- 9 Aralık 2021
- 1.968
- 1.333
- 37
Bilemedim doğrudur. İlk gebelik olacak inşallahCanım alttan muayenenin zararı olsaydı eğer tıp bebek, aşılama hastalarına doktorları sürekli ilk 2 ay alttan kontrol yapmazdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilemedim doğrudur. İlk gebelik olacak inşallahCanım alttan muayenenin zararı olsaydı eğer tıp bebek, aşılama hastalarına doktorları sürekli ilk 2 ay alttan kontrol yapmazdi
Aynen bi yandanda rahat icim gecen ay yasadiklarimi yasamadigima gore yolunda hersey diyorum sukurler olsun hepimizinde saglikla ilerlesin insallah yaAllah korusun yolunda gitmeyen bir şey olsaydı anlardın zaten Her şey iyi olucak. Zaten bir tek Türkiyede böyle sık sık doktor kontrollere çağırıyo. Almaniyada ve birde bir başka ülkelerde yaşayan arkadaşlarım diyolardı kaset testi yaptıkdan 3hafta sonra doktor randevu veriyo. Yolunda gidiyor demek her şey
Şöyle ki durduk yere de bulanıyor ama özellikle tavuk düşününce ayrı bir bulantı oluyo. Mesela hafif aç kalsam hemen bulanıyor midem. Ben tatlısız asla yapamayan biriydim, sabah sütle gronala yedim ateş bastı mide bulantısından. Çok farklı bir süreç daha başımıza neler gelecek kim bilirHerkese farkli seyler iyi gelio canim. Ben de ilk gebelikte tavuktan tiksinmistim. Seninki duzenli bulanti mi yoksa sadece tavuktan mi tiksiniosun o onemli. Benm bulantim olmadi ama tavuga tahammulum yoktu
Bende isitamiyorum ayaklarimi suan buz gibi vucudum sicak ama ayaklarim usuyo pandif falan var ama nafileHanımlar benim ayaklarım çok uyuşuyor sizde de oluyor mu
Ben zannetmiyorum cinsiyeti olduğunu. Cinsiyet oluşumunun bile belli bir haftası var diye biliyorumKizlar ya hep merak etmisimdir cokta arastirdim ama cevabimi bulamadim kimyasal gebelikte bebegin cinsiyeti belli oluyomudur olusmadan dusuyor malum bi fikriniz bilginiz var mi bu konu hakkinda ?
Hani ne biliyim 3 yada 4 haftasinda kromozom olayi falan oluyo ya ama kimyasal hic olusamiyor demiBen zannetmiyorum cinsiyeti olduğunu. Cinsiyet oluşumunun bile belli bir haftası var diye biliyorum
Aynen ben öyle düşünüyorumHani ne biliyim 3 yada 4 haftasinda kromozom olayi falan oluyo ya ama kimyasal hic olusamiyor demi
Geç döllenme olabilir mi doktorunuz ne söyledi ?Merhaba 7+0 haftalik olupta embriyo veya yolk kesesi göremeyen varmi?
Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah sağlıkla ilerlerArkadaşlar merhaba 13 aralıkta adet olmam gereken günde öğrendim gebeliğimi. Kan sonucum 23 çıkmıştı. 2 gün sonra yani bugün yine kan baktirdim 2 katı olmamış 31 çıktı sonuç. Doktoruma sordum bikac gün sonra tekrar baktır yukseliyo mu diye dedi.
Çok moralim bozuk yavaş ilerleyip sağlıklı bir gebelik olma ihtimali nedir. Ocak ayında 3 aylık bebeğimi anensefali teşhisiyle aldırmak zorunda kalmıştım. Inşallah bunda sorun çıkmaz.
Çorap filan giyiyroum usutmeyim diye de yuruklrken bir anda uyuşma oluyor ayağımdaBende isitamiyorum ayaklarimi suan buz gibi vucudum sicak ama ayaklarim usuyo pandif falan var ama nafile
Benim belkide ilk gebelik belirtim kombi yetmiyor birde ısıtıcı kullanıyorumHanımlar benim ayaklarım çok uyuşuyor sizde de oluyor mu
İçinizi ferah tutun iyi düşünün lütfenArkadaşlar merhaba 13 aralıkta adet olmam gereken günde öğrendim gebeliğimi. Kan sonucum 23 çıkmıştı. 2 gün sonra yani bugün yine kan baktirdim 2 katı olmamış 31 çıktı sonuç. Doktoruma sordum bikac gün sonra tekrar baktır yukseliyo mu diye dedi.
Çok moralim bozuk yavaş ilerleyip sağlıklı bir gebelik olma ihtimali nedir. Ocak ayında 3 aylık bebeğimi anensefali teşhisiyle aldırmak zorunda kalmıştım. Inşallah bunda sorun çıkmaz.
Olabilir belkiBenim belkide ilk gebelik belirtim kombi yetmiyor birde ısıtıcı kullanıyorum
12 gündü ovulasyonum test yapmştım HCG değerim geçen hafta 18 binlerdeydi kesem bugun 1,58cm çıktı haftaya yine çağırdıGeç döllenme olabilir mi doktorunuz ne söyledi ?
Hayır olmuyor. Çünki ilk döllenme gitdiyse XX oluyor dölün kromozomu, sonra hormonlardan dolayı Y oluşmaya başlıyor. Kitabımı bulursam o yeri çekip atarımKizlar ya hep merak etmisimdir cokta arastirdim ama cevabimi bulamadim kimyasal gebelikte bebegin cinsiyeti belli oluyomudur olusmadan dusuyor malum bi fikriniz bilginiz var mi bu konu hakkinda ?
Güzel ilerlemiş aslında 8. Haftaya kadar bekliyorlar inşallah görürsünüz bu sefer12 gündü ovulasyonum test yapmştım HCG değerim geçen hafta 18 binlerdeydi kesem bugun 1,58cm çıktı haftaya yine çağırdı