2022 dondurulmuş embriyo transferi yaptıranlar lutfen burada bulaşalım

Çatlatma iğnesini yumurta toplamadan önce yapılıyor çünkü catlatilmayan yumurta döllenmiyor zaten döllenen ve sağlıklı olan embriyoyu transfer ediyorlar zaten dondurulmuş embriyo transferinde bu iğnenin yapıldığını bilmiyorum belki kişinin durumuna göre bir tedavi uyguluyorlardir bilmiyorum

Bilmiyorum ki canım banada dondurulmuş embriyo transferi yapıldı ama o iğneyi yapmadılar belki her hastanenin farklı tadavisi vardır
Aynen doktordan doktora değişiyordur.. Bende yaptıran var mı diye merak ettim..

Bende 11 ocakta dondurulmuş transfer oldum çatlatma iğnesi verilmedi. Yumurta toplamada Ekim'de olmuştu o zaman vermişti

Sonucunu merakla bekliyoruz canım inşallah pozitif çıkar

Dondurulmuş embriyo transferinde catlatma iğnesi yapılmıyor canım senin yazdığın iğne yumurta toplama işleminden 2 gün önce yapılıyor
A oyle mi ben bilmiyordum. Dondurulmus 2 embriyom var ama transfer henuz dusunmuyoruz

Benim transferim oldu dondurulmuş ama çatlatma iğnesi vurulmadi. Yumurta toplamada yapılmıştı sadece

Yani açıklaması neymis cnm
Rahim doğal yoldan kalınlaşıyormuş.. İlaç uygulaması olmuyormuş. Daha rahat oluyormuş az ilaç ile..
Sadece transfere yakın progestron verilebiliyormuş..
Ben şuan estrofem kullanıyorum. Bunun dışında birşey kullanmıyorum… sebebi oymuş..

E benimde öyleydi adette Estrofem başladık transferden birkaç gün önce de progestan hap ve iğne ve coraspin başladık transferden sonra 2 iğne vuruldu test gününe kadarda devam edicem ekstra bişi olmadı

E benimde öyleydi adette Estrofem başladık transferden birkaç gün önce de progestan hap ve iğne ve coraspin başladık transferden sonra 2 iğne vuruldu test gününe kadarda devam edicem ekstra bişi olmadı
Ben daha transfer olmadı bilmiyorum Belki aynıdır sizinde arkqdan gelişen yumurta olmadığı için vermemiştir..

Yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz canım sonucun çıkınca bizede haber ver
Merhaba maalesef tutmadı bidaha dondurulmuş deneyeceğiz ve bekletmeyecegiz hemen yapacagiz son dondurulmuş embriyolarimiz hakkımızda hayırlısı olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…