2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de iştahım hiç yok 4-5 gündür özellikle sabahları zaten bulantı oluyor, öğleden sonra azalıp geçiyor ama iştahım hep sıfır..

Benimde sat 8 beta 3 bin çok fazla geldi seninki benden yüksek
Senin ki gayet normal, normal değerler aralığında.. Benim evet yüksek çıkmış ve ben de baya tedirginim bu yüzden, zaten önceki 2 gebeliğim de sıkıntılı olunca vardı tedirginlik buda üstüne tuz biber oldu

Ya tedirgin olma ilk kan sonucun kaçtı önemli olan değerlerin nasıl ilerledi

Super o zman gonlune gore olsun hersey unuttum gittim neyin ne oldugunu senler seneler gecti 5. Haftami doldurcam bu gece daha muaneye bile gidemedim dusun artik
Ee tecrübe rahatlığı bu işte
En kucuk kaç yaşında?
Benm bilgiler taze daha galiba unutmamışım kızımdan.

Ay yolmaya kalk.da gor. Ikinirken bagiriyo diye poposuna vurulan mi dersin sanci cekerken cok agliyo diye itilip kakilan mi. Devlet hastanesi rezillik
Sizdemi Kayseride doğum yaptınız?
Evet kayseride yaptim

Ya tedirgin olma ilk kan sonucun kaçtı önemli olan değerlerin nasıl ilerledi
İlk kez kan verdim dün, beklemek çok zor vakit geçmiyor düiüncesiyle (önceki sıkıntılardan dolayı) dr a gitmeden önce yaptırcam diye bekledim.. Hatta 6. Hafta yı beklemekti niyetim ama sabredemedim az daha.. Yarın yokmuş Dr perşembe günü de randevum var..

Ozman korkma bence bazen betanin çok anlamı.olmuyor

Enabiza dusmuyo mu sonuclar

Ay yolmaya kalk.da gor. Ikinirken bagiriyo diye poposuna vurulan mi dersin sanci cekerken cok agliyo diye itilip kakilan mi. Devlet hastanesi rezillik

Evet kayseride yaptim
Bende Kayseride yapıcam kısmet olursa inşa Allah. Universite hastanesine gidiyorum

Çok üzüldüm
Bende su gibi kanamayla bebeğimi kaybetmiştim kalbi durmuştu
Hayırlısı olsun hakkımızda tabiki rabbime emanet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…