2022 dondurulmuş embriyo transferi yaptıranlar lutfen burada bulaşalım

Sonucum HCG 18 cikti. Bugun tekrar kan vericem en az iki kati artis varsa iyi yoksa sıkıntı. Belirtilerim devam ediyor şiddetli kasik sancilarim var inşallah yuksek cikar bu kez..
Ne yaptın canım
İnşallah olmaz oyle ne diyim.. Cok uzgunum. Allah hakkımızda hayirlisini nasip etsin tez zamanda..
Ne yaptın canım tekrar test yaptırdın mı hadi inşallah güzel haberlerini bekliyorum sağlıklı ilerler inşallah canım

Merhaba hanimlar benim 17sinde transferim oldu. Bugün test verdim1.2 bana nasip olmadı ınsallah rabbim sizlere nasip eder, iyi akşamlar

Merhaba kizlar oncelikle hepimizin ugraslarini umutlarini en guzel sekilde tamamina erdirsin insallah rabbim bizde annelik duygusunu en guzel sekilde tadalim .benimde subat basinda transferim olacak insallah 4 tane dondurulmus embriyomuz var.5gundur estrofem kullaniyorum yarin kontrolumuz var.transferiniz adetinizin ilk gununden sayinca ortalama kacimci gunler oldu acaba

Benim 20. güne denk gelecek. Bende cumartesi transfer olacağım.
16-20.günler arası yapılıyormuş. Ama rahim kalınlığına göre belirleniyor.

Benim 20. güne denk gelecek. Bende cumartesi transfer olacağım.
16-20.günler arası yapılıyormuş. Ama rahim kalınlığına göre belirleniyor.
Benim ilk tup bebekte taze transfer olmustu 16.gune denk gelmisti bu 2.denememiz dondurulmus olacak kaca gelecek bakalim.estrofem gunde kac tane ictiniz bana 3 er taneyle basladik

Benim ilk tup bebekte taze transfer olmustu 16.gune denk gelmisti bu 2.denememiz dondurulmus olacak kaca gelecek bakalim.estrofem gunde kac tane ictiniz bana 3 er taneyle basladik
Günde 3 tane içiyorum.. 5 gün sonra muaynede 7.2 mm ölçüldü. Devam edelim dedin. 5 gün sonra 8.4 mm ölçüldü. İlaç yeterli dozda etki etmiş dendi. Böyle devam edeceğiz dedi.. Hala 3 tane içiyorum..

Nasıl belirtiler var peki? Benim ilk günler çok şiddetli adet ağrısı gibi ağrım vardı kramp giriyordu kasıklarıma fakat 2 gündür seyreldi yok denecek kadar
Benimde adet görücekmisim gibi karnimda bir agri oluyo ama hemen geciyo. Ben bugün dayanamadim test yaptim biri negativ cikti digeri dijital test positiv kafam karisti

Benimde adet görücekmisim gibi karnimda bir agri oluyo ama hemen geciyo. Ben bugün dayanamadim test yaptim biri negativ cikti digeri dijital test positiv kafam karisti
Yaaa ay inşallah güzel haberler alırsın benimde koyu renk akıntım geldi yarın adet günüm çok korkuyorum

Merhaba herkese, ilk deneme, dondurulmuş tek embriyo transferi sonrası 10.gün beta hcg değerim 8 çıktı.Bu durumda olup sonradan yükselen ve hamile kalan oldu mu? Negatif mi kabul etmeliyim?

Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…