- 2 Ağustos 2021
- 1.370
- 986
- 29
Bendede sata göre 7+ hafta, ama gec döllenme oldu bende. İlişki günlerimi bildiöim için adete yakın oldu bizde döllenme. Dün sadece keseyi gördükMerhaba 7+0 haftalik olupta embriyo veya yolk kesesi göremeyen varmi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bendede sata göre 7+ hafta, ama gec döllenme oldu bende. İlişki günlerimi bildiöim için adete yakın oldu bizde döllenme. Dün sadece keseyi gördükMerhaba 7+0 haftalik olupta embriyo veya yolk kesesi göremeyen varmi?
Kese kaç haftaya uygun?12 gündü ovulasyonum test yapmştım HCG değerim geçen hafta 18 binlerdeydi kesem bugun 1,58cm çıktı haftaya yine çağırdı
InsallahGüzel ilerlemiş aslında 8. Haftaya kadar bekliyorlar inşallah görürsünüz bu sefer
6+5 yazıyordu ben bugun 7+0 doktor haftana uyuyor dediKese kaç haftaya uygun?
O zaman normal, merak etmeyin 9cu haftada duyan var kalp seslerini6+5 yazıyordu ben bugun 7+0 doktor haftana uyuyor dedi
Avent çok iyi cam olanı, oğlumda ilk birkaç gün sağdığım sütleri vermiştim. Hala taş gibi sağlam ve cam en sağlıklısı. Diğer biberonlar gibi tazyikli gelmiyor bu sebeple meme reddi olmuyor genelde. Yine avent emziği almayan bebek yok neredeyse biberon belki ihtiyacınız olmaz ama emzik alabilirsinizKızlar çok anormal soru sorucam iyi biberon markası biliyormusunuz? Araştırmalarıma avent iyi diyolar, ben chicconuda duydum. Cammı ppmı hangisi? Kalp sesini duyduktan sonra yılbaşına özel bir şey almak istiyorum.
Birde tecrübesiz olduğum için sormak istiyorum. Kaç tane biberon gerek oluyor? Fiyatlar uçuyor o yüzden belki alırım peki chicco cam?Avent çok iyi cam olanı, oğlumda ilk birkaç gün sağdığım sütleri vermiştim. Hala taş gibi sağlam ve cam en sağlıklısı. Diğer biberonlar gibi tazyikli gelmiyor bu sebeple meme reddi olmuyor genelde. Yine avent emziği almayan bebek yok neredeyse biberon belki ihtiyacınız olmaz ama emzik alabilirsiniz
Avent iyidir pp olanı kullandım cam olanı çok ağır oluyor korktum suratına düşürür diye 2. Ayda kendisi tutmaya başlamıştı çünküKızlar çok anormal soru sorucam iyi biberon markası biliyormusunuz? Araştırmalarıma avent iyi diyolar, ben chicconuda duydum. Cammı ppmı hangisi? Kalp sesini duyduktan sonra yılbaşına özel bir şey almak istiyorum.
Anladim canim saolHayır olmuyor. Çünki ilk döllenme gitdiyse XX oluyor dölün kromozomu, sonra hormonlardan dolayı Y oluşmaya başlıyor. Kitabımı bulursam o yeri çekip atarım
Cam kullanimi zor oluyorBirde tecrübesiz olduğum için sormak istiyorum. Kaç tane biberon gerek oluyor? Fiyatlar uçuyor o yüzden belki alırım peki chicco cam?
Bunu bende takip edeyim ya :) sıfır bilgi ama avent kullanan çok arkadaşım var çok memnunlardiBirde tecrübesiz olduğum için sormak istiyorum. Kaç tane biberon gerek oluyor? Fiyatlar uçuyor o yüzden belki alırım peki chicco cam?
Kaç hafta kaç günlük canım 4. Hafta içinde gayet normal ayrıca her gebelikte ne kan değeri ne kese ne bebek boyu kilosu aynı olmuyor
Bende progestan 200 mg kullanıyorum.Fitil akıntı yapıyorProgestan 200mg gece vajinal fitil yazmıs kuzum daha yeni verdi bana ilk kez kullancam. Ama ay basında mantar icin fitil kullanmıştım onuda gwce yatarken atmama rağmen sabah erimiş hali biraz akıyordu
Canım ben de acevent kullandım emzik biberon ama cam olanını almadık bende kırılır korkusu olduğu İçin her yere taşıyorsun mecbur yedek de bulunduruyorsun o yüzden bi paketi oluyo büyük boy küçük boy yani ben hep küçük boy kullanmıştım ama direkt bütün boy da alabilirsin yani 2 tane idare edebilirBirde tecrübesiz olduğum için sormak istiyorum. Kaç tane biberon gerek oluyor? Fiyatlar uçuyor o yüzden belki alırım peki chicco cam?
Oğlumum bebeklik kıyafetleri o kadar temiz ki hepsini hurçlayıp kaldırdım atmaya kıyamadım. Aynı şekilde ayakkabıları temizleyip sakladım hep. Şimdi tekrar oğlum olursa giyeceği herşey var tabiki yine alınır görüp heves ettiğim şeyler. Birde Şubatta e bebek büyük indirimleri oluyor kızlar her marka indirime giriyorValla şuan herkesin aklında alışveriş ve fiyatlar şu ekonomik durumda nerde indirim var zamanı olmasa da almalı. Birde biz arkadaşlarımla hep bebek çocuk eşyalarını birbirimize verdik yani bazen 1 ay sonra olmuyor kıyafet yada ayakkabı ya o ilk çocuk diye aldığımız kıyafetin ayakkabının haddi hesabı yok yok arkadaş 2 ay sonra ayakkabı olmuyor çok alıyorsun sonra bi bakıyorsun hiç giyilmeden kalmış kıyafetler çıkıyor biryerlerde tam israf ama yok 2. Çocuk kız da olsa oğlumun bebekliklerini evde giydiririm az da kız şeyi alırım erke olursa bişey almam ya aileler de alıyo falan. Hemen çevrede sizinkinden büyük çocuğu olanları şimdiden organize edin gerek yok çok paralar vermeye
2tane yeterli olur diye düşünüyorum ama gerekte olmayabilir dediğim gibi yinede bir tane alıp duruma göre 2. Alınabilir ihtiyaç olursa. Diğer markayı bilmiyorum açıkçası. E bebek şubat indirimleri takip et canımBirde tecrübesiz olduğum için sormak istiyorum. Kaç tane biberon gerek oluyor? Fiyatlar uçuyor o yüzden belki alırım peki chicco cam?
5+1 günlükken bu görüntü yani dün. İnşallah sağlıklıdır. TeşekkürlerKaç hafta kaç günlük canım 4. Hafta içinde gayet normal ayrıca her gebelikte ne kan değeri ne kese ne bebek boyu kilosu aynı olmuyor