Gozun aydin canim. Saglikla kucagina al insallahEkledim, tebrik ederim.
Sağ olun. Gördüm. Vallahi hamileyim. Kese olması gereken yerde. Kalp atışları çok geriden ve güçsüzdü, çünkü daha çok küçük. Hatta doktora dinletmeyin gerek yok daha küçük, pirinç kadar dedim, sağlıklı bulmuyorum dedim. kapçık ağızlı karı 5 kere dinletmeye çalıştı. çok sinirlendim. tamam haklısın diyo bir daha açıyor. gerçekten kızdım. neyse düşündüğüm gibi 6+2 çıktı. inşallah ultrasonun sıcak dalgalarından etkilenmemiştir.
Gözün aydın olumlu olmasına sevindim. Kanamadan dolayı herhangi bir problem yok herşey yolunda dimiEkledim, tebrik ederim.
Sağ olun. Gördüm. Vallahi hamileyim. Kese olması gereken yerde. Kalp atışları çok geriden ve güçsüzdü, çünkü daha çok küçük. Hatta doktora dinletmeyin gerek yok daha küçük, pirinç kadar dedim, sağlıklı bulmuyorum dedim. kapçık ağızlı karı 5 kere dinletmeye çalıştı. çok sinirlendim. tamam haklısın diyo bir daha açıyor. gerçekten kızdım. neyse düşündüğüm gibi 6+2 çıktı. inşallah ultrasonun sıcak dalgalarından etkilenmemiştir.
Aminnn insallah ,sizinde mı 9 Ağustos9 agustoslar artiyoHayirla dogsun insallah
Teşekkür ederimEkledim tebrik ederim.
Selam sağ ol. benim çok şükür kanamam yok. beni karıştırdın sanırım :)Gözün aydın olumlu olmasına sevindim. Kanamadan dolayı herhangi bir problem yok herşey yolunda dimi
Erken gebelik istenilen saatte yapilir. Ilk idrari beklemeye gerek yok. Hadi guzel haberlerle insallahHerkese mrb, saglikli ve kolay bir surec diliyorum. Benim regl gunum yarin. Ama bir suredir dongum 2-3 gun erken gerceklesiyor. Bu nedenle Pztsi dayanamayip normal test yaptim. Negatifti. Erken gebelik testini kulupten okudum. Benim zamanimda yoktu herhalde :) 2013 dogumlu bir oglum var. Sabahi bekleyemiyorum. Simdi yapsam sonuc alabilir miyim sizce. Niye boyle sabirsiz olduk :)
EvetAminnn insallah ,sizinde mı 9 Ağustos
beta?Kan sonuçlarım geldi nihayet tiroidlerim yine yerlerde tabiki onun harici sıkıntı yok sabah 10da doktora geçicem dua edin bana kızlar
Ahh canım kanla kesinleştir de kesin bu yolda beraberizGüzel şekilde çıksın sonuçların inşallahhhcanim
Verdim canim 114.25 cikti .. regl günüm yarin.. pers tekrarlayalim dedi doktor. Rahim duvarın kalınlaşmış dedi.Kan verdin mi canim
Saglıkla gelsinler insallar
Ekledim, tebrik ederim.
Şuan 4.hafta 3 hafta daha var demektirBen keseyi 5+2de gördüm değişiyor yine tabi kişiden kişiye
Hiç öyle kötü dusunmeyin en yakın arkadaşım ile aramızda 2 ay vardı o sürekli 5. Aya kadar hergun pıhtıli kan gelmişti iğne fitil günlerce yaptırdı. Bende de kanamadan eser yoktu. Onun bebeği doğdu çok şükür sapasağlam. Benimki sıfır kanama ile kalbi durmuş öylece dolasiyormusumTeşekkür ederim Maalesef hiç bir değişiklik yok 4 gündür durmayan azalmayan bir kanama
Ahh canım kanla kesinleştir de kesin bu yolda beraberizGüzel şekilde çıksın sonuçların inşallahhhh
31 YaS ikinci çocuk tşk ederimTebrikler, sizi de ekledim. Sizin yaşınız nedir? Kaçıncı çocuk acaba?
Yani icim hiç rahat değil. Dinletmeseydi daha iyiydi. Özellikle de dedim. Yok karından baktiÖyle halde kendisi demesi dinletmeyim Bir hafta sonra gel. Bendede öyleydi bugün. Dedi kalp atışları belirsiz daha çok küçük, istersen alttan bakayım, dedim gerek yok. Sizde vaginalmı baktı?
Normal testte de çıkar büyük ihtimal artk silik olur ama bayağı yarın sabah asm ye kan verin bide yada acile gitme imkanı varsa onlarda bakıyorlar ilaç kullanacam ama hamile olabilirim deyince yapıyorlar kan testi genelde deneyin biHerkese mrb, saglikli ve kolay bir surec diliyorum. Benim regl gunum yarin. Ama bir suredir dongum 2-3 gun erken gerceklesiyor. Bu nedenle Pztsi dayanamayip normal test yaptim. Negatifti. Erken gebelik testini kulupten okudum. Benim zamanimda yoktu herhalde :) 2013 dogumlu bir oglum var. Sabahi bekleyemiyorum. Simdi yapsam sonuc alabilir miyim sizce. Niye boyle sabirsiz olduk :)
Aynen kuzum Allah in izniyle güzel haberler verelim birbirimize. Cuma senin haberlerini bekliyorum inşallahInsallah canım ya :) haberdar edelim birbirimizi