2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hangi devlette dogum yaptiniz. Kayseride insan yerine koymuyolar da
Katılıyorum. Kayseri de doğum evinde yaptim ilk doğumumu. Sırf normal doğum yaptırırlar diye seçmiştim. Dogumhane değil sanki mezbahane gibiydi. Temizlik falan asla yoktu. Temizlik görevlileri çileden çıkarttılar beni. Sancim olmasa nezaketi bırakıp saçlarını yolardim heralde

Erken gebelik istenilen saatte yapilir. Ilk idrari beklemeye gerek yok. Hadi guzel haberlerle insallah
Sonuc negatif cikti. Ailemden oldukca uzaktayim. Bu nedenle 2.ye hic cesaret edemedim. Calisinca cok zor oluyor hastalik durumlarinda. Ama oglum cok istiyor 3 yildir, baskiyi cok arttirdi :) Bu ay gozumu karartip denedim ama olmamis. Karnim burnumda ya da sutum akarken ogrenci karsina cikmak istemiyorum. 6.ayda 9 aylik gibi oluyorum :) Bakalim hayirlisi. Bir iki ay daha deneyip olmazsa bahara ertelerim herhalde. Cok ince hesap yapiyorum :) Ama yasi da hesaba katmak gerek. Ozetle, Saglikla kucaginiza almanizi dilerim. Allaha emanet olun.

Farklı bir hastane tercih edebilirsiniz bence doktor araştırarak. Ve durumunuz müsaitse tabiki özelde yapın. Devlette çok nadir iyi muamele gören. Fiyatlar normal geldi bana ama insan verdiğinin karşılığını almak istiyor hastene eski geldiyse içinize sinmediyse farklı bir hastaneye bakın derim

Canım listede ismim yanlış yazılmış birde benimde 2. Bebeğim olacak Kesen içinde sağda olursa erkek solda olursa kız olur diye biliyorum birde senin hangi tarafın ağrıyor daha çok?
Benim bir kızım bir oğlum var. İkisinde de kese sağdaydı. Bu bebeği de sağda hissediyorum. Cinsiyetle kesenin ilgisi varsa bile bende tutmamış.

Geçmiş olsun neden durmuşki kalbi kaç haftasında?

Canım listede ismim yanlış yazılmış birde benimde 2. Bebeğim olacak Kesen içinde sağda olursa erkek solda olursa kız olur diye biliyorum birde senin hangi tarafın ağrıyor daha çok?
Aa kusura bakma düzelttim. Sag yanim agriyor hep

Ben hic oyle seylerle karsilasmadim devlette tabi oyle doktorlar vs var ama doktorunu bulmak lazim ben sadece doguma gittim oraya muaneye gitmedim hic kendi ilcemdeki hastanede oldum hep kontrolumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…