- 17 Aralık 2019
- 404
- 337
Katılıyorum. Kayseri de doğum evinde yaptim ilk doğumumu. Sırf normal doğum yaptırırlar diye seçmiştim. Dogumhane değil sanki mezbahane gibiydi. Temizlik falan asla yoktu. Temizlik görevlileri çileden çıkarttılar beni. Sancim olmasa nezaketi bırakıp saçlarını yolardim heraldeHangi devlette dogum yaptiniz. Kayseride insan yerine koymuyolar da
Sonuc negatif cikti. Ailemden oldukca uzaktayim. Bu nedenle 2.ye hic cesaret edemedim. Calisinca cok zor oluyor hastalik durumlarinda. Ama oglum cok istiyor 3 yildir, baskiyi cok arttirdi :) Bu ay gozumu karartip denedim ama olmamis. Karnim burnumda ya da sutum akarken ogrenci karsina cikmak istemiyorum. 6.ayda 9 aylik gibi oluyorum :) Bakalim hayirlisi. Bir iki ay daha deneyip olmazsa bahara ertelerim herhalde. Cok ince hesap yapiyorum :) Ama yasi da hesaba katmak gerek. Ozetle, Saglikla kucaginiza almanizi dilerim. Allaha emanet olun.Erken gebelik istenilen saatte yapilir. Ilk idrari beklemeye gerek yok. Hadi guzel haberlerle insallah
Bugün uykulu sersem gibiyim evet karıştırmışım :)Selam sağ ol. benim çok şükür kanamam yok. beni karıştırdın sanırım :)
Karından baktığında kese solda gibi ama bebek kesenin sagindaydi. Kiz mi oluyor. Olsun cunku.Canım karından görüntüde bebek soldaysa erkek sağdaysa kız vajinelde tam tersiymiş
Gerci kese de bebek de solda gorunuyor şimdi bakincaKarından baktığında kese solda gibi ama bebek kesenin sagindaydi. Kiz mi oluyor. Olsun cunku.
Sizdemi Kayseride doğum yaptınız?Erken gebelik istenilen saatte yapilir. Ilk idrari beklemeye gerek yok. Hadi guzel haberlerle insallah
Canım listede ismim yanlış yazılmış birde benimde 2. Bebeğim olacakGerci kese de bebek de solda gorunuyor şimdi bakinca
Farklı bir hastane tercih edebilirsiniz bence doktor araştırarak. Ve durumunuz müsaitse tabiki özelde yapın. Devlette çok nadir iyi muamele gören. Fiyatlar normal geldi bana ama insan verdiğinin karşılığını almak istiyor hastene eski geldiyse içinize sinmediyse farklı bir hastaneye bakın derimBende bişey soracam size fikir istiyorum özel hastaneye gittim dr çok iyi ama hastane özel gibi değil dökülüyor resmen doktorun baktığı monitör eski bilgisayar ekranı hiç net değil fln muayene 200tl civarı kan verdim tam sayım 230 aldı mesela doğum da 5700 dediler ki daha Ocak zammı gelmemiş hali ki ben doğurmaya 2-3 zam daha gelir gibi şehir hastanesinde birkaç dr övmüşler gidecem ama devlette kötü davranıyorlar diyen de çok kararsız kaldım o kadar para vermenin anlamı var mı çok kararsız kaldım bide kontroller var fln maddi olarak sıkıntımız yok şükür ama gerek var mı diye düşünmekten kendimi alamıyorum
Benim bir kızım bir oğlum var. İkisinde de kese sağdaydı. Bu bebeği de sağda hissediyorum. Cinsiyetle kesenin ilgisi varsa bile bende tutmamış.Canım listede ismim yanlış yazılmış birde benimde 2. Bebeğim olacakKesen içinde sağda olursa erkek solda olursa kız olur diye biliyorum birde senin hangi tarafın ağrıyor daha çok?
Geçmiş olsunHiç öyle kötü dusunmeyin en yakın arkadaşım ile aramızda 2 ay vardı o sürekli 5. Aya kadar hergun pıhtıli kan gelmişti iğne fitil günlerce yaptırdı. Bende de kanamadan eser yoktu. Onun bebeği doğdu çok şükür sapasağlam. Benimki sıfır kanama ile kalbi durmuş öylece dolasiyormusumozaman ona ne üzülmüştüm kaybedecek diye önceki de düşmüştü. rabbim nasip ettikten sonra hiç aklınıza kötü getirmeyin
Aa kusura bakma düzelttim. Sag yanim agriyor hepCanım listede ismim yanlış yazılmış birde benimde 2. Bebeğim olacakKesen içinde sağda olursa erkek solda olursa kız olur diye biliyorum birde senin hangi tarafın ağrıyor daha çok?
Galiba öyle olduKac çıkmıştı sonuç canım:) hatlar iyice karışmış desene
Normalde doktora bagli genelde bana ebe geldi normal dogum yaptigim icin onlarda cok iyiydi sezaryana kendi doktorun giriyorDoğumda nasıl oluyor kim denk gelirse mi benim sezaryen olacak zaten kendi gittiğim yapar mı acaba
Ben hic oyle seylerle karsilasmadim devlette tabi oyle doktorlar vs var ama doktorunu bulmak lazim ben sadece doguma gittim oraya muaneye gitmedim hic kendi ilcemdeki hastanede oldum hep kontrolumuBen oglumda ankaradaki buyuk dogum hastanesinde detayli ultrasona girdim. Teyzem bashemsireydi orda. Ona ragmen resmen kopek gibi azarladilar beni. Oglumda hem devlet hem ozel muayenelere gittim kayseride. Gercekten rezaletti. 4 kisi birlikte giriosun iki yatak var yari ciplak herkes birbirini izlio falan. Baya vajinal muayene yaptilar yanimda baska bi kadina. Ustelik alete prezervatif falan d gecirmediler şok olmustum. Devlet hastanesi orda bitti benim icin
Baya guzep cikmis sonucun gozun aydin canim benim saglikla ilerlesin doktor gerekli olani yapar zaten icin rahat olsun takilma oyle seylereVerdim canim 114.25 cikti .. regl günüm yarin.. pers tekrarlayalim dedi doktor. Rahim duvarın kalınlaşmış dedi.
Saol canim insallah.Rahim duvarı kalınlaşması gebelik belirtilerinden biriymiş canim sıkıntılı bi durum değil.Baya guzep cikmis sonucun gozun aydin canim benim saglikla ilerlesin doktor gerekli olani yapar zaten icin rahat olsun takilma oyle seylere
Super o zman gonlune gore olsun hersey unuttum gittim neyin ne oldugunu senler seneler gecti 5. Haftami doldurcam bu gece daha muaneye bile gidemedim dusun artikSaol canim insallah.Rahim duvarı kalınlaşması gebelik belirtilerinden biriymiş canim sıkıntılı bi durum değil.