2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay allah korusun, sizde hicbir belirti olmadi mi? Sonra nasil anladiniz, rutin kontrolde mi belli oldu.

Ay yolmaya kalk.da gor. Ikinirken bagiriyo diye poposuna vurulan mi dersin sanci cekerken cok agliyo diye itilip kakilan mi. Devlet hastanesi rezillik

Evet kayseride yaptim
Sorma bana da sancı verildikten 8 saat sonra ayağa bi kalktım yoğun kanama başladı. Şuna bak neden hasta bezi almadın bizden dedi.(sanki 5 10 tane dogum yaptim nerden bileceksem)Üstüne bir de 2 çanta götürmüştüm boyutları kesinlikle büyük değil, çantamı getirirken bak bak kaç tane çanta getirmiş sanki kullacak hepsini diye azarladı.(2 bucuk gun hastanede kalıp fazlasını bile evden getirttim)Çektiğim sancı olmasa gösterirdim gününu. Üstelik ebe hemşire falan değil bunlar temizlik görevlisi. Bir daha illallah Rabbım göstermesin devlet hastanesi mimli bende

Ne kadar ayip. Insanlarin cani burnunda. Biliosunuz ki o hasta bezi gerekicek. Basta soylemeyip sonra azarlamak nedir. Gercekten cok ayip. Valla benm hastaneye girmemle dogumum arasi 4 saat surdu ama her muayenede ozur diledi ebe. Epidural takilirken ebeyle sarildik beni teselli etti sancilar gecene kadar. Cok para verdik ama cok ozenliydi herkes. Devlete allah dusurmesin

Hangi hastanede yaptın canım. Ben şu an agridayim ama inşallah şubatta tayin isteyeceğim kayseri ye. Erciyes kartal da Mehmet karahancere cok iyi ve ilgili diyorlar. Kız kardeşim de tedavi için gidiyor. Hem bilgi hem de sosyal açıdan çok memnun kalmisti

Kizlar burun tikanikligi oluyo mu sizdede hic uyku uyuyamiyorum bu yuzden spreyde sıkmıyorum bisey olur diye hasta mi oluyorum dicem 1 2 haftadir var bu sorun genel gebelikte olan bisey mi yada

Mehmet bey de cok iyidir. Ben memorialde yaptm ilkini

Hiç öyle değil devlet hastanesi gözünün yaşına bakmaz nazın geçmez derdini anlamaz bi yer. Doktorlar kendilerini (bazıları hariç) ilah ilan ediyor.
Benim kuzenim istanbulun büyük bir eğitim araştırma hastanesinde memur şuan hamile diyo ki Allah düşürmesin imkanı Olan gelmesin. Devlet hastanelerini sevmiyorum isterse sıfır bina olsun isterse aletleri gıcır gıcır olsun doğumda kendimi teslim etmem şahsen

Benimde 19. Haftada bi kanama geldi nerden geldiğini anlamadım idrardan mı bebekten mi doktoru aradım 1.5 saate gelicem en yakın hastaneye git bekleme dedi. Doğum hastanesi vardı oraya gittim.İleri haftalar vajinalden kontrol tehlikelidir doğumu tetikler bilen bilir kadın bişey yapmadan doğum başlamış olabilir yat elle muayene edicem dedi dedim ki hayır istemiyorum ultrasonla bakın imza atıcaksın dedi attım karından baktı bebeğim iyiydi koşarak kendi doktoruma gittim rahim ağzı ultrasonda görünür ve kapalı kafayı mı yemiş ne alttan muayenesi dedi. Bir daha mı tövbe doğum konusunda asla güvenmiyorum

Kizlar burun tikanikligi oluyo mu sizdede hic uyku uyuyamiyorum bu yuzden spreyde sıkmıyorum bisey olur diye hasta mi oluyorum dicem 1 2 haftadir var bu sorun genel gebelikte olan bisey mi yada
Kuruluk yapar zaten peteklerde ekstra kuruluk yapıyor ilaçlı değilde okyanus suyu daha iyi olabilir yada bildiğimiz tuzlu su

Ay allah korusun, sizde hicbir belirti olmadi mi? Sonra nasil anladiniz, rutin kontrolde mi belli oldu.
Olmadı cinsiyet öğrenecektik bide uzun yola çıkacaktik diye bı gıdım demiştim eşim bile yanımda yoktu o kadar rahattım düşünün. Oyuzden bu işler belli olmuyor kanama var diye üzülmeyin diye anlattım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…