmasa bile yan yana olmak iyi gelir insanaCanım benim de annem uzakta oturuyor maalesef. 30-40 km var aramızda. Hamilelikten ötürü yanıma geliyor haftada bir yoksa zor... Annemin uzak olması hiç bu kadar zor gelmemişti, insan desteğini sıcaklığını arıyor gerçekten...
Pandemi falan haklısın insanları ne kadar uzaklaştırdı... Neyse ki gelecek Allah can sağlığı versin de.Ah keşke benimkide 30 40 km uzakta olsaydı.. 1100 km var arada. Kadın evimi bile göremedi 2 senedir bi türlü şimdi geliyor Allah nasip ederse. Aynen insan bu zamanlarda yalnız kalınca üzülüyor ya bisey olmasa bile yan yana olmak iyi gelir insana
Bakalım ne çıkacakGeliyor Ayşe’ler.Bende de sürekli tatlı. Vay be, şimdiden başlamış demek. Ben ki tatlı sevmem.
Etsiz çiğköfte de mi yasak ya daha dün gece yedimAynen bir de bana hamurisi yağlı kızartma fazla tüketme ciğer çiğköfte falan da yeme dedi
Canım Yolk kesesini bile göremedik yani bilmiyorum ki neden böyle oldu şimdi bebisi bile gördükDaha çok erkenmiş ki canım, tam 6. Haftada mi boş dedi o zaman sana. Kürtaj için gittim dedin ya doktor alalım dedi diye düşündüm ben. 8. Haftaya kadar bile kalp atışı normalmiş duyulmamasi, bebiste küçük olduğu için 6. Haftanın sonlarına doğru gözüküyor herhalde buradan okuduğum kadarıyla. Galiba sende yolk kesesini falan mı göremedi acaba da o yüzden ilk boş dedi?
Benim 5+4te kese ve yolk kesesi gözüktü, bebek dedim biseyler oluşmaya başlamış daha gözükmez, kalp atışını da duymamız lazım dedi. 6+4te gidecektim normalde kaldı tabi karantinadan, belki gitseydim benim de o zaman duyulmayacakti bekleyelim diyecekti. Yani senin çok erkenmis ben 7. Haftadasin diye kalmış aklımda. Ah boşu boşuna üzülmüşsun ama sonu çok güzel çıkmış rabbim acısını göstermesin
Çok teşekkür ederimÇok güzel bir haber Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
ah sorma az önce bir arkadaşımla görüştüm ikili test vs. yaptırmış heyecan bir kenara cebinden çıkan paranın da haddi hesabı yok her muayene ayrı bir heyecan ve para diyor.Evet insan çok tedirgin oluyor ilk başlarda gerçekten. Düne kadar bende öyleydim, hiç bitmeyecek galiba birde ikili test dönemi falan var. Doguruncaya kadar rahat yok
İnşallah değerin güzel çıkar dualarim seninle
Benim annemle aramda 2400km varAh keşke benimkide 30 40 km uzakta olsaydı.. 1100 km var arada. Kadın evimi bile göremedi 2 senedir bi türlü şimdi geliyor Allah nasip ederse. Aynen insan bu zamanlarda yalnız kalınca üzülüyor ya bisey olmasa bile yan yana olmak iyi gelir insana
Aynen öyle, amiiin insallahhPandemi falan haklısın insanları ne kadar uzaklaştırdı... Neyse ki gelecek Allah can sağlığı versin de.
Anneler hep sağlıklı olsun, hep yanımızda olsunlar. Allah yokluklarını göstermesin.
ah sorma az önce bir arkadaşımla görüştüm ikili test vs. yaptırmış heyecan bir kenara cebinden çıkan paranın da haddi hesabı yok her muayene ayrı bir heyecan ve para diyor.
Bu arada doktor bende kist gördü keseyi görmeden
Aynen öyle özele gitmek çok çok lüks oldu, hastaneler de soyguncu oldu artık. Bi doktor muayenesi bile 250 lira diğerlerine hiç girmiyorum bile. Devlette doğru düzgün ilgilenen bulmak çok zor şans meselesi. Allah yardımcımız olsun.Benim annemle aramda 2400km vardaha söyleyemedim bile netleşsin ona göre söylerim üzülür ama büyük ihtimalle uzakta olduğu için
Özel hastanelerde acayip paralar dönüyor gerek muayene gerek bu testler yaptırmışlıgım varah sorma az önce bir arkadaşımla görüştüm ikili test vs. yaptırmış heyecan bir kenara cebinden çıkan paranın da haddi hesabı yok her muayene ayrı bir heyecan ve para diyor.
