2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hangi devlette dogum yaptiniz. Kayseride insan yerine koymuyolar da
Ankarada yaptim canim oglumu zekeriya buyuk dogum hastanesinde yaptim oda sehir hastanesine tasinmis kizimida golbasinda yapmistim ben geziyorum genelde hastane hastane bunuda etlik zubeyde dogumda yapmayi dusunuyorum cok övüyolar

Aynen oyle canim para tuzagi resmen o yuzden tercih etmiyorum bi kac tane doktor oluyo sana hangisi samimi guvenilir gelirse ona devamli gidersin ben oyle yapiyorum kizimin doktoru cok iyi denk gelmisti ama ona gitmicem baska doktor gelmis yeni ona aldim randevumu hosuma gitmezse geri kizimdaki doktora donerim

Canım benimde 2 yaşında kızım var devlete gittim orda doğum yaptım sezeryan oldu gayet ilgiliydiler özel ida gibi tek kişilikti oda yine aynı hastaneyi düşünüyorum ben hastane ve dr cok önemli kimi var ayarlıyor yuzune bakmıyor nerde yaşıyorsun ?

Doğumda nasıl oluyor kim denk gelirse mi benim sezaryen olacak zaten kendi gittiğim yapar mı acaba

Eskişehirdeyim fotoğraflarda tek kişilik odalar gayet güzel görünüyor bakalım doktorları görüp karar veririm

M Mirune merhaba, yaş 35, sat: 8 kasım 2.çocuk İstanbul..
Inş siz de hayırlsı ile görürsünüz bugün ultrason da
Ekledim, tebrik ederim.
Aaaaa ballı gün güzel haberlerle gel inşallah
Sağ olun. Gördüm. Vallahi hamileyim. Kese olması gereken yerde. Kalp atışları çok geriden ve güçsüzdü, çünkü daha çok küçük. Hatta doktora dinletmeyin gerek yok daha küçük, pirinç kadar dedim, sağlıklı bulmuyorum dedim. kapçık ağızlı karı 5 kere dinletmeye çalıştı. çok sinirlendim. tamam haklısın diyo bir daha açıyor. gerçekten kızdım. neyse düşündüğüm gibi 6+2 çıktı. inşallah ultrasonun sıcak dalgalarından etkilenmemiştir.

Benim Ferritin ve Demir düşük çıktı. Sağlık ocağı doktoru herhangi bir yorum yapmayayım ben.kadın doğuma gidince o verir takviyelerini dedi. Ben gidene kadar da zaman geçecek, acaba bir sorun olur mu,bilemedim kızlar ne dersiniz?

İnşallah yolunda gidecektir. Tebrikler. Bilgilerinizi verirseniz ilk sayfadaki listeye sizi de ekleriz.

Ankarada yaptim canim oglumu zekeriya buyuk dogum hastanesinde yaptim oda sehir hastanesine tasinmis kizimida golbasinda yapmistim ben geziyorum genelde hastane hastane bunuda etlik zubeyde dogumda yapmayi dusunuyorum cok övüyolar
Ben oglumda ankaradaki buyuk dogum hastanesinde detayli ultrasona girdim. Teyzem bashemsireydi orda. Ona ragmen resmen kopek gibi azarladilar beni. Oglumda hem devlet hem ozel muayenelere gittim kayseride. Gercekten rezaletti. 4 kisi birlikte giriosun iki yatak var yari ciplak herkes birbirini izlio falan. Baya vajinal muayene yaptilar yanimda baska bi kadina. Ustelik alete prezervatif falan d gecirmediler şok olmustum. Devlet hastanesi orda bitti benim icin

Gercekten rezillikmis

berbat bir durum gerçekten ben de gözlemlicem en geç 26 haftalıktan itibaren özele gidecem nasipse

Maşaallah gözün aydın inşaallah etkilenmemistir minnos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…