Transferin kaçıncı günündesiniz benim bugün 5Biraz karnim agriyo sanki adet olucakmisim gibi hissediyorum o yüzden.. basina gelen varmi?
Malesef negatif cıktıMerhaba yeni transferim oldu sizin sonuç çıktı mı
Tüp bebek tedavisiyle gebelik yaşayamadım canım inşallah pozitif çıkar sonucunBiraz karnim agriyo sanki adet olucakmisim gibi hissediyorum o yüzden.. basina gelen varmi?
Inşallah canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sanada nasip etsin evlât sevgisiniİnşallah olmaz oyle ne diyim.. Cok uzgunum. Allah hakkımızda hayirlisini nasip etsin tez zamanda..
Yarin tam bir hafta olucak benimdeTransferin kaçıncı günündesiniz benim bugün 5
InsallahTüp bebek tedavisiyle gebelik yaşayamadım canım inşallah pozitif çıkar sonucun
Ne yaptın canımSonucum HCG 18 cikti. Bugun tekrar kan vericem en az iki kati artis varsa iyi yoksa sıkıntı. Belirtilerim devam ediyor şiddetli kasik sancilarim var inşallah yuksek cikar bu kez..
Ne yaptın canım tekrar test yaptırdın mı hadi inşallah güzel haberlerini bekliyorum sağlıklı ilerler inşallah canımİnşallah olmaz oyle ne diyim.. Cok uzgunum. Allah hakkımızda hayirlisini nasip etsin tez zamanda..
Benim 20. güne denk gelecek. Bende cumartesi transfer olacağım.Merhaba kizlar oncelikle hepimizin ugraslarini umutlarini en guzel sekilde tamamina erdirsin insallah rabbim bizde annelik duygusunu en guzel sekilde tadalim .benimde subat basinda transferim olacak insallah 4 tane dondurulmus embriyomuz var.5gundur estrofem kullaniyorum yarin kontrolumuz var.transferiniz adetinizin ilk gununden sayinca ortalama kacimci gunler oldu acaba
Benim ilk tup bebekte taze transfer olmustu 16.gune denk gelmisti bu 2.denememiz dondurulmus olacak kaca gelecek bakalim.estrofem gunde kac tane ictiniz bana 3 er taneyle basladikBenim 20. güne denk gelecek. Bende cumartesi transfer olacağım.
16-20.günler arası yapılıyormuş. Ama rahim kalınlığına göre belirleniyor.
İlk 18 sonra 27, dun 47 olmustu yarin tekrar kan vericem doktorum iyi olduğunu söylüyor inşallah oyle olurrrNe yaptın canım
Ne yaptın canım tekrar test yaptırdın mı hadi inşallah güzel haberlerini bekliyorum sağlıklı ilerler inşallah canım
Son artışın çok güzel inşallah böyle devam eder canım benimİlk 18 sonra 27, dun 47 olmustu yarin tekrar kan vericem doktorum iyi olduğunu söylüyor inşallah oyle olurrr
Yarın güzel haberlerini bekliyorum sağlıklı ilerler inşallah canımİlk 18 sonra 27, dun 47 olmustu yarin tekrar kan vericem doktorum iyi olduğunu söylüyor inşallah oyle olurrr
Günde 3 tane içiyorum.. 5 gün sonra muaynede 7.2 mm ölçüldü. Devam edelim dedin. 5 gün sonra 8.4 mm ölçüldü. İlaç yeterli dozda etki etmiş dendi. Böyle devam edeceğiz dedi.. Hala 3 tane içiyorum..Benim ilk tup bebekte taze transfer olmustu 16.gune denk gelmisti bu 2.denememiz dondurulmus olacak kaca gelecek bakalim.estrofem gunde kac tane ictiniz bana 3 er taneyle basladik
Nasıl belirtiler var peki? Benim ilk günler çok şiddetli adet ağrısı gibi ağrım vardı kramp giriyordu kasıklarıma fakat 2 gündür seyreldi yok denecek kadarYarin tam bir hafta olucak benimde
Rabbim kendiliğinden nasip etsin tez zamanda inşallahMalesef negatif cıktı
Benimde adet görücekmisim gibi karnimda bir agri oluyo ama hemen geciyo. Ben bugün dayanamadim test yaptim biri negativ cikti digeri dijital test positiv kafam karistiNasıl belirtiler var peki? Benim ilk günler çok şiddetli adet ağrısı gibi ağrım vardı kramp giriyordu kasıklarıma fakat 2 gündür seyreldi yok denecek kadar
Yaaa ay inşallah güzel haberler alırsınBenimde adet görücekmisim gibi karnimda bir agri oluyo ama hemen geciyo. Ben bugün dayanamadim test yaptim biri negativ cikti digeri dijital test positiv kafam karisti