2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar çok anormal soru sorucam🤣😂 iyi biberon markası biliyormusunuz? Araştırmalarıma avent iyi diyolar, ben chicconuda duydum. Cammı ppmı hangisi? Kalp sesini duyduktan sonra yılbaşına özel bir şey almak istiyorum.

Kızlar çok anormal soru sorucam🤣😂 iyi biberon markası biliyormusunuz? Araştırmalarıma avent iyi diyolar, ben chicconuda duydum. Cammı ppmı hangisi? Kalp sesini duyduktan sonra yılbaşına özel bir şey almak istiyorum.
Avent çok iyi cam olanı, oğlumda ilk birkaç gün sağdığım sütleri vermiştim. Hala taş gibi sağlam ve cam en sağlıklısı. Diğer biberonlar gibi tazyikli gelmiyor bu sebeple meme reddi olmuyor genelde. Yine avent emziği almayan bebek yok neredeyse biberon belki ihtiyacınız olmaz ama emzik alabilirsiniz

Avent çok iyi cam olanı, oğlumda ilk birkaç gün sağdığım sütleri vermiştim. Hala taş gibi sağlam ve cam en sağlıklısı. Diğer biberonlar gibi tazyikli gelmiyor bu sebeple meme reddi olmuyor genelde. Yine avent emziği almayan bebek yok neredeyse biberon belki ihtiyacınız olmaz ama emzik alabilirsiniz
Birde tecrübesiz olduğum için sormak istiyorum. Kaç tane biberon gerek oluyor? Fiyatlar uçuyor o yüzden belki alırım🤭 peki chicco cam?

Avent iyidir pp olanı kullandım cam olanı çok ağır oluyor korktum suratına düşürür diye 2. Ayda kendisi tutmaya başlamıştı çünkü 😬

Progestan 200mg gece vajinal fitil yazmıs kuzum daha yeni verdi bana ilk kez kullancam. Ama ay basında mantar icin fitil kullanmıştım onuda gwce yatarken atmama rağmen sabah erimiş hali biraz akıyordu
Bende progestan 200 mg kullanıyorum.Fitil akıntı yapıyor

Birde tecrübesiz olduğum için sormak istiyorum. Kaç tane biberon gerek oluyor? Fiyatlar uçuyor o yüzden belki alırım🤭 peki chicco cam?
Canım ben de acevent kullandım emzik biberon ama cam olanını almadık bende kırılır korkusu olduğu İçin her yere taşıyorsun mecbur yedek de bulunduruyorsun o yüzden bi paketi oluyo büyük boy küçük boy yani ben hep küçük boy kullanmıştım ama direkt bütün boy da alabilirsin yani 2 tane idare edebilir

Valla şuan herkesin aklında alışveriş ve fiyatlar şu ekonomik durumda nerde indirim var zamanı olmasa da almalı. Birde biz arkadaşlarımla hep bebek çocuk eşyalarını birbirimize verdik yani bazen 1 ay sonra olmuyor kıyafet yada ayakkabı ya o ilk çocuk diye aldığımız kıyafetin ayakkabının haddi hesabı yok yok arkadaş 2 ay sonra ayakkabı olmuyor çok alıyorsun sonra bi bakıyorsun hiç giyilmeden kalmış kıyafetler çıkıyor biryerlerde tam israf ama yok 2. Çocuk kız da olsa oğlumun bebekliklerini evde giydiririm az da kız şeyi alırım erke olursa bişey almam ya aileler de alıyo falan. Hemen çevrede sizinkinden büyük çocuğu olanları şimdiden organize edin gerek yok çok paralar vermeye

Merhaba hanımlar bişey sorcam size dün sat gore 5+3 ama ultrason da 4+4 kese gordu doktor 1 hafta gec dollenme dedi.merslak ettiğim şu betam 5 gün once 880 di yani dün 4 binlerde olmasi lazımdı beta nin gec dollenme ise betanin bu kadar yuksek çıkması normal mi.

Valla şuan herkesin aklında alışveriş ve fiyatlar şu ekonomik durumda nerde indirim var zamanı olmasa da almalı. Birde biz arkadaşlarımla hep bebek çocuk eşyalarını birbirimize verdik yani bazen 1 ay sonra olmuyor kıyafet yada ayakkabı ya o ilk çocuk diye aldığımız kıyafetin ayakkabının haddi hesabı yok yok arkadaş 2 ay sonra ayakkabı olmuyor çok alıyorsun sonra bi bakıyorsun hiç giyilmeden kalmış kıyafetler çıkıyor biryerlerde tam israf ama yok 2. Çocuk kız da olsa oğlumun bebekliklerini evde giydiririm az da kız şeyi alırım erke olursa bişey almam ya aileler de alıyo falan. Hemen çevrede sizinkinden büyük çocuğu olanları şimdiden organize edin gerek yok çok paralar vermeye
Oğlumum bebeklik kıyafetleri o kadar temiz ki hepsini hurçlayıp kaldırdım atmaya kıyamadım. Aynı şekilde ayakkabıları temizleyip sakladım hep. Şimdi tekrar oğlum olursa giyeceği herşey var tabiki yine alınır görüp heves ettiğim şeyler. Birde Şubatta e bebek büyük indirimleri oluyor kızlar her marka indirime giriyor

2tane yeterli olur diye düşünüyorum ama gerekte olmayabilir dediğim gibi yinede bir tane alıp duruma göre 2. Alınabilir ihtiyaç olursa. Diğer markayı bilmiyorum açıkçası. E bebek şubat indirimleri takip et canım

X