Yaaaa gerçekten mi çok şükür rabbimin mucizesi çok sevindim gerçektenKızlar ben yeniden geldim bebeğin kalp atışını duydum gayet saglikliymisdoktor da şaşırdı.
Ay bende sabahları bulantı vardı da bu gece ve bu sabah çok fena oldumBen başından beri böyleyim bebito, mutfağa girdim sabah, ekmek kokusu var diye öğürerek attım kendimi.
Hee doğru evet ben direk porsiyon aldığım için aklıma direk o şekli geldiYok içindekine bisey yapamıyoruz ya ondan demiştim canım
Bende öyle aynen kese muayenesine çağırdığı zaman da 1 hafta bekledim o zaman da çok zor geçti şimdi de 3 hafta beklicemBana şuan 1 gün bile o kadar uzun geliyor ki... Zaman kavramım değişti resmen.
Ya üç gün önce kesenin içi bomboştu doktor bile şaşırdı bugün gayet sağlıklı kalp atışı bile duyduk ben kürtaja diye gittim bebeğimin ultrasonuyla geldim çok yıprandım inşallah bundan sonrası güzel olurAaa gerçekten mi canimm ya cook sevindim cook nasıl oldu anlatt ay nasıl sevindim
Bende hem şaşkın hem mutluyum çok değişik duygular içindeyimYaaaa gerçekten mi çok şükür rabbimin mucizesi çok sevindim gerçekten
Benimde aynı sorun var tsh 5.8 çıktı en kötü 2ye kadar indirmemiz gerekiyor dedi doktor. İnşallah sizinde benimde ilaçla düşer biran önce
Hamilelik boyunca kullanacağız sıkıntı olmuyor her ay kan vereceğiz sadeceKaç çıktı tsh. Bende tiroid hastasıyım ameliyat falan oldum 8 çıktı tsh ilacı arttırdık
Göremedim keseyi kızlarAyy çok güzel hadi inşallah güzel haberlerle gelirsiniz
Benim doktor dün kese bakarken baya uğraştı minicik bişey gördü 5+2 gitmiştim ama ultrasona göre 5+0 yazıyordu belki senin de sat a göre farklıysa bebiş ondan da olabilirGöremedim keseyi kızlarhenüz çok mu erken bilemedim bugün 5. Haftadayım ama biraz korktum kan verdim şimdi hcg değerine bakılacak onun takibini yapıcaz bu hafta.. korkularım umarım başıma gelmez..
Gözün aydın hadi gerçekten kendim duymuş gibi sevindim çok şükürBende hem şaşkın hem mutluyum çok değişik duygular içindeyim
Rabbimin mucizesi çok sevindim hayırlı olsunKızlar ben yeniden geldim bebeğin kalp atışını duydum gayet saglikliymisdoktor da şaşırdı.
Gerçekten rabbimin mucizesi senin adına o kadar ama o kadar sevindim ki.. Sana yazmıştım başka doktora gidecek misin diye böyle durumlarda beklemek gerekiyor demekkiYa üç gün önce kesenin içi bomboştu doktor bile şaşırdı bugün gayet sağlıklı kalp atışı bile duyduk ben kürtaja diye gittim bebeğimin ultrasonuyla geldim çok yıprandım inşallah bundan sonrası güzel olur
Şimdi senin bebeğin kac hafta kaç günlük canım
Korkma canım hepimizin ki belirsiz daha kalp atışı duyana kadar hepimiz bir belirsizlikte gidiyoruz daha erken kendini strese sokmaGöremedim keseyi kızlarhenüz çok mu erken bilemedim bugün 5. Haftadayım ama biraz korktum kan verdim şimdi hcg değerine bakılacak onun takibini yapıcaz bu hafta.. korkularım umarım başıma gelmez..
Tam 5. Haftada misin? Hiç korkma ben 4+5te gitmiştim rahatsizlandigim için tabi kese falan gözükmedi. Kan verdim beta 313 çıktı. Nasıl üzüldüm nasıl düşük diye meğer normalmiş, 4+6da 527 oldu betaGöremedim keseyi kızlarhenüz çok mu erken bilemedim bugün 5. Haftadayım ama biraz korktum kan verdim şimdi hcg değerine bakılacak onun takibini yapıcaz bu hafta.. korkularım umarım başıma gelmez..
Oh çok şükür kuzum senin adına çok sevindim. Cumaya da az kaldı hersey yolunda gidecekKızlar ben doktorumla görüştüm (tsh için) bir ilaç yazdı, ilkinde de aynı ilacı yazmıştı. 6 haftalık daha hiçbir şey olmaz içini ferah tut dedi, her ay kontrole geleceğim.
Ya minnoşum inşallahOh çok şükür kuzum senin adına çok sevindim. Cumaya da az kaldı hersey yolunda gidecek
Allahim bu güzel miniklerin anneleri bir an önce mide bulantisindan kurtulsun amiiiinnnnnnYa minnoşum inşallahşu mide bulantım için de dua et en tesirlisinden.
Ben devlete gidiyorum tedaviyi de devlette yaptırdım. Şimdilik memnunum sadece çok bekliyorum sıra falan o sıkıntı.Hmm bende şimdiden kesinlestirmek istiyorum doktorumu yanlış tercih yapmamak istiyorum devlete giden var mı merak ettim
2. 5 altında olması lazım yüksek olması korkutuyor beniHamilelik boyunca kullanacağız sıkıntı olmuyor her ay kan vereceğiz sadece
olabilir bilmiyorum bakalim kan sonuclarini beklicez artikBenim doktor dün kese bakarken baya uğraştı minicik bişey gördü 5+2 gitmiştim ama ultrasona göre 5+0 yazıyordu belki senin de sat a göre farklıysa bebiş ondan da olabilir
Evet tam 5 şuan.. ya bende simdi verdim ilk kanımı covidden dolayı daha yeni gidebildim zaten doktora umarım yüksek çıkar. yaptığım gebelik testleri git gide daha da kırmızı oluyor oyüzden aslında yükseldiğini düşünüyorum ama insan tabi yine de korkuyor umarım güzel haberler alırım akşam.Tam 5. Haftada misin? Hiç korkma ben 4+5te gitmiştim rahatsizlandigim için tabi kese falan gözükmedi. Kan verdim beta 313 çıktı. Nasıl üzüldüm nasıl düşük diye meğer normalmiş, 4+6da 527 oldu beta
5+1de 1561 oldu. Ama gitsem yine gözükmezdi doktor 3 gün sonra gel dedi 5+4te vajinal olarak kese görüldü. O yüzden şimdiden canını hiç sıkma ve benim geç döllenme ihtimalim yoktu çatlatma ignesiyle oldu çünkü günü belliydi
Normal karından mi baktı?
Bak ben sana kendi başımdan geçeni yazdım şimdiden endişe etme diye. Bende tam 5. Hafta da gitsem gözükmezdi. Geç döllenme ihtimali de yok tedaviyle oldugu icin. O yüzden endişe etme hiçEvet tam 5 şuan.. ya bende simdi verdim ilk kanımı covidden dolayı daha yeni gidebildim zaten doktora umarım yüksek çıkar. yaptığım gebelik testleri git gide daha da kırmızı oluyor oyüzden aslında yükseldiğini düşünüyorum ama insan tabi yine de korkuyor umarım güzel haberler alırım akşam.