- 15 Eylül 2018
- 3.116
- 3.993
Benimde sat 8 beta 3 bin çok fazla geldi seninki benden yüksekGaliba öyle oldugrup büyüyünce.. Ben sat 8 kasım, betası 16 binlerde olanım :)) çoğul mu diye sormuştun :) çoğul da gözümü korkutuyor ama tabi inş kötü olasılıklar olmasın da
Benim de iştahım hiç yok 4-5 gündür özellikle sabahları zaten bulantı oluyor, öğleden sonra azalıp geçiyor ama iştahım hep sıfır..Kızlar benim gibi iştahsız olan varmı okadar az yemek yiyorm ki boğazımdan zor geçiyor daha küçücük iştah gitti ilk gebeligimde yaşadıklarım çok ağırdı hiç birşey yiyemedm aylarcaama bukadar erken miydi hatrlamiyorum
Ben de gormedim daha cumartesi randevum insallah saglikla aliriz kucagimizaSaglıkla gelsinler insallarben daha kontrole haftaya gıdıcem sız gordunuz mu acaba bebısı cok heyecanlıyım ınsallah gıttıgımde görürüm
Senin ki gayet normal, normal değerler aralığında..Benimde sat 8 beta 3 bin çok fazla geldi seninki benden yüksek
Senin ki gayet normal, normal değerler aralığında..Benim evet yüksek çıkmış ve ben de baya tedirginim bu yüzden, zaten önceki 2 gebeliğim de sıkıntılı olunca vardı tedirginlik buda üstüne tuz biber oldu
Ee tecrübe rahatlığı bu işteSuper o zman gonlune gore olsun hersey unuttum gittim neyin ne oldugunu senler seneler gecti 5. Haftami doldurcam bu gece daha muaneye bile gidemedim dusun artik
Ay yolmaya kalk.da gor. Ikinirken bagiriyo diye poposuna vurulan mi dersin sanci cekerken cok agliyo diye itilip kakilan mi. Devlet hastanesi rezillikKatılıyorum. Kayseri de doğum evinde yaptim ilk doğumumu. Sırf normal doğum yaptırırlar diye seçmiştim. Dogumhane değil sanki mezbahane gibiydi. Temizlik falan asla yoktu. Temizlik görevlileri çileden çıkarttılar beni. Sancim olmasa nezaketi bırakıp saçlarını yolardim heralde
Evet kayseride yaptimSizdemi Kayseride doğum yaptınız?
İnşallah yolunda gidecektir. Tebrikler. Bilgilerinizi verirseniz ilk sayfadaki listeye sizi de ekleriz.l
İlk kez kan verdim dün, beklemek çok zor vakit geçmiyor düiüncesiyle (önceki sıkıntılardan dolayı) dr a gitmeden önce yaptırcam diye bekledim.. Hatta 6. Hafta yı beklemekti niyetim ama sabredemedim az daha.. Yarın yokmuş Dr perşembe günü de randevum var..Ya tedirgin olma ilk kan sonucun kaçtı önemli olan değerlerin nasıl ilerledi
Ozman korkma bence bazen betanin çok anlamı.olmuyorİlk kez kan verdim dün, beklemek çok zor vakit geçmiyor düiüncesiyle (önceki sıkıntılardan dolayı) dr a gitmeden önce yaptırcam diye bekledim.. Hatta 6. Hafta yı beklemekti niyetim ama sabredemedim az daha.. Yarın yokmuş Dr perşembe günü de randevum var..
Enabiza dusmuyo mu sonuclarİlk kez kan verdim dün, beklemek çok zor vakit geçmiyor düiüncesiyle (önceki sıkıntılardan dolayı) dr a gitmeden önce yaptırcam diye bekledim.. Hatta 6. Hafta yı beklemekti niyetim ama sabredemedim az daha.. Yarın yokmuş Dr perşembe günü de randevum var..
Sen gittin mi dr a canım?Benimde sat 8 beta 3 bin çok fazla geldi seninki benden yüksek
Bende Kayseride yapıcam kısmet olursa inşa Allah. Universite hastanesine gidiyorumAy yolmaya kalk.da gor. Ikinirken bagiriyo diye poposuna vurulan mi dersin sanci cekerken cok agliyo diye itilip kakilan mi. Devlet hastanesi rezillik
Evet kayseride yaptim
Çok sağol, inş öyledir..Ozman korkma bence bazen betanin çok anlamı.olmuyor
5 yasinda buyudu sukurEe tecrübe rahatlığı bu işte
En kucuk kaç yaşında?
Benm bilgiler taze daha galiba unutmamışım kızımdan.
Cokta olmamis ama rahatlık iyidir yaa5 yasinda buyudu sukur
Çok teşekkür ederim canımÖyle mi çok geçmiş olsun canım, Allahın izniyle o bu haftalarda normal olarak görülen geçici durumdur inşdua ederim tabiki
Ben ilkini dogurdugum doktora gidicem yine. Fakulteyle ilgili.hic fikrim yok insallah cok guzel olurBende Kayseride yapıcam kısmet olursa inşa Allah. Universite hastanesine gidiyorum
Hayırlı haberlerınızı beklıyorum o haldeBen de gormedim daha cumartesi randevum insallah saglikla aliriz kucagimiza
Çok üzüldümHiç öyle kötü dusunmeyin en yakın arkadaşım ile aramızda 2 ay vardı o sürekli 5. Aya kadar hergun pıhtıli kan gelmişti iğne fitil günlerce yaptırdı. Bende de kanamadan eser yoktu. Onun bebeği doğdu çok şükür sapasağlam. Benimki sıfır kanama ile kalbi durmuş öylece dolasiyormusumozaman ona ne üzülmüştüm kaybedecek diye önceki de düşmüştü. rabbim nasip ettikten sonra hiç aklınıza kötü getirmeyin