Canım benim yaa çok üzüldüm inşallah bu sefer pozitif sonuç alırsınMerhaba maalesef tutmadı bidaha dondurulmuş deneyeceğiz ve bekletmeyecegiz hemen yapacagiz son dondurulmuş embriyolarimiz hakkımızda hayırlısı olsun insallah
Amin insallahCanım benim yaa çok üzüldüm inşallah bu sefer pozitif sonuç alırsın
İğnenin etkisinin geçip geçmediğini takip ettiniz mi?Ben vuruldum catlatma iğnesi benimkide dondurulmuş embriyoydu
Negatif oldu degerim çok düşük çıktıSonucunu merakla bekliyoruz canım inşallah pozitif çıkar
Negatif canımInşallah canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evlât hasreti ysatmasin
Çok üzüldüm canım benimNegatif canım
Canım test yaptırdın mı sonucun çıktı mı merak ettim. Göremedim de yazdıysan eğer. İnşallah güzel haberler verirsin bize. İdrar testlerini dikksta alarak moralini de bozma lütfenCanım ya kan test günüm yarın kan verecem ben 9? Gün idrar testi verdim çıkmadı 11. Günde verdim çıkmadı inşallah yarın kan verecgim inşallah çıkar dua ederisn lütfen kardeşim yarın çok önemli bir gün
Şimdi gördüm cnm üzülme boşver vardır bir hayr bunda rabbim tez zamanda güzel sağlıklı bir bebek nasip etsin size.Negatif canım
Aminnn inşallahŞimdi gördüm cnm üzülme boşver vardır bir hayr bunda rabbim tez zamanda güzel sağlıklı bir bebek nasip etsin size.
15 gün olmustu iğne olaliİğnenin etkisinin geçip geçmediğini takip ettiniz mi?
Kaçıncı gün geçti etkisi?
bende 11 ocakta transfer oldum.3.gün embriyosu ve dondurulmuştu. az önce kan verdim. çok korkuyorum bu daha ilk denemem.. ama cok belirti var.bu kadar belirtiye negatif olursa şok olurum.Kızlar bu benimle bekleyecek başka kimse yokmu ocak transferi
Anladım. Doktor banada tahlil verdi. Yumurta çatlamadı ise vurulacağım. Çatladı ise vurulmayacağım.. Baya ilaç verdi.. Hiç doğal siklüs olmadı15 gün olmustu iğne olali
Doğal istemiyorlar tedavinin olumlu olması için bu kadar ilaç iğne insallah biran önce kavusursunuz bebisinizeAnladım. Doktor banada tahlil verdi. Yumurta çatlamadı ise vurulacağım. Çatladı ise vurulmayacağım.. Baya ilaç verdi.. Hiç doğal siklüs olmadıBence kafasındaki doğal siklüs değil
Sonucunuz ne oldu acabamerhaba kızlar bu sayfayı o kadar cok okudum ki anlatamam. benim transferimin 11.günü az önce kan verdim sonuç bekliyorum. ilk 3 gün şiddetli bel ağrım oldu hatta bacaklaarıma vuruyordu. sonra ki 3 gün ara ara bel ağrısıyla geçti. ama 6.günden sonra adet olacakmış gibi karın kasık ve bel ağrıları yasadım hala yasıyorum.güğüslerim büyüdü dokununca çok acıyorlar.2gündürde mide yanmam var. arada beyaz ve su gibi akıntı dışında hiçbir lekelenmem olmadı. bunlar ilaçların ve iğnelerin yan etkisi mi yoksa bebek tutundumu bilemiyorum.. dua edin nolur.. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versinn. :)
Çıktımı canım sonucun merakla bekliyoruz inşallah pozitiftirmerhaba kızlar bu sayfayı o kadar cok okudum ki anlatamam. benim transferimin 11.günü az önce kan verdim sonuç bekliyorum. ilk 3 gün şiddetli bel ağrım oldu hatta bacaklaarıma vuruyordu. sonra ki 3 gün ara ara bel ağrısıyla geçti. ama 6.günden sonra adet olacakmış gibi karın kasık ve bel ağrıları yasadım hala yasıyorum.güğüslerim büyüdü dokununca çok acıyorlar.2gündürde mide yanmam var. arada beyaz ve su gibi akıntı dışında hiçbir lekelenmem olmadı. bunlar ilaçların ve iğnelerin yan etkisi mi yoksa bebek tutundumu bilemiyorum.. dua edin nolur.. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versinn. :)
8.9. Gun geciyor canimİğnenin etkisinin geçip geçmediğini takip ettiniz mi?
Kaçıncı gün geçti etkisi?
Bugün vurulacağım. Bakalım transfer günü bi test yapıp yoğunluğuna bakarım. Sonra 6-7.gün yapar bakarım sonucu ne olacak..8.9. Gun geciyor canim
Canim hayirli olsun insallah tutunur bebisin. Benimde ilk gebeligimde 7. Gun yapmistim test ama erken gebelik testi degildi. Dakikasi gectikten sonra 2.cizgi gorunmustu ertesi gun bir daha yapmistim cok silik 2. Çizgi vardi. En garantisi 7 gun bekle oyle yap hadi bakalim iyi haber ver bizeBugün vurulacağım. Bakalım transfer günü bi test yapıp yoğunluğuna bakarım. Sonra 6-7.gün yapar bakarım sonucu ne olacak..