2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah korusun yolunda gitmeyen bir şey olsaydı anlardın zaten🙏🏼 Her şey iyi olucak. Zaten bir tek Türkiyede böyle sık sık doktor kontrollere çağırıyo. Almaniyada ve birde bir başka ülkelerde yaşayan arkadaşlarım diyolardı kaset testi yaptıkdan 3hafta sonra doktor randevu veriyo. Yolunda gidiyor demek her şey
Aynen bi yandanda rahat icim gecen ay yasadiklarimi yasamadigima gore yolunda hersey diyorum sukurler olsun hepimizinde saglikla ilerlesin insallah ya 🤲🤲

Herkese farkli seyler iyi gelio canim. Ben de ilk gebelikte tavuktan tiksinmistim. Seninki duzenli bulanti mi yoksa sadece tavuktan mi tiksiniosun o onemli. Benm bulantim olmadi ama tavuga tahammulum yoktu
Şöyle ki durduk yere de bulanıyor ama özellikle tavuk düşününce ayrı bir bulantı oluyo. Mesela hafif aç kalsam hemen bulanıyor midem. Ben tatlısız asla yapamayan biriydim, sabah sütle gronala yedim ateş bastı mide bulantısından. Çok farklı bir süreç daha başımıza neler gelecek kim bilir :KK43:

Sende var mı bulantı?

Kizlar ya hep merak etmisimdir cokta arastirdim ama cevabimi bulamadim kimyasal gebelikte bebegin cinsiyeti belli oluyomudur olusmadan dusuyor malum bi fikriniz bilginiz var mi bu konu hakkinda ?

Kizlar ya hep merak etmisimdir cokta arastirdim ama cevabimi bulamadim kimyasal gebelikte bebegin cinsiyeti belli oluyomudur olusmadan dusuyor malum bi fikriniz bilginiz var mi bu konu hakkinda ?
Ben zannetmiyorum cinsiyeti olduğunu. Cinsiyet oluşumunun bile belli bir haftası var diye biliyorum

Arkadaşlar merhaba 13 aralıkta adet olmam gereken günde öğrendim gebeliğimi. Kan sonucum 23 çıkmıştı. 2 gün sonra yani bugün yine kan baktirdim 2 katı olmamış 31 çıktı sonuç. Doktoruma sordum bikac gün sonra tekrar baktır yukseliyo mu diye dedi.
Çok moralim bozuk yavaş ilerleyip sağlıklı bir gebelik olma ihtimali nedir. Ocak ayında 3 aylık bebeğimi anensefali teşhisiyle aldırmak zorunda kalmıştım. Inşallah bunda sorun çıkmaz.

Arkadaşlar merhaba 13 aralıkta adet olmam gereken günde öğrendim gebeliğimi. Kan sonucum 23 çıkmıştı. 2 gün sonra yani bugün yine kan baktirdim 2 katı olmamış 31 çıktı sonuç. Doktoruma sordum bikac gün sonra tekrar baktır yukseliyo mu diye dedi.
Çok moralim bozuk yavaş ilerleyip sağlıklı bir gebelik olma ihtimali nedir. Ocak ayında 3 aylık bebeğimi anensefali teşhisiyle aldırmak zorunda kalmıştım. Inşallah bunda sorun çıkmaz.
Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah sağlıkla ilerler 🙏🏼

İçinizi ferah tutun iyi düşünün lütfen
Allah saglikla kucağınıza almayı nasip etsin

Hayır olmuyor. Çünki ilk döllenme gitdiyse XX oluyor dölün kromozomu, sonra hormonlardan dolayı Y oluşmaya başlıyor. Kitabımı bulursam o yeri çekip atarım

X