Genoks lab ara canım internetten onlar seni temsilciye yönlendirirlerBenim bildiğim vajinal bakılıyor ama... Bilemedim şimdi ne zaman randevun?
Fiyat iyiymiş ama ben de yaptırmak istiyorum. Uygun bir yer bulsak da biz de baktırsak.
Ceyda Düvenci'nin videosuna denk gelmiştim. 35 yaş üstü kadınlara %100 öneriliyormuş. Sanırım yaptıracağım eşime de söyledim.
Ayy aksine düşüyor benimki minnoşum, biraz daha iyiyim ama, bir de su içebilsem şöyle kana kana ahh.Kuzumm heyecanını anlıyorum bende pazartesi günü öyleydim ama fazla heyecandan tansiyonun falan yükselir Allah korusun biraz sakin olman lazım
Cnm herkes yaptırmak zorunda değil bir arkadaş yazmış ikili test filan biraz şüpheli çıkarsa genellikle yaptırıyorlar %99 sonuç herkesin fikrine bence insanlar saygı duyarak cevap vermeli bizim ailemizde var ondan genle alakalı olduğu için baktırmak istiyoruz yaşlarımız ileri bende tabiki o çocuğun geleceğini düşünmek zorundayım her şey Allah’tan ama bilip karar vermek için Allah insanlara akıl vermiş ve bilim ilerlemiş böyle bir seçenek var organ hasarına neden olcak hastalıktan tut her şeye bakılıyor cnm senin yaşın riskli değil istersen ikili testte bir şüphe çıkarsa yaptır boşuna strese girmeNifty için bir şey sormak istiyorum. İlk çocuğum olacak böyle bir test olduğunu ilk kez öğrendim. Bu testin yapılma amacı nedir? Hastalıkları öğreniyoruz ya bebek doğmadan müdahale edip anne karnında tedavi mi uygulanıyor. Bilmediğim için soruyorum. 30 yaşındayım. Down sendromu olduğunu öğrensem dahi gebeliği sonlandırmayı düşünmem. Doktorumdan çok bilgi alamadım o nedenle yardımcı olursanız sevinirim.
ilk hamileliğim bende o nedenle bu süreci kötü geçirmek istemiyorum. Daha zamanım var. Biraz düşünerek hareket edeyim ozaman. Teşekkür ederim.Nifty birden fazla kromozom bozukluğuna bakıyor ama hiç birinin tedavisi yok öğrendiğinizde aldıracaksanız yaptırın bence ben ikili test filan yaptırmamıştım sonra detaylı ultrasonda bi kalpte parlaklık var downlı çocuklarda olabiliyor deyip kafamı kurcaladılar sonra nifty benzeri harmony test yaptırdım ama sonuçları öğrenene kadar stresten öldüm berbat bi hamilelik geçirdim sayelerinde sonuç temiz geldi oğlum da sağlıklı hamdolsun ama bu tür işlere bi daha kalkışmam mesele down değil ki daha bir sürü problem olabilir müdahale etmem artık hiçbir şeye akıllandım
Aynen canım 10-12 gün burnundan gelir insanın sonuç ne çıkacak diye ama benim hem yaş 35 hem gende var eşim benden daha çok istiyor Allah’ın izniyle hiçbir şey çıkmaz inşallah hiçbirimizin evlatlarında hepsi sağlıklı, hayırlı evlatlar olsunilk hamileliğim bende o nedenle bu süreci kötü geçirmek istemiyorum. Daha zamanım var. Biraz düşünerek hareket edeyim ozaman. Teşekkür ederim.
