2022 dondurulmuş embriyo transferi yaptıranlar lutfen burada bulaşalım

çok teşekkürler inşallah öyle olur Allah hepimize bu güzel sevinci tattırsın
Aminn inşallah canım
Çok üzüldüm canım benim inşallah bir sonraki sefere pozitif sonuç alırsın keşke benimde dondurulmusumum kalsaydı en azından bir umudum olurdu doktor genelde ikinci adet dönemine istiyor rahim dinlensin diye hakkında hayırlısı olsun inşallah

Merhaba sonucunuzu merak ettim hayırlısı olsun :)

Amin inşallah cümlemize canım. Doktor bu regli zamanımda çağırdı beni sanırım bekletmeyecek

Kızlar 2 gün önce 18di HCG. Bugün 27 olmuş sizce artış normalmi. Allahim kafayi yedim sanırım panik halimi atamiyorum bir turlu

Merhaba kizlar, bende 19.01. transfer oldum 5. gün dondurulmus embryo, test terminim 02.02. Bu bekleme süreci cok zormus, insan her an gercekten onu düsünüyor. Klinikte bana evde test yapmamami tavsiye ettiler. Kesin sonuc icin kan tahlilini bekle dediler. Ama sanirim dayanamica. Acaba nezaman yapsam test, evde erken testlerim var. Rabbim hepimize cift cizgiyi görmeyi, kucagimiza evladimizi almayi nasip etsin isallah.

Kızlar 2 gün önce 18di HCG. Bugün 27 olmuş sizce artış normalmi. Allahim kafayi yedim sanırım panik halimi atamiyorum bir turlu
Çok az artış olmuş canım bende aynı durumu yaşamıştım 2 hafta takip edilmişti 2 günde bir kollarımda kan alıcak yer kalmamıştı çok az artıyordu değerlerim 2200 görmüştüm en son değerleri keseyide gördük ama içinde bebek yoktu gelişimi durup gerilemeye başlayınca acilen anesteziyle aldılar inşallah seninki öyle olmaz

7.gün yapabilirsin canım 2 gün sonra inşallah pozitif çıkar sonucun güzel haberlerini bekliyoruz

İnşallah olmaz oyle ne diyim.. Cok uzgunum. Allah hakkımızda hayirlisini nasip etsin tez zamanda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…