2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Verdigim degerden yuksek ciksinda tek istedigim o yine kimyasal felan olmasin deger falan onemsiz illaki cikar zmanla saol canim❤

Verdigim degerden yuksek ciksinda tek istedigim o yine kimyasal felan olmasin deger falan onemsiz illaki cikar zmanla saol canim❤
Oyle deme canım. Dua kapın açık olur bak. Daha boş kese ihtimali mol gebelik ihtimalleri vs var. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de ben başka bisey istemiyorum cidden

Oyle deme canım. Dua kapın açık olur bak. Daha boş kese ihtimali mol gebelik ihtimalleri vs var. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de ben başka bisey istemiyorum cidden
Aynen oyle hayirlisini diliyorum hep canim bakalim persembe benimde ilk mauanem hayirlisi

Kizlarr 4 gün ilk kan testi 253, 2 gün önce 570 çıkmıştı. 2 katı artsa da içimde hep bir tedirginlik vardi. (Galiba kimyasal vb kaybı olanlarda daha çok oluyor bu.17 ay önce geçirmiştim. )bugün yine dayanamadım okuldan çıkınca koşa koşa test yaptırmaya 1972 arttı Cook şükür. Güzel artmış değil mi. Cumarstesi inşallah keseyi görebilirim bu şekilde galiba

Ben şuanda ultrasonda henüz görmesem de kan testi ile gebeyim. Aynilari oluyo batmalar ve bacağıma vuracak şekilde ağrılar dinlenince geçiyor hamiş olabilirsiniz

Çok güzel artmış masallah artık vajinal görürsün keseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…