Carsamba 1 hafta once degil mi canim?Carsamab 477 idi bugün Betam 1042cikti:))
İyi dimi bu ?
Ay bu konularda çok cahilim ilk bebiş olacak insalla
Adetten 1 gun once vermistim 70.21 cikti napim kiz randevu al gel dediler illa aile hekiminede kendim gitmedim gec cikiyo sonuc bekleyemem diye bulundugum yerdede ozel yok zaten esimin calisma saatleri bana uymuyor yarin artik napimm cogu gitti azi kaldiEn son kan testin kaç cıkmıştı? Nasıl dayandın 10 gündür
Hamilelik için sat baz alınmıyor muBende flo da hamilelik modunu etkinleştirdim ama benı sat ıma göre hesaplıyor onu düzeltebilir miyim kii
Günleri karıştırdım pazartesiCarsamba 1 hafta once degil mi canim?
KorkuttunPardon bu pazartesi kafam karıştı
Bugün cuma gibi dusunfum ben
Evette ben 14.gün yumurtlamadım ki 21.gün yumurtladm genelde sat olunca 14.baz alıyolrHamilelik için sat baz alınmıyor mu
İş yogunlugu günler karıştı kafamdaKorkuttun2 gunde gayet guzel artmis
Bendede öyleBüyük ihtimalle benım doktorumda bu yüzden verdi kuzum benimde pco geç yumurtlama olmuştusat 11 kasım olmasına ragmen yumurtlama 1 aralıkta oldu
Amin inşallah canım sağ salim atlatalım şu evreyi
Himm biryerde herkesin farklı yumurtlama günu olduğu için sabit hesap olsun diye sat aliniri diye okumuştumEvette ben 14.gün yumurtlamadım ki 21.gün yumurtladm genelde sat olunca 14.baz alıyolr
Evet bende flo kullanıyorum, kendim ayarladım haftayıBende flo da hamilelik modunu etkinleştirdim ama benı sat ıma göre hesaplıyor onu düzeltebilir miyim kii
Ben daha hiç doktor kontrolüne gitmedim ya çok merak içindeyimBuldum bendeki ile 4+3gosterdi
Özelden de yaz canım:) ben daha doktora gitmedim hiç valla çatlıyorum meraktanTabikide :) sizle sat tarihlerimiz aynı sanırım iletişimde kalalım muhakkak
Evet canım kesen yeni oluşmuştur muhtemelen :) sabredersen 10 gün sonra bebisinin kalp atışlarını duyarsinTeşekkürler
Ay şimdi 1042beta ile hamile mi oluyoruz
Evet canım kendin tarihi ayarlayabilirsinBende flo da hamilelik modunu etkinleştirdim ama benı sat ıma göre hesaplıyor onu düzeltebilir miyim kii
Bende gitmedimBen daha hiç doktor kontrolüne gitmedim ya çok merak içindeyim
Yaaaaa kıyamam inşallah inşallahEvet canım kesen yeni oluşmuştur muhtemelen :) sabredersen 10 gün sonra bebisinin kalp atışlarını duyarsin
Herkese farkli seyler iyi gelio canim. Ben de ilk gebelikte tavuktan tiksinmistim. Seninki duzenli bulanti mi yoksa sadece tavuktan mi tiksiniosun o onemli. Benm bulantim olmadi ama tavuga tahammulum yoktuHanımlar ilk kez mide bulantısı yaşıyorum. Özellikle aklıma tavuk gelince midem çok bulanıyor. Sizlerde durum nedir?
bir de muz yemek rahatlatıyor gibi, mide bulantısına muz iyi gelir mi?
Canım hiç kese için falan doktora gitme. Sabret 10 gün sonra git kalp atışını duy. Eczaneden bi folikasit al kullan. Bana doktorum elanatal 1 verdi 12 haftaya kadar kullanalım bunu dedi. Tamam dedimBende gitmedim
Aile hekimine sordum ben kadın dogumcu değilim ne desem yalan olur dedi
Azicik daha beta artınca kese oluşumu olacak kadar kendi doktoruma gideyim diyorum
Da merakımdan da acaba özele gidip başkasına mi muayene olsam onceden
Canım alttan muayenenin zararı olsaydı eğer tüp bebek, aşılama hastalarına doktorları sürekli ilk 2 ay alttan kontrol yapmazdiYaaaaa kıyamam inşallah inşallah
Şimdi ne kadardır ki boyu.
Normal ultrasnda çıkar mı yoksa alttan mi çıkar ki
Alltan muayenenin zararı var mı ki