2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gozun aydin canim. Saglikla kucagina al insallah

Gözün aydın olumlu olmasına sevindim. Kanamadan dolayı herhangi bir problem yok herşey yolunda dimi

Herkese mrb, saglikli ve kolay bir surec diliyorum. Benim regl gunum yarin. Ama bir suredir dongum 2-3 gun erken gerceklesiyor. Bu nedenle Pztsi dayanamayip normal test yaptim. Negatifti. Erken gebelik testini kulupten okudum. Benim zamanimda yoktu herhalde :) 2013 dogumlu bir oglum var. Sabahi bekleyemiyorum. Simdi yapsam sonuc alabilir miyim sizce. Niye boyle sabirsiz olduk :)

Erken gebelik istenilen saatte yapilir. Ilk idrari beklemeye gerek yok. Hadi guzel haberlerle insallah

Öyle halde kendisi demesi dinletmeyim Bir hafta sonra gel. Bendede öyleydi bugün. Dedi kalp atışları belirsiz daha çok küçük, istersen alttan bakayım, dedim gerek yok. Sizde vaginalmı baktı?

Teşekkür ederim Maalesef hiç bir değişiklik yok 4 gündür durmayan azalmayan bir kanama
Hiç öyle kötü dusunmeyin en yakın arkadaşım ile aramızda 2 ay vardı o sürekli 5. Aya kadar hergun pıhtıli kan gelmişti iğne fitil günlerce yaptırdı. Bende de kanamadan eser yoktu. Onun bebeği doğdu çok şükür sapasağlam. Benimki sıfır kanama ile kalbi durmuş öylece dolasiyormusumozaman ona ne üzülmüştüm kaybedecek diye önceki de düşmüştü. rabbim nasip ettikten sonra hiç aklınıza kötü getirmeyin

Beni doktor haftya çağırdı dün 800 e yakın çıktı betam. Yalnız kızlar benden daha ileri haftasınız hepiniz. Kasık ağrım kesildi fakat kuyruk sokumu acayip ağrıyor. Sizinde oldu mu öyle

Öyle halde kendisi demesi dinletmeyim Bir hafta sonra gel. Bendede öyleydi bugün. Dedi kalp atışları belirsiz daha çok küçük, istersen alttan bakayım, dedim gerek yok. Sizde vaginalmı baktı?
Yani icim hiç rahat değil. Dinletmeseydi daha iyiydi. Özellikle de dedim. Yok karından bakti

Normal testte de çıkar büyük ihtimal artk silik olur ama bayağı yarın sabah asm ye kan verin bide yada acile gitme imkanı varsa onlarda bakıyorlar ilaç kullanacam ama hamile olabilirim deyince yapıyorlar kan testi genelde deneyin bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…