- 15 Eylül 2018
- 3.116
- 3.993
Son adet 8 Kasım şehir mersin doğum tarihi 17 agustosSizleri de ekledim kızlar. Diğer bilgileri dilediğiniz zaman paylaşabilirsiniz. (maksat sorularımızı soralım, paylaşım yapalım)
Doğum Tarihi Son Adet Başlangıcı Şehir
Tiroidler umrumda değil hep düşük gebelikte iyice düşüyor benim kırmızı kanamam var 6 gündür onun için dua edin dedimGeçmiş olsun, bi şekilde yoluna koyarlar onu inş benim de ilk gebeliğimin ilk zamanları olmuştu sonra normale dönmüştü..
Benimde bi aciliyor istahim bi kapaniyor bende hic bisey hatirlamiyorum 6 yil gecti aradan ..Kızlar benim gibi iştahsız olan varmı okadar az yemek yiyorm ki boğazımdan zor geçiyor daha küçücük iştah gitti ilk gebeligimde yaşadıklarım çok ağırdı hiç birşey yiyemedm aylarcaama bukadar erken miydi hatrlamiyorum
Teşekkür ederimGecmis olsun canım
İnşallah teşekkür ederimMaasallah inşallah güzel haberler alırsınız
Çıktı mı canım senin sonucun?İçin rahat edecekse iyi yaptın boşver
Evet aynı maalesef, ay inş bida yaşamayız görmeyiz o masayı kürtaj sebebiyle.. Hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inş
Ben de merakla bekliyorum
Öyle tabi sağlıkla bizimle olsunlar inş en önemlisi o
Insallah canım ya :) haberdar edelim birbirimiziAh o betalari takip etmek yok mu. Cehalet mutluluktur diye boşuna demiyorlar. Kizimda betanin yükselmesi falan hiçbir şey bilmiyordum. Yaptim testi 702 çıkmıştı aaa hamileyim deyip bir kaç gün sonra gidip keseyi görmüştüm. Simdi biliyoruz ya 3 kere kan verdim. 3undede o bir saat 1 yıl gibi geldisen 5+4 de gidiyorsun değil mi canim. Benim de cumartesi 5+3 de randevum. Insallah hayırlı ve güzel haberleri alırız
Evet öyleydi benimki de ben farketmedim de eşim dedi ilkte gümbür gümbürdü bu niye yavaş diye büyüdükçe normale döner çok küçükler daha sayısı önemli sorun olsa dr söylerdi6. 5 haftalik. Kızlar böyle gümbür gümbür değildi sakin sakin normal mi dedim doktora herşey normal dedi sizin ilk kalp sesiniz de benim gibi miydi
İnşallah canım hep sordum tekrarla iyi bı sıkıntimiz yok dedi 24 ünde tekrar gidicemEvet öyleydi benimki de ben farketmedim de eşim dedi ilkte gümbür gümbürdü bu niye yavaş diye büyüdükçe normale döner çok küçükler daha sayısı önemli sorun olsa dr söylerdi
Aynı benimde haftaya salı ilk defa gideceğim heyecanlıyım hiç gitmedim dahaMerhaba kızlar,bugün itibariyle 6. Haftama girdim, daha hiç doktora gıtmedımılk randevum haftaya salı 7.haftama denk gelecek ınsallah güzel haberler alırım
2 cocugumuda devlette yaptim hicte kotu davranmadilar gayet anlayisli insanlardi ki benim zamanimda sehir hastanesi yoktu orasi suan daha iyidir normal kontrolunu devlet hastanesinde yap yine yapacaksan dogumunu ozelde yap bana sorarsan gereksiz ozel bu zmanda hem maddi olarakta cok etkiliyor ona vercegim parayi cocugumun ihtiyaclarini karsilarim sonucta cikan her sonuc devlettede ayni hic bir farki yok adi sadece ozel olmasi yinede sen bilirsin devletteki her alette gıcır gıcırBende bişey soracam size fikir istiyorum özel hastaneye gittim dr çok iyi ama hastane özel gibi değil dökülüyor resmen doktorun baktığı monitör eski bilgisayar ekranı hiç net değil fln muayene 200tl civarı kan verdim tam sayım 230 aldı mesela doğum da 5700 dediler ki daha Ocak zammı gelmemiş hali ki ben doğurmaya 2-3 zam daha gelir gibi şehir hastanesinde birkaç dr övmüşler gidecem ama devlette kötü davranıyorlar diyen de çok kararsız kaldım o kadar para vermenin anlamı var mı çok kararsız kaldım bide kontroller var fln maddi olarak sıkıntımız yok şükür ama gerek var mı diye düşünmekten kendimi alamıyorum
Ben henüz doktora gitmedim ama ben de Folicus başlamayı düşünüyorum. Peki hangisi sizdeki sadece folik asit olan mı yoksa vitamin takviyeli mi?
Ay haftamızda aynıymışAynı benimde haftaya salı ilk defa gideceğim heyecanlıyım hiç gitmedim daha
Hangi devlette dogum yaptiniz. Kayseride insan yerine koymuyolar da2 cocugumuda devlette yaptim hicte kotu davranmadilar gayet anlayisli insanlardi ki benim zamanimda sehir hastanesi yoktu orasi suan daha iyidir normal kontrolunu devlet hastanesinde yap yine yapacaksan dogumunu ozelde yap bana sorarsan gereksiz ozel bu zmanda hem maddi olarakta cok etkiliyor ona vercegim parayi cocugumun ihtiyaclarini karsilarim sonucta cikan her sonuc devlettede ayni hic bir farki yok adi sadece ozel olmasi yinede sen bilirsin devletteki her alette gıcır gıcır
Öyle mi çok geçmiş olsun canım, Allahın izniyle o bu haftalarda normal olarak görülen geçici durumdur inşTiroidler umrumda değil hep düşük gebelikte iyice düşüyor benim kırmızı kanamam var 6 gündür onun için dua edin dedim
Bende aynı düşünüyorum şimdi bide gittiğim hastane devletten daha kötü verdiğim paraya acıdım2 cocugumuda devlette yaptim hicte kotu davranmadilar gayet anlayisli insanlardi ki benim zamanimda sehir hastanesi yoktu orasi suan daha iyidir normal kontrolunu devlet hastanesinde yap yine yapacaksan dogumunu ozelde yap bana sorarsan gereksiz ozel bu zmanda hem maddi olarakta cok etkiliyor ona vercegim parayi cocugumun ihtiyaclarini karsilarim sonucta cikan her sonuc devlettede ayni hic bir farki yok adi sadece ozel olmasi yinede sen bilirsin devletteki her alette gıcır gıcır
'Ben de merakla bekliyorum' diye seninki için demiştim canım :) ben dün verdim zaten daha bide dr a giderim artık yarın öbür günÇıktı mı canım senin sonucun?
Aynısından aldım bugün.Eki Görüntüle 2970069 bunu kullanıyorum