Çatlatma iğnesini yumurta toplamadan önce yapılıyor çünkü catlatilmayan yumurta döllenmiyor zaten döllenen ve sağlıklı olan embriyoyu transfer ediyorlar zaten dondurulmuş embriyo transferinde bu iğnenin yapıldığını bilmiyorum belki kişinin durumuna göre bir tedavi uyguluyorlardir bilmiyorumHanımlar bende 27-28 ocak gibi transfer olacağım..
Doktor bana Cumartesi çatlatma iğnesi vereceğini söyledi. Dondurulmuş transferde çatlatma iğnesi uygulanıyor mu? Transfer sonrası vurulan varmış ama benimki transferden 1 hafta önce olacak..
Nedenini biliyor musunuz?
Yok dondurulmuş..Taze transfer mi olacaksın canım
Bilmiyorum ki canım banada dondurulmuş embriyo transferi yapıldı ama o iğneyi yapmadılar belki her hastanenin farklı tadavisi vardırYok dondurulmuş..
Aynen doktordan doktora değişiyordur.. Bende yaptıran var mı diye merak ettim..Bilmiyorum ki canım banada dondurulmuş embriyo transferi yapıldı ama o iğneyi yapmadılar belki her hastanenin farklı tadavisi vardır
Bende 11 ocakta dondurulmuş transfer oldum çatlatma iğnesi verilmedi. Yumurta toplamada Ekim'de olmuştu o zaman vermiştiHanımlar bende 27-28 ocak gibi transfer olacağım..
Doktor bana Cumartesi çatlatma iğnesi vereceğini söyledi. Dondurulmuş transferde çatlatma iğnesi uygulanıyor mu? Transfer sonrası vurulan varmış ama benimki transferden 1 hafta önce olacak..
Kafana takiliyorsa sekreteri ara sor canım bilgi vermek zorundalar sebebini söylerAynen doktordan doktora değişiyordur.. Bende yaptıran var mı diye merak ettim..
Sonucunu merakla bekliyoruz canım inşallah pozitif çıkarCanım ya kan test günüm yarın kan verecem ben 9? Gün idrar testi verdim çıkmadı 11. Günde verdim çıkmadı inşallah yarın kan verecgim inşallah çıkar dua ederisn lütfen kardeşim yarın çok önemli bir gün
Doktorum zaten sorduğumda açıklıyor. Cumartesi randevuda soracağım..Kafana
Kafana takiliyorsa sekreteri ara sor canım bilgi vermek zorundalar sebebini söyler
Tam canmm bende çok heyecanlıyım gece yatamiyorum insalaa mujdeli haberler veririmBende merak ediyorum canım test sonucunu bizimlede paylaş inşallah pozitiftir
A oyle mi ben bilmiyordum. Dondurulmus 2 embriyom var ama transfer henuz dusunmuyoruzDondurulmuş embriyo transferinde catlatma iğnesi yapılmıyor canım senin yazdığın iğne yumurta toplama işleminden 2 gün önce yapılıyor
Benim transferim oldu dondurulmuş ama çatlatma iğnesi vurulmadi. Yumurta toplamada yapılmıştı sadeceHanımlar bende 27-28 ocak gibi transfer olacağım..
Doğal siklüs dedikleri durummuş. Bende yeni öğrendim..Benim transferim oldu dondurulmuş ama çatlatma iğnesi vurulmadi. Yumurta toplamada yapılmıştı sadece
Yani açıklaması neymis cnmDoğal siklüs dedikleri durummuş. Bende yeni öğrendim..
Rahim doğal yoldan kalınlaşıyormuş.. İlaç uygulaması olmuyormuş. Daha rahat oluyormuş az ilaç ile..Yani açıklaması neymis cnm
E benimde öyleydi adette Estrofem başladık transferden birkaç gün önce de progestan hap ve iğne ve coraspin başladık transferden sonra 2 iğne vuruldu test gününe kadarda devam edicem ekstra bişi olmadıRahim doğal yoldan kalınlaşıyormuş.. İlaç uygulaması olmuyormuş. Daha rahat oluyormuş az ilaç ile..
Sadece transfere yakın progestron verilebiliyormuş..
Ben şuan estrofem kullanıyorum. Bunun dışında birşey kullanmıyorum… sebebi oymuş..
Ben daha transfer olmadı bilmiyorumE benimde öyleydi adette Estrofem başladık transferden birkaç gün önce de progestan hap ve iğne ve coraspin başladık transferden sonra 2 iğne vuruldu test gününe kadarda devam edicem ekstra bişi olmadı
Tabi cnm sonuçta herkesin tedavisi farklı oluyor her Dr farklı tedavi uyguluyor. Sen hiç takma kafana hayırlısıyla olur inşallahBen daha transfer olmadı bilmiyorumBelki aynıdır sizinde arkqdan gelişen yumurta olmadığı için vermemiştir..
Merhaba maalesef tutmadı bidaha dondurulmuş deneyeceğiz ve bekletmeyecegiz hemen yapacagiz son dondurulmuş embriyolarimiz hakkımızda hayırlısı olsun insallahYarın hayırlı haberlerini bekliyoruz canım sonucun çıkınca bizede haber ver
Ben vuruldum catlatma iğnesi benimkide dondurulmuş embriyoyduDondurulmuş embriyo transferinde catlatma iğnesi yapılmıyor canım senin yazdığın iğne yumurta toplama işleminden 2 gün önce yapılıyor