Canım kan tahlili vermeden umudunu kaybetme olur mu test günün ne zamanBen bugun idrar testi verdim çıkmadı
Dondurulmuş embriyo transferinde catlatma iğnesi yapılmıyor canım senin yazdığın iğne yumurta toplama işleminden 2 gün önce yapılıyorOvitrelle dir catlatma ignesi muhtemelen
Yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz canım sonucun çıkınca bizede haber verAmin insallah ya pozitif görürüm hiç uyuyamıyorum heyecandan
Canım ya kan test günüm yarın kan verecem ben 9? Gün idrar testi verdim çıkmadı 11. Günde verdim çıkmadı inşallah yarın kan verecgim inşallah çıkar dua ederisn lütfen kardeşim yarın çok önemli bir günCanım kan tahlili vermeden umudunu kaybetme olur mu test günün ne zaman
Canım ya sen neler çekmişsin inşallah rabbim sanada bu duyguyu nasipneder sabit herşeyin ilacıdır rabbim dert veriyors dermanınıda veriyoKızlar benim yaptığım hatayı yapmayın diye yazıyorum ilk evliligimde eşimle anlaşamıyorduk hatta baba olmayı bile haketmeyen bir insandı görücü usulü evlenmiştik ondan 2 tane kızım oldu normal yoldan son dogumumda yaşım genç olmasına rağmen tüplerimi baglattim doktora yalvararak çünkü eşim haketmiyordu sonra ayrıldık eşimle 2.evliliğimi yaptım eşim bekâr ve hiç çocuğu yoktu 5 yıl oldu eşime bir evlât vermek onada evlât sevgisini tattırmak için tüpler açılsın diye ameliyat oldum açılamadı sonra 3 tüp bebek denemesi yine negatif olmadı hayatta başımıza ne geleceği belli değil hayatta siz sakın tüplerinizi baglatmayın benim yaptığım hatayı yapmayın korunmanın başka bir yolunu bulun
Bilmiyorum ki canm birşeyler yapmak.böyle beklemekten iyi değilmiBence yapma canım sabret inşallah güzel haberler alırım hepinizden
Canım bana yaptılar ya benimde dondurulmuş pazartesi ovirtle salı ilişki cuma transfer neden öyle birşey yaptı bilmiyorumYapmıyorlar canım catlatma iğnesi sadece yumurta toplama işleminden 2gün önce yapılıyor
5.gün embriyosuydu canım neyse bozmadım moralimi kısmet ne diyim Cumartesi kan testimde beli olacak herşey3.gün embriyosuydu seninki yanlış hatırlamıyorsam idrar Testi için erken canım moralini bozma lütfen
Ben tüp bebeğe vs. Hiç birseye inanmıyorum, onu Allah verecek. O dilerse hersey olur.benim arkadasım 2.evliliğini yaptı, ilk evliliği 4 yıl sürmüştü cocuk olmamıstı bi sorunda yoktu, sonra anlaşamadılar ayrıldılar. 2.evlilğini yaptı evlendiği kisi Akdeniz ateşi hastalığı vardı. Cocugu olmıycana dair belgeleri bile vardı.kız bende dulum die bile bile evlendı kabul etti hiç sorun etmedi olmassa olmaz ddi, evliliklerinin 9.ayında kız hamıle kalıyo suan 5 aylık bebegi babasının kopyası ve cok sağlıklı. Allah verdikten sonra kimse onunde duramaz, olmuyosada vardır bi hayır. Bende pskilojık hastayım hamıle kalmayı hem istiyorum hem korkuyorum kafamda olumsuz seylrr dolanıyor hep. Haftaya nöroloji doktoruna gidicem tedavimi olacam sonra transfer olacam. Ağır psıkoljık hastayım
