- 22 Ocak 2022
- 37
- 4
- 32
Ben estorefem ve prolutex haric diğerlerini kullanıyormBende dün iğneyi yaptırdım.
Ama bana ilişki demedi zaten evde değilim
Ama bir sürü ilaç verdi. Yarın duphaston, progestan fitil, antibiyotik, prednol, prolutex verdi. Estrofem ve coraspin devam…B
Estrofem regl 2.günü başladım.. Baya kullanacağım galiba… Prolutex yerine başka adları var…Ben estorefem ve prolutex haric diğerlerini kullanıyorm
Aynen Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşaAllahEstrofem regl 2.günü başladım.. Baya kullanacağım galiba… Prolutex yerine başka adları var…
İnş hayırlısı ile tutunsun önemli değil
Aminn inşallah canımçok teşekkürler inşallah öyle olur Allah hepimize bu güzel sevinci tattırsın
Çok üzüldüm canım benim inşallah bir sonraki sefere pozitif sonuç alırsın keşke benimde dondurulmusumum kalsaydı en azından bir umudum olurduMerhaba kızlar benim test sonucum negatif maalesef beta hcg sonucum 1 çıktı ya kaliteli embriyo bir sıkıntı yoktu doktorum da nedenini bilmiyor hiç bir sıkıntı gözükmüyor değerleriniz de dedi. 2.embriyom var dondurmuştum şimdi regli olduğum zaman doktoruma gideceğim tekrardan onun transferini konuşacağız onu ne zaman transfer ederler biliyor musunuz kızlar siz
Benimde 0.200 çıkmıştıBenimde 1.20 çıktı maalesef negatif
Yarınki test sonucunu merakla bekliyoruz canım inşallah sağlıklı ilerlerevet cıktı hcg 18 biraz düşük gibi yükselir mi acaba
Merhaba sonucunuzu merak ettim hayırlısı olsun :)merhaba kızlar bu sayfayı o kadar cok okudum ki anlatamam. benim transferimin 11.günü az önce kan verdim sonuç bekliyorum. ilk 3 gün şiddetli bel ağrım oldu hatta bacaklaarıma vuruyordu. sonra ki 3 gün ara ara bel ağrısıyla geçti. ama 6.günden sonra adet olacakmış gibi karın kasık ve bel ağrıları yasadım hala yasıyorum.güğüslerim büyüdü dokununca çok acıyorlar.2gündürde mide yanmam var. arada beyaz ve su gibi akıntı dışında hiçbir lekelenmem olmadı. bunlar ilaçların ve iğnelerin yan etkisi mi yoksa bebek tutundumu bilemiyorum.. dua edin nolur.. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versinn. :)
Sonucum HCG 18 cikti. Bugun tekrar kan vericem en az iki kati artis varsa iyi yoksa sıkıntı. Belirtilerim devam ediyor şiddetli kasik sancilarim var inşallah yuksek cikar bu kez..Merhaba sonucunuzu merak ettim hayırlısı olsun :)
Amin inşallah cümlemize canım. Doktor bu regli zamanımda çağırdı beni sanırım bekletmeyecekAminn inşallah canım
Çok üzüldüm canım benim inşallah bir sonraki sefere pozitif sonuç alırsın keşke benimde dondurulmusumum kalsaydı en azından bir umudum olurdudoktor genelde ikinci adet dönemine istiyor rahim dinlensin diye hakkında hayırlısı olsun inşallah
benim olumsuz oldu cnmGuzel habeleri alirz insallah canim
benim olumsuz oldu cnm( sende durumlar
hamileyim canim. Haftaya keseyi gormeye gidicez insallah.benim olumsuz oldu cnm( sende durumlar ne?
Cok uzuldum canim. Insallah en yakin zamanda istedigin olurbenim olumsuz oldu cnm( sende durumlar ne?
Çok az artış olmuş canım bende aynı durumu yaşamıştım 2 hafta takip edilmişti 2 günde bir kollarımda kan alıcak yer kalmamıştı çok az artıyordu değerlerim 2200 görmüştüm en son değerleri keseyide gördük ama içinde bebek yoktu gelişimi durup gerilemeye başlayınca acilen anesteziyle aldılarKızlar 2 gün önce 18di HCG. Bugün 27 olmuş sizce artış normalmi. Allahim kafayi yedim sanırım panik halimi atamiyorum bir turlu
7.gün yapabilirsin canım 2 gün sonra inşallah pozitif çıkar sonucunMerhaba kizlar, bende 19.01. transfer oldum 5. gün dondurulmus embryo, test terminim 02.02. Bu bekleme süreci cok zormus, insan her an gercekten onu düsünüyor. Klinikte bana evde test yapmamami tavsiye ettiler. Kesin sonuc icin kan tahlilini bekle dediler. Ama sanirim dayanamica. Acaba nezaman yapsam test, evde erken testlerim var. Rabbim hepimize cift cizgiyi görmeyi, kucagimiza evladimizi almayi nasip etsin isallah.
Bence bu ay yaptırma canım önümüzdeki ay transfer ol rahîm dinlenip kendine gelsin embriyonun tutunmasida kolaylaşır doktor sana bırakır zaten tercihiAmin inşallah cümlemize canım. Doktor bu regli zamanımda çağırdı beni sanırım bekletmeyecek
İnşallah olmaz oyle ne diyim.. Cok uzgunum. Allah hakkımızda hayirlisini nasip etsin tez zamanda..Çok az artış olmuş canım bende aynı durumu yaşamıştım 2 hafta takip edilmişti 2 günde bir kollarımda kan alıcak yer kalmamıştı çok az artıyordu değerlerim 2200 görmüştüm en son değerleri keseyide gördük ama içinde bebek yoktu gelişimi durup gerilemeye başlayınca acilen anesteziyle aldılarinşallah seninki öyle olmaz
Biraz karnim agriyo sanki adet olucakmisim gibi hissediyorum o yüzden.. basina gelen varmi?7.gün yapabilirsin canım 2 gün sonra inşallah pozitif çıkar sonucungüzel haberlerini bekliyoruz
Kızlar bu benimle bekleyecek başka kimse yokmu ocak transferi