Bugün randevum var doktorla bir kez daha konuşup karar vereyim o zaman. Genetik olarak bir problemimizde yok. Bu süreçler beni sadece çok korkutuyor. ikili testte şüphe olursa baktırmak en iyisi gibi. Çok teşekkür ederim.Cnm herkes yaptırmak zorunda değil bir arkadaş yazmış ikili test filan biraz şüpheli çıkarsa genellikle yaptırıyorlar %99 sonuç herkesin fikrine bence insanlar saygı duyarak cevap vermeli bizim ailemizde var ondan genle alakalı olduğu için baktırmak istiyoruz yaşlarımız ileri bende tabiki o çocuğun geleceğini düşünmek zorundayım her şey Allah’tan ama bilip karar vermek için Allah insanlara akıl vermiş ve bilim ilerlemiş böyle bir seçenek var organ hasarına neden olcak hastalıktan tut her şeye bakılıyor cnm senin yaşın riskli değil istersen ikili testte bir şüphe çıkarsa yaptır boşuna strese girme
İnşallah sağlıkla doğarlar. ikinci çocukta yaşım ilerleyeceği için yaptırmak daha mantıklı olur. kafam rahatladı birazda olsa :)Aynen canım 10-12 gün burnundan gelir insanın sonuç ne çıkacak diye ama benim hem yaş 35 hem gende var eşim benden daha çok istiyor Allah’ın izniyle hiçbir şey çıkmaz inşallah hiçbirimizin evlatlarında hepsi sağlıklı, hayırlı evlatlar olsun
az kaldı az dayanalım biraz umarın görürüz de rahatlarız birazBenimde randevum öğleden sonra inşallah bizde keseyi görebiliriz
Ekim ayında benim başıma böyle bir şey geldi. Vücudumda kaşınma vardı. bebek planımız olduğu için doktora gittim adet günüme daha 10 gün var hamile olabilirim dedim. Yok gebeliğin bu kadar başında kaşıntı olmaz dedi. o ay zaten hamile değilmişim ama olsaydım da olmaz dedi doktor. Hava değişimiyle alakalı bir şey çıktı sonra. Bence doktora gidip gösterin kan tahlili yapıyor. Doktora gidene kadar ben sık sık duş alıyordum rahatlatıyordu. günde 3,4 kere duş alıyordum.Kızlar gebelikte kaşıntı için çok çok erken ama benim aşırı kaşıntım ve kabarmam var. Daha 4+4 deyim, Ellerim şiş ve uyuşuk. Gözlerim yüzüm şişti ve vücudum aşırı kaşınıyor. İlk gebeliğim o yüzden bilmiyorum doktordan randevu aldım ama 5 gün sonrasına randevu var. Bu konuda deneyimli olan birisi var mı? Daha önce gebeliğin başında kaşıntı kabarıklık vs yaşayan oldu mu
İlk 12 2 gün sonra 56 çıktı aslında bu normal az değer olduğu için. 56 çıktıktan 6 gün sonra da 313 çıktı. Bana düşük gelmişti çünkü 2 günde 2 kat yapmıyordu hesaplayinca.
313 ertesi gün 527 2 gün sonra da 1561 oldu. Sonradan artış fazlalasti yani.
Suanlik tek kese gözüktü, içinde 2 tane bebis var mıdır bilmiyorum çünkü kalp atışı için gidecektim gidemedim covid oldum.
Ben ikiz olduğunu düşünmüyorum çünkü 1561 çıktığında 5+1 haftaliktim normal diye düşünüyorum.
Evet ikiz de olabilir olmayabilir de belli olmaz. Dediğim gibi o ablanın adet günü 500 çıkmış degeri ama tek kızı oldu sağlıklı da.
Ama başkasında ikiz olabilir aynı değerle. Yani bu kişiden kişiye değişiyor biraz
Canim beta değeri bünye ilede alakalı benim tam adet günümde 2790 çıktı ama tek kese tek kalp atışı ve ksybettigim gebeligimde de kızımda da hep adet günümde 2000 üstü idi beta değerim hatta iki gün geçince 6000 kusurlerdeydi Rabbim herşeyin hayırlısını versin kimseyi evladı ile canı ile üzmesin güldürsün mutlu etsin insallahİlk 12 2 gün sonra 56 çıktı aslında bu normal az değer olduğu için. 56 çıktıktan 6 gün sonra da 313 çıktı. Bana düşük gelmişti çünkü 2 günde 2 kat yapmıyordu hesaplayinca.
313 ertesi gün 527 2 gün sonra da 1561 oldu. Sonradan artış fazlalasti yani.
Suanlik tek kese gözüktü, içinde 2 tane bebis var mıdır bilmiyorum çünkü kalp atışı için gidecektim gidemedim covid oldum.
