- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
Ankarada yaptim canim oglumu zekeriya buyuk dogum hastanesinde yaptim oda sehir hastanesine tasinmis kizimida golbasinda yapmistim ben geziyorum genelde hastane hastane bunuda etlik zubeyde dogumda yapmayi dusunuyorum cok övüyolarHangi devlette dogum yaptiniz. Kayseride insan yerine koymuyolar da
Aynen oyle canim para tuzagi resmen o yuzden tercih etmiyorum bi kac tane doktor oluyo sana hangisi samimi guvenilir gelirse ona devamli gidersin ben oyle yapiyorum kizimin doktoru cok iyi denk gelmisti ama ona gitmicem baska doktor gelmis yeni ona aldim randevumu hosuma gitmezse geri kizimdaki doktora donerimBende aynı düşünüyorum şimdi bide gittiğim hastane devletten daha kötü verdiğim paraya acıdımşehir hastanesine gidecem yeni bide çok daha iyidir eminim gidince duruma göre karar veririm büyük ihtimal çocuğun eksiklerini tamamlarım muayene ücretleri doğum vs 10 bini bulacak çünkü
Canım benimde 2 yaşında kızım var devlete gittim orda doğum yaptım sezeryan oldu gayet ilgiliydiler özel ida gibi tek kişilikti oda yine aynı hastaneyi düşünüyorum ben hastane ve dr cok önemli kimi var ayarlıyor yuzune bakmıyor nerde yaşıyorsun ?Bende aynı düşünüyorum şimdi bide gittiğim hastane devletten daha kötü verdiğim paraya acıdımşehir hastanesine gidecem yeni bide çok daha iyidir eminim gidince duruma göre karar veririm büyük ihtimal çocuğun eksiklerini tamamlarım muayene ücretleri doğum vs 10 bini bulacak çünkü
Doğumda nasıl oluyor kim denk gelirse mi benim sezaryen olacak zaten kendi gittiğim yapar mı acabaAynen oyle canim para tuzagi resmen o yuzden tercih etmiyorum bi kac tane doktor oluyo sana hangisi samimi guvenilir gelirse ona devamli gidersin ben oyle yapiyorum kizimin doktoru cok iyi denk gelmisti ama ona gitmicem baska doktor gelmis yeni ona aldim randevumu hosuma gitmezse geri kizimdaki doktora donerim
Eskişehirdeyim fotoğraflarda tek kişilik odalar gayet güzel görünüyor bakalım doktorları görüp karar veririmCanım benimde 2 yaşında kızım var devlete gittim orda doğum yaptım sezeryan oldu gayet ilgiliydiler özel ida gibi tek kişilikti oda yine aynı hastaneyi düşünüyorum ben hastane ve dr cok önemli kimi var ayarlıyor yuzune bakmıyor nerde yaşıyorsun ?
Tabikii gidip denemekten birsey kaybetmezsin hayırlısı olsunEskişehirdeyim fotoğraflarda tek kişilik odalar gayet güzel görünüyor bakalım doktorları görüp karar veririm
Kac çıkmıştı sonuç canım:) hatlar iyice karışmış desene'Ben de merakla bekliyorum' diye seninki için demiştim canım :) ben dün verdim zaten daha bide dr a giderim artık yarın öbür gün
Ekledim, tebrik ederim.
