2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aaa ne kadar garipmiş. Geçmiş olsun

Kızlar bisey sorcam ya. Sizde de sürekli bi tedirginlik, acaba kuruntusu var mi? Şuan bat a göre 5+1 günlüğüm ve doktora hiç gitmedim. Sadece beta larla takip sağlıyorum. Ama düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum. Ya yine boşsa. Ya göremezsem. Ya üzülürsem. Ya heveslerim boşa çıkarsa gibi. Çok kötü hissediyorum bu şekilde kendimi.

kızlr selam öncelikle anne adaylarını tebrik ederim. Sizlere bir sorum olacak yumurtlama gününden beri geçmeyen bir sağ kasık ağrım var? siz de de böyle oldu mu acaba güzel haber midir? yaklaşık 10 gün geçti yumurtlamanın üstünden ara ara batma hissediyorum. Ama ümitlenmemek içinde test yapmıyorum.

Canım maşallah. Benimde bat 8 Kasım ama benim beta daha 1000 kusurlerde. Cogul gebelik olabilir mi acaba senin
Sağol canım. Ay hiç bilmiyorum ki acaba öyle midir, grupta böyle yüksek olanlar okumuştum sanki normal değerler arasındadır diye düşündüm.. Ne zaman 1000 küsür çıkmıştı senin, ben dün sabah kan vermiştim.. Adet beklediğim gün de normal gebelik testinde direk kıprkırmızı çizgi olmuştu şimdi düşünüyorum da..
Benimde8 Kasım:)
Benim de, baya kişi 8 kasım olduk :)

Aynısı bende de var normal olup olmadığı kalp atışı duyulduktan sonra hala devam ederse ona göre belli olur bence.. Kötü geçmişi olunca insan ister istemez böyle oluyo

Bende de var ne yazık ki mart kimyasal gebelik, eylülde 6 hafyalıkken kanama başlayıp 7 haftalık kalp durması sebebiyle kürtaj oldum.. Sürekli tuvalete gidip kontrol halindeyim, her akıntı hissettiğimde içime sızı geliyor.. Ağrılarım da oluyor tedirginlik hep yakamda yani. Hayırlısıyla atlatırız inş ya bu süreçleri Allahın izniyle dua ile

Bilmiyorum kaç aydır deniyorsunuz ama on gün geçmiş ben olsa hemen yapardım duruma göre HCG testi verirdim nasıl bekliyosun bence hiç durma? Kaç günde adet oluyorsun valla iyi beklemişsin

Bilmiyorum kaç aydır deniyorsunuz ama on gün geçmiş ben olsa hemen yapardım duruma göre HCG testi verirdim nasıl bekliyosun bence hiç durma? Kaç günde adet oluyorsun valla iyi beklemişsin
canım selam cevabın için teşekkürler. Yaklaşık 1.5 senedir deniyoruz bende pko var her seferinde üzücü haber almaktan o kadar yoruldum ki artık test yapmak istemiyorum. Ara ara kasık batması dışında bi belirtimde yok aslında. Ama insan bi umut acaba mı? diyor. kendiisi ile aynı belirtileri yaşayan birini arıyor. Bazen bacağıma bile vuruyor bu böyle bişey mi acaba?

Ben gittim yine kan verdim dusun düşün bilmem nedir işin e döndüm resmen 3 gün önce 283.78 çıkmıştı bakalım şimdi kac çıkacak

Bende bende yaaa. Sürekli günlük ped kontrolü manyağı oldum. En ufak şeyde acaba duscek mi boş olcak mi, o kürtaj masasına bida çıkmak istemiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…