Bu arada doktor bende kist gördü keseyi görmeden
Belki cihaz kaynaklıdır, belki sonradan gözükmüştür tabi hiç belli olmaz. Böyle durumlarda işte beklemek en iyisi. Ama senin hikayenin sonu çok güzel olmuş Allah bi daha yaşatmasın böyle şeyler sağ salim ilerlesin insallahhCanım Yolk kesesini bile göremedik yani bilmiyorum ki neden böyle oldu şimdi bebisi bile gördük
Neden göremedik onu bilmiyorum inan ki
ja gerçekten benim tamamlayıcı sigortam var ama gebelik için ayrıyetten sigorta yapmadım açıkcası 1 sene önceden yapılması gerekiyor mevzusundan dolayı.. şimdi fiyatları duyunca şok oluyorum. Hiç sormadım bu sefer ne kisti diye keseye odaklıydım resmen ama bende tecrübeliyim senelerdir maalesef hep benimleler kistler sağolsunlar beni hiç bırakmıyorlarAynen öyle özele gitmek çok çok lüks oldu, hastaneler de soyguncu oldu artık. Bi doktor muayenesi bile 250 lira diğerlerine hiç girmiyorum bile. Devlette doğru düzgün ilgilenen bulmak çok zor şans meselesi. Allah yardımcımız olsun.
Ne kistiymis folikul kisti mi? Ben çok geçirdiğim için artık tecrubeliyimbenimde çikolata kistim vardı hala duruyormuş yerinde bakalim kaybolacak mi hamilelikte.
Bende anneme ilk söylediğimde uzakta nasıl yapacaksın diye ağlamıştı, birde eşim göreve gidiyordu o sıra baya üzülmüştü. Sizin mesafe resmen bizimkinin iki katı çok çok uzak valla
Hiç progestan baktirmadim ben o yüzden değerleri hiç bilmiyorum. Kist için de ne zaman adet görmeye başladım o zamandır hep varlar. Hemde büyük büyük olurdu bi kaç ay içinde adetle atılırdı. Ama ağrısı acısı tabi çok olurdu. Evlendikten sonra da çikolata kistim çıktı zor hamile kaldım hala duruyor. Bi sorun olmuyormuş gebelikte doktorun dediğine göre. Bir hastası 10 cm çikolata kistiyle doğuma kadar Bi problem olmamış doğum esnasında almışlar artık.ja gerçekten benim tamamlayıcı sigortam var ama gebelik için ayrıyetten sigorta yapmadım açıkcası 1 sene önceden yapılması gerekiyor mevzusundan dolayı.. şimdi fiyatları duyunca şok oluyorum. Hiç sormadım bu sefer ne kisti diye keseye odaklıydım resmen ama bende tecrübeliyim senelerdir maalesef hep benimleler kistler sağolsunlar beni hiç bırakmıyorlarEn son 7cmlik vardı o da kayboldu gitti.. Evet benim ailem yurtdışında maalesef oyüzden çok mesafe var aramızda
Progesteron değerimin sonucu çıkmış şuan baktım diğerleri daha gözükmüyor. 17.2 çıkmış iyi sanırım.. bilemedim
Evet canım belki cihazla ilgiliydi hiç bilmiyorum insallah sağ salim gelsinler miniklerimizBelki cihaz kaynaklıdır, belki sonradan gözükmüştür tabi hiç belli olmaz. Böyle durumlarda işte beklemek en iyisi. Ama senin hikayenin sonu çok güzel olmuş Allah bi daha yaşatmasın böyle şeyler sağ salim ilerlesin insallahh❤
Hastaneler suanlik fiyatları veriyor ekime kadar daha da zamlanirsa 15E falan dogurcaz heraldeHiç progestan baktirmadim ben o yüzden değerleri hiç bilmiyorum. Kist için de ne zaman adet görmeye başladım o zamandır hep varlar. Hemde büyük büyük olurdu bi kaç ay içinde adetle atılırdı. Ama ağrısı acısı tabi çok olurdu. Evlendikten sonra da çikolata kistim çıktı zor hamile kaldım hala duruyor. Bi sorun olmuyormuş gebelikte doktorun dediğine göre. Bir hastası 10 cm çikolata kistiyle doğuma kadar Bi problem olmamış doğum esnasında almışlar artık.
Sigortayı bende geç duydum ama diğer grupta 14 bin demisler doğuma izmirde, sigorta onu bile kapsiyormus çok iyi biseye benziyor pek bilgim yok ama
Allah yardımcımız olsun insan aile desteğini hep arıyor