2022 dondurulmuş embriyo transferi yaptıranlar lutfen burada bulaşalım

Kızlar benim yaptığım hatayı yapmayın diye yazıyorum ilk evliligimde eşimle anlaşamıyorduk hatta baba olmayı bile haketmeyen bir insandı görücü usulü evlenmiştik ondan 2 tane kızım oldu normal yoldan son dogumumda yaşım genç olmasına rağmen tüplerimi baglattim doktora yalvararak çünkü eşim haketmiyordu sonra ayrıldık eşimle 2.evliliğimi yaptım eşim bekâr ve hiç çocuğu yoktu 5 yıl oldu eşime bir evlât vermek onada evlât sevgisini tattırmak için tüpler açılsın diye ameliyat oldum açılamadı sonra 3 tüp bebek denemesi yine negatif olmadı hayatta başımıza ne geleceği belli değil hayatta siz sakın tüplerinizi baglatmayın benim yaptığım hatayı yapmayın korunmanın başka bir yolunu bulun

Canım kan tahlili vermeden umudunu kaybetme olur mu test günün ne zaman
Canım ya kan test günüm yarın kan verecem ben 9? Gün idrar testi verdim çıkmadı 11. Günde verdim çıkmadı inşallah yarın kan verecgim inşallah çıkar dua ederisn lütfen kardeşim yarın çok önemli bir gün

Canım ya sen neler çekmişsin inşallah rabbim sanada bu duyguyu nasipneder sabit herşeyin ilacıdır rabbim dert veriyors dermanınıda veriyo

3.gün embriyosuydu seninki yanlış hatırlamıyorsam idrar Testi için erken canım moralini bozma lütfen
5.gün embriyosuydu canım neyse bozmadım moralimi kısmet ne diyim Cumartesi kan testimde beli olacak herşey

Herkesin kendi inancına saygımız var tüp bebekle sağlıklı gebelikler elde eden bir sürü arkadaşlarımız var bazı şeyleri de başarmak için uğraşmak gerekiyor diye düşünüyorum. Senin psikolojik rahatsızlıkların varsa eğer transferden önce dediğin gibi tedavi olman gerekiyor hatta tedavin tamamen bittikten sonra doktor onayıyla bence transfer yaptırman gerekiyor. Çünkü zaten bu süreçte hepimiz psikolojik olarak çok etkileniyoruz üzerine bir de bu durumları eklerseniz sizin için daha kötü olur ve olumsuzlukları daha çok artttırmış olursunuz. Diliyorum ki önce sağlığınıza kavuşursunuz

Allah yardımcınız olsun cnm inşallah güzel sağlıklı bir gebelik elde edersin. Ne güzel düşünmüşsün tebrik ediyorum seni eşimde babalık duygusunu yaşasın istiyorum demişsin gerçekten herkes böyle düşünceli değil bencil ne de olsa benim 2 evladım var diyebilirsin de işte bu yüzden o güzle gönlüne göre versin rabbim

E Ezra canım senin durumlar nasıl merak ettim seni bir sıkıntın yoktur inşallah yarın test günün senin sanırım merakla bekliyorum her şey gönlünce olsun inşallah verdiğin emeklere değer güzel pozitif sonuç alırsın.

Inşallah canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evlât hasreti ysatmasin

Aminnn hepinizin inşallah

Hanımlar bende 27-28 ocak gibi transfer olacağım..
Doktor bana Cumartesi çatlatma iğnesi vereceğini söyledi. Dondurulmuş transferde çatlatma iğnesi uygulanıyor mu? Transfer sonrası vurulan varmış ama benimki transferden 1 hafta önce olacak..
Nedenini biliyor musunuz?

Taze transfer mi olacaksın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…