Herkesin kendi inancına saygımız var tüp bebekle sağlıklı gebelikler elde eden bir sürü arkadaşlarımız var bazı şeyleri de başarmak için uğraşmak gerekiyor diye düşünüyorum. Senin psikolojik rahatsızlıkların varsa eğer transferden önce dediğin gibi tedavi olman gerekiyor hatta tedavin tamamen bittikten sonra doktor onayıyla bence transfer yaptırman gerekiyor. Çünkü zaten bu süreçte hepimiz psikolojik olarak çok etkileniyoruz üzerine bir de bu durumları eklerseniz sizin için daha kötü olur ve olumsuzlukları daha çok artttırmış olursunuz. Diliyorum ki önce sağlığınıza kavuşursunuzBen tüp bebeğe vs. Hiç birseye inanmıyorum, onu Allah verecek. O dilerse hersey olur.benim arkadasım 2.evliliğini yaptı, ilk evliliği 4 yıl sürmüştü cocuk olmamıstı bi sorunda yoktu, sonra anlaşamadılar ayrıldılar. 2.evlilğini yaptı evlendiği kisi Akdeniz ateşi hastalığı vardı. Cocugu olmıycana dair belgeleri bile vardı.kız bende dulum die bile bile evlendı kabul etti hiç sorun etmedi olmassa olmaz ddi, evliliklerinin 9.ayında kız hamıle kalıyo suan 5 aylık bebegi babasının kopyası ve cok sağlıklı. Allah verdikten sonra kimse onunde duramaz, olmuyosada vardır bi hayır. Bende pskilojık hastayım hamıle kalmayı hem istiyorum hem korkuyorum kafamda olumsuz seylrr dolanıyor hep. Haftaya nöroloji doktoruna gidicem tedavimi olacam sonra transfer olacam. Ağır psıkoljık hastayım
Allah yardımcınız olsun cnm inşallah güzel sağlıklı bir gebelik elde edersin. Ne güzel düşünmüşsün tebrik ediyorum seni eşimde babalık duygusunu yaşasın istiyorum demişsin gerçekten herkes böyle düşünceli değil bencil ne de olsa benim 2 evladım var diyebilirsin de işte bu yüzden o güzle gönlüne göre versin rabbimKızlar benim yaptığım hatayı yapmayın diye yazıyorum ilk evliligimde eşimle anlaşamıyorduk hatta baba olmayı bile haketmeyen bir insandı görücü usulü evlenmiştik ondan 2 tane kızım oldu normal yoldan son dogumumda yaşım genç olmasına rağmen tüplerimi baglattim doktora yalvararak çünkü eşim haketmiyordu sonra ayrıldık eşimle 2.evliliğimi yaptım eşim bekâr ve hiç çocuğu yoktu 5 yıl oldu eşime bir evlât vermek onada evlât sevgisini tattırmak için tüpler açılsın diye ameliyat oldum açılamadı sonra 3 tüp bebek denemesi yine negatif olmadı hayatta başımıza ne geleceği belli değil hayatta siz sakın tüplerinizi baglatmayın benim yaptığım hatayı yapmayın korunmanın başka bir yolunu bulun
Inşallah canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evlât hasreti ysatmasinCanım ya kan test günüm yarın kan verecem ben 9? Gün idrar testi verdim çıkmadı 11. Günde verdim çıkmadı inşallah yarın kan verecgim inşallah çıkar dua ederisn lütfen kardeşim yarın çok önemli bir gün
Bilmiyorum ki canım doktoruna sor istersenCanım bana yaptılar ya benimde dondurulmuş pazartesi ovirtle salı ilişki cuma transfer neden öyle birşey yaptı bilmiyorum
Inşallah pozitif sonuç alırsın bebeğini sağlıklı kucağına alırsın alırsın5.gün embriyosuydu canım neyse bozmadım moralimi kısmet ne diyim Cumartesi kan testimde beli olacak herşey
Aminnn hepinizin inşallahAllah yardımcınız olsun cnm inşallah güzel sağlıklı bir gebelik elde edersin. Ne güzel düşünmüşsün tebrik ediyorum seni eşimde babalık duygusunu yaşasın istiyorum demişsin gerçekten herkes böyle düşünceli değil bencil ne de olsa benim 2 evladım var diyebilirsin de işte bu yüzden o güzle gönlüne göre versin rabbim
Taze transfer mi olacaksın canımHanımlar bende 27-28 ocak gibi transfer olacağım..
Doktor bana Cumartesi çatlatma iğnesi vereceğini söyledi. Dondurulmuş transferde çatlatma iğnesi uygulanıyor mu? Transfer sonrası vurulan varmış ama benimki transferden 1 hafta önce olacak..
Nedenini biliyor musunuz?