- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
Verdigim degerden yuksek ciksinda tek istedigim o yine kimyasal felan olmasin deger falan onemsiz illaki cikar zmanla saol canim❤Adet zamanınıza yakın erken bi dönemde vermişsiniz o yüzden bugünlerde verseniz mutlaka çıkmış olacaktır sizin de.. Hem bu değerler herkeste çok farklı ilerliyor unutmayın.. Kıyas yapıp aklınıza takmayın hiç..
Bende persembeye anca randevu dusurebilmistim canim onu bekliyorum hayirlisi olsun bakalimAynı gidiyoruz canım. Şuan 750-1000 arasıdır:) bende yarın tekrar verip kontrol edicem
Oyle deme canım. Dua kapın açık olur bak. Daha boş kese ihtimali mol gebelik ihtimalleri vs var. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de ben başka bisey istemiyorum ciddenVerdigim degerden yuksek ciksinda tek istedigim o yine kimyasal felan olmasin deger falan onemsiz illaki cikar zmanla saol canim❤
Aynen oyle hayirlisini diliyorum hep canim bakalim persembe benimde ilk mauanem hayirlisiOyle deme canım. Dua kapın açık olur bak. Daha boş kese ihtimali mol gebelik ihtimalleri vs var. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de ben başka bisey istemiyorum cidden
Kac haftalık oluyodu perşembe günüAynen oyle hayirlisini diliyorum hep canim bakalim persembe benimde ilk mauanem hayirlisi
Haha aynen değil mi. O zaman büyüyünce gösteririmDoguncada kiyamiyosun hic bagrina basinca yasadiklarini unutuyosun hep
Sağlıklı olsunlar da inşallah Anneler güçlü oldukları için her zorluğa katlaniyorlar kuzumAmin inşallah canım benim biraz zor geçiyor ama Allahtan öyle aşırı bir zor çekmiyorum.
Sagol canim. Birkaç kişi daha yazmisti ben de o şekilde kullanacağımFitil olarak kullanıyorum ben
Ben keseyi 5+2de gördüm değişiyor yine tabi kişiden kişiyeEşim gitmeyecek olsa ultrasonla foto koymak isterdim
Peki ultrasonda nezzaman belli
Evet canım. Yumurtlama akıntısıni çok yoğun şekilde o tarihlerde görmüştüm. Benim zaten o akintinin günü 1 gün öncesi yada sonrası Yumurtlama oluyr hep22,23 nde mi yumurtladin canım?
Aaaa aynıyız canım o zaman❤. Insallah sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbım. Sen kontrole falan gittin miBende pcos luyum canım adet döndüm 45 50 gun oyunden ovulasyon takibi yaptım adetimin 34. Gunu yumurtlama oldu yumurtlama tarihine göre 4+6 dayım bende
Benim hesabima gore 5+1 olucam isteKac haftalık oluyodu perşembe günü
Aynen öyle.Sağlıklı olsunlar da inşallah Anneler güçlü oldukları için her zorluğa katlaniyorlar kuzum
Ben şuanda ultrasonda henüz görmesem de kan testi ile gebeyim. Aynilari oluyo batmalar ve bacağıma vuracak şekilde ağrılar dinlenince geçiyor hamiş olabilirsinizcanım selam cevabın için teşekkürler. Yaklaşık 1.5 senedir deniyoruz bende pko var her seferinde üzücü haber almaktan o kadar yoruldum ki artık test yapmak istemiyorum. Ara ara kasık batması dışında bi belirtimde yok aslında. Ama insan bi umut acaba mı? diyor. kendiisi ile aynı belirtileri yaşayan birini arıyor. Bazen bacağıma bile vuruyor bu böyle bişey mi acaba?
Çok güzel artmış masallah artık vajinal görürsün keseyiKizlarr 4 gün ilk kan testi 253, 2 gün önce 570 çıkmıştı. 2 katı artsa da içimde hep bir tedirginlik vardi. (Galiba kimyasal vb kaybı olanlarda daha çok oluyor bu.17 ay önce geçirmiştim. )bugün yine dayanamadım okuldan çıkınca koşa koşa test yaptırmaya 1972 arttı Cook şükür. Güzel artmış değil mi. Cumarstesi inşallah keseyi görebilirim bu şekilde galiba
Kızlar sonucum çıktı:) 1016.18 :) cumaya randevu aldım:) güya güya sonuna kadar sabredecektimBen gittim yine kan verdimdusun düşün bilmem nedir işin e döndüm resmen 3 gün önce 283.78 çıkmıştı bakalım şimdi kac çıkacak
Ben beta ları takip ediyorum canım. Bide cuma ya randevu aldım bakalımAaaa aynıyız canım o zaman❤. Insallah sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbım. Sen kontrole falan gittin mi
Bende cumaya randevu aldım. 5+4 oluyor o zamana:)Benim hesabima gore 5+1 olucam iste