Ben ikiz olduğunu düşünmüyorum çünkü 1561 çıktığında 5+1 haftaliktim normal diye düşünüyorum.
Evet ikiz de olabilir olmayabilir de belli olmaz. Dediğim gibi o ablanın adet günü 500 çıkmış degeri ama tek kızı oldu sağlıklı da.
Ama başkasında ikiz olabilir aynı değerle. Yani bu kişiden kişiye değişiyor biraz
Aynen duş rahatlatıyor. Böyle devam ederse randevuyu beklemeden direk acile giderim. Kaşıntı neyse de şişlik ve kabarıklar korkutuyor daha ödem vs için çok çok erken keseyi bile haftaya görmeye gitcem. 5-6 gün önce kovid oldum ondan mı bu kaşıntı acabaEkim ayında benim başıma böyle bir şey geldi. Vücudumda kaşınma vardı. bebek planımız olduğu için doktora gittim adet günüme daha 10 gün var hamile olabilirim dedim. Yok gebeliğin bu kadar başında kaşıntı olmaz dedi. o ay zaten hamile değilmişim ama olsaydım da olmaz dedi doktor. Hava değişimiyle alakalı bir şey çıktı sonra. Bence doktora gidip gösterin kan tahlili yapıyor. Doktora gidene kadar ben sık sık duş alıyordum rahatlatıyordu. günde 3,4 kere duş alıyordum.
aşıdan sonra kabartı kaşıntı duydum ama covidi bilmiyorum. bence git acile hamile olduğunu söyle. kendi kendine pek geçmiyor öyle şeyler.Aynen duş rahatlatıyor. Böyle devam ederse randevuyu beklemeden direk acile giderim. Kaşıntı neyse de şişlik ve kabarıklar korkutuyor daha ödem vs için çok çok erken keseyi bile haftaya görmeye gitcem. 5-6 gün önce kovid oldum ondan mı bu kaşıntı acaba
Alerji vs olabilir mi yediklerinden ya da ilaç falan kullanıyorsan şuan gebelik için kullanıyorsan hiç prospektuse baktın mıAynen duş rahatlatıyor. Böyle devam ederse randevuyu beklemeden direk acile giderim. Kaşıntı neyse de şişlik ve kabarıklar korkutuyor daha ödem vs için çok çok erken keseyi bile haftaya görmeye gitcem. 5-6 gün önce kovid oldum ondan mı bu kaşıntı acaba
benim doktorum ilkte vajinal bakmadı keşke baksaydı belki görürdük keseyi dedim de bakalım yarın bakacakmı sıkışık gel dedi.. ama bu sefer de idrar torbasının arkasında kalır diye endişeliyim, çok vajinal ultrasonu tercih etmiyor sanırım doktorum sizde ilk de normal karından ultrasonla mı baktılar kızlar?
Alerji vs olabilir mi yediklerinden ya da ilaç falan kullanıyorsan şuan gebelik için kullanıyorsan hiç prospektuse baktın mı
Bende beta testi sonucumu yeni pozitif aldığımda yani ilk haftalarda oldu.. hatta neredeyse tırnaklayıp kanatacak derecede kaşındı vücudum. Ama sebebini bilmiyorum beta artacak mı derdine düştüğüm için kaşıntı sebebini sorgulamadım, derim de pul pul olduğu için derimin kurumasına bağladım bu durumu. 2 haftaya yakın sürdü ve kendiliğinden geçti. (Ara ara vücut losyonu sürdüm gerçi belki o fayda etmiştir)Aynen duş rahatlatıyor. Böyle devam ederse randevuyu beklemeden direk acile giderim. Kaşıntı neyse de şişlik ve kabarıklar korkutuyor daha ödem vs için çok çok erken keseyi bile haftaya görmeye gitcem. 5-6 gün önce kovid oldum ondan mı bu kaşıntı acaba
bende kistlerimden dolayı çok baktırdım vajinal benim için çok abartıldığı birşey değildi ama herkez haz etmiyor tabii kiBenden vajinal bakıp görmüştü ve dedim ki cidden vajinal muayeneeee diye abarttıkları bu muymuşhiç zorluğu yok