2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

En son kan testin kaç cıkmıştı? Nasıl dayandın 10 gündür🙈
Adetten 1 gun once vermistim 70.21 cikti napim kiz randevu al gel dediler illa aile hekiminede kendim gitmedim gec cikiyo sonuc bekleyemem diye bulundugum yerdede ozel yok zaten esimin calisma saatleri bana uymuyor yarin artik napimm cogu gitti azi kaldi😀

Büyük ihtimalle benım doktorumda bu yüzden verdi kuzum benimde pco geç yumurtlama olmuştu🤗 sat 11 kasım olmasına ragmen yumurtlama 1 aralıkta oldu🤭
Amin inşallah canım sağ salim atlatalım şu evreyi🙏🏻🧿
Bendede öyle😄 sat 22ekim 12ekimden sonra oldu yumurtlama bende. O yüzden dedi doktorum kullan diye. Her şey yolunda gidecek inşa Allah🙏🏼🌸 evre derken😂 bence bende bitmeyen evre çok 😂🤭 takıntılı düşüncelerim var. Doğurana kadar hep evreler atlicam😂

Hanımlar ilk kez mide bulantısı yaşıyorum. Özellikle aklıma tavuk gelince midem çok bulanıyor. Sizlerde durum nedir?
bir de muz yemek rahatlatıyor gibi, mide bulantısına muz iyi gelir mi?

Ben daha hiç doktor kontrolüne gitmedim ya çok merak içindeyim
Bende gitmedim
Aile hekimine sordum ben kadın dogumcu değilim ne desem yalan olur dedi

Azicik daha beta artınca kese oluşumu olacak kadar kendi doktoruma gideyim diyorum

Da merakımdan da acaba özele gidip başkasına mi muayene olsam onceden

Hanımlar ilk kez mide bulantısı yaşıyorum. Özellikle aklıma tavuk gelince midem çok bulanıyor. Sizlerde durum nedir?
bir de muz yemek rahatlatıyor gibi, mide bulantısına muz iyi gelir mi?
Herkese farkli seyler iyi gelio canim. Ben de ilk gebelikte tavuktan tiksinmistim. Seninki duzenli bulanti mi yoksa sadece tavuktan mi tiksiniosun o onemli. Benm bulantim olmadi ama tavuga tahammulum yoktu

Bende gitmedim
Aile hekimine sordum ben kadın dogumcu değilim ne desem yalan olur dedi

Azicik daha beta artınca kese oluşumu olacak kadar kendi doktoruma gideyim diyorum

Da merakımdan da acaba özele gidip başkasına mi muayene olsam onceden
Canım hiç kese için falan doktora gitme. Sabret 10 gün sonra git kalp atışını duy. Eczaneden bi folikasit al kullan. Bana doktorum elanatal 1 verdi 12 haftaya kadar kullanalım bunu dedi. Tamam dedim

X