Sağ olun. Gördüm. Vallahi hamileyim. Kese olması gereken yerde. Kalp atışları çok geriden ve güçsüzdü, çünkü daha çok küçük. Hatta doktora dinletmeyin gerek yok daha küçük, pirinç kadar dedim, sağlıklı bulmuyorum dedim. kapçık ağızlı karı 5 kere dinletmeye çalıştı. çok sinirlendim. tamam haklısın diyo bir daha açıyor. gerçekten kızdım. neyse düşündüğüm gibi 6+2 çıktı. inşallah ultrasonun sıcak dalgalarından etkilenmemiştir.Aaaaa ballı gün güzel haberlerle gel inşallah
Tebrikler, sizi de ekledim. Sizin yaşınız nedir? Kaçıncı çocuk acaba?Son adet 8 Kasım şehir mersin doğum tarihi 17 agustos
İnşallah yolunda gidecektir. Tebrikler. Bilgilerinizi verirseniz ilk sayfadaki listeye sizi de ekleriz.Merhaba ben de hamile oldugumu ogrendim tam 4. Haftada cok erken 132 cikti bu haftaya gore bu deger iyi midir kızlar erken ogrenince insan endiseleniyor 2 gunde bir kan vermemi soyledi doktorum ama ben birkac gub daha bekleyecegim galiba insallah bende agustos annesi olacagim her sey yolunda giderse
Ben oglumda ankaradaki buyuk dogum hastanesinde detayli ultrasona girdim. Teyzem bashemsireydi orda. Ona ragmen resmen kopek gibi azarladilar beni. Oglumda hem devlet hem ozel muayenelere gittim kayseride. Gercekten rezaletti. 4 kisi birlikte giriosun iki yatak var yari ciplak herkes birbirini izlio falan. Baya vajinal muayene yaptilar yanimda baska bi kadina. Ustelik alete prezervatif falan d gecirmediler şok olmustum. Devlet hastanesi orda bitti benim icinAnkarada yaptim canim oglumu zekeriya buyuk dogum hastanesinde yaptim oda sehir hastanesine tasinmis kizimida golbasinda yapmistim ben geziyorum genelde hastane hastane bunuda etlik zubeyde dogumda yapmayi dusunuyorum cok övüyolar
Benı de ekler mısınız? Sat 2 kasım,2. CocukTebrikler, sizi de ekledim. Sizin yaşınız nedir? Kaçıncı çocuk acaba?
Ekledim tebrik ederim.Benide eklermisiniz? Sat 22ekim
İlk çoçuk
Yaş 26
Kayseri
Eklemiştim yazdığınızda. Tebrik ederim.
9 agustoslar artiyoBenı de ekler mısınız? Sat 2 kasım,2. Cocuk
Gercekten rezillikmisBen oglumda ankaradaki buyuk dogum hastanesinde detayli ultrasona girdim. Teyzem bashemsireydi orda. Ona ragmen resmen kopek gibi azarladilar beni. Oglumda hem devlet hem ozel muayenelere gittim kayseride. Gercekten rezaletti. 4 kisi birlikte giriosun iki yatak var yari ciplak herkes birbirini izlio falan. Baya vajinal muayene yaptilar yanimda baska bi kadina. Ustelik alete prezervatif falan d gecirmediler şok olmustum. Devlet hastanesi orda bitti benim icin
berbat bir durum gerçekten ben de gözlemlicem en geç 26 haftalıktan itibaren özele gidecem nasipseBen oglumda ankaradaki buyuk dogum hastanesinde detayli ultrasona girdim. Teyzem bashemsireydi orda. Ona ragmen resmen kopek gibi azarladilar beni. Oglumda hem devlet hem ozel muayenelere gittim kayseride. Gercekten rezaletti. 4 kisi birlikte giriosun iki yatak var yari ciplak herkes birbirini izlio falan. Baya vajinal muayene yaptilar yanimda baska bi kadina. Ustelik alete prezervatif falan d gecirmediler şok olmustum. Devlet hastanesi orda bitti benim icin
Maşaallah gözün aydınEkledim, tebrik ederim.
Sağ olun. Gördüm. Vallahi hamileyim. Kese olması gereken yerde. Kalp atışları çok geriden ve güçsüzdü, çünkü daha çok küçük. Hatta doktora dinletmeyin gerek yok daha küçük, pirinç kadar dedim, sağlıklı bulmuyorum dedim. kapçık ağızlı karı 5 kere dinletmeye çalıştı. çok sinirlendim. tamam haklısın diyo bir daha açıyor. gerçekten kızdım. neyse düşündüğüm gibi 6+2 çıktı. inşallah ultrasonun sıcak dalgalarından etkilenmemiştir.