MaşallahKesemiz büyümüş bebek de görüldü. Haftaya kalp atışı için gideceğim
Teşekkür ederimMaşallahkaç günlükken böyle görmüş oldun keseyi bir de yumurtlamanı biliyo musun geç döllenme olup olmadığını yani
Bu kimyasal nedir çok okudum mesajlarda?Ben geçen ay kimyasal yaşayınca söylemeye çekindim açıkçası
Çok teşekkür ederim, ben de yine bulamıyorum playstor da diye soracaktım buraya, teşekkürler tekrardanUygulaması bu üst sağ sekmeye basıp Kdnlr-Klb APK'sını aç kısmına tıkla yüklenir uygulaması ile ulaşım daha kolay
Ben düz bir insanım gözlerini kapat dedim testi koydum elineBuda doğru bakış açısı yarın bir kan testi daha verip yarın akşam yada persemeb diyeyim diyorum
Siz nasıl söylediniz esinize
Çarşambadan beri yapiyorumOnu geçen ben de yaptım her sabah yapmaya test dayanmaz
Bende kutu vereyim diyorum enfazla oBen düz bir insanım gözlerini kapat dedim testi koydum eline
Ama şey olabilir onun ağzından bir mesaj şimdi en yakın arkadaşıma söyleyeceğim merhaba teyze ben geliyorum yazdım kağıda onu vericemBende kutu vereyim diyorum enfazla o
Merhaba benimde ilk gebeliğim senin gibiydi şimdide hamileyim aranıza yeni katıldım inşallah bu gebeligimde olmaz diyorm ama iki gündür iştahım kesildi bende dediğin gibi normaldede regl dönemleri bulantım olurdu ama hamielikteki çok kotuyduArtık yarın en etkilisini isteyeceğim başka çarem yok rapor da alamıyorum yemek yemeği bıraktım su içsem afedersiniz istifrar ediyorum. Ben regl dönemlerimde bile bulantı yaşıyordum sanırım o yüzden böyle geçiyor
Ben geçtiğimiz mart ayında yaşayınca öğrendim kimyasal gebeliği.. Gecikmeden 3-4gün sonra çift çizgi çıkmıştı, bi 2-3 gün sonra falanda kanama başladı normal adet gibiydi biraz daha ağrılısı çok değildi ama öyle.. Belimin ağrısı başladı herzaman ki adet süreci gibi kanama başlamıştı normal adet gecikmesi zannederdim bir kaç gün daha test yapmasaydım.. Dr da döllenme oluyor ve kese oluşmadan düşüyor kimyasal gebelikte biz bunu düşükten bile saymıyoruz demişti..Bu kimyasal nedir çok okudum mesajlarda?
Benimde ilk gebeliğim, böyle olacağını hiç tahmin edemezmişim, gerçekten yaşamayan bilemez dediklerinde haklılar. İnşallah sizin ki başlamaz rahat geçirirsinizMerhaba benimde ilk gebeliğim senin gibiydi şimdide hamileyim aranıza yeni katıldım inşallah bu gebeligimde olmaz diyorm ama iki gündür iştahım kesildi bende dediğin gibi normaldede regl dönemleri bulantım olurdu ama hamielikteki çok kotuydu
Fitil olarak verdi doktorum. Akşamları yatarken kullanıyorum. Doktor kontrolünde kullanın benceProgestan nasıl kullanıyorsunuz acaba. Ben de bir süre kullanayım diyorum. Çünkü büyük ihtimalle progestoron hormonum düşük benim
Ben buna inanmak isterdm ama bence ilki nasılsa ikinciside öyle olur ama hamileliği rahat gecenlere imreniyorum çünkü. Çektiğimi ben biliyormBenimde ilk gebeliğim, böyle olacağını hiç tahmin edemezmişim, gerçekten yaşamayan bilemez dediklerinde haklılar. İnşallah sizin ki başlamaz rahat geçirirsiniz
Bende pcos luyum canım adet döndüm 45 50 gun oyunden ovulasyon takibi yaptım adetimin 34. Gunu yumurtlama oldu yumurtlama tarihine göre 4+6 dayım bendeAmin canım. Seninki daha uzunmuş neredesin. benim yarım saat sürüyor ama çalıştığım için çıkış saatlerinde koştur koştur gidiyorum. Senin kaç hafta kan gün tam olarak. Bende pcos olduğu için tam bilmiyorum. Tahmini yumurtlama belirtilerine göre hesaplama yaptim. 4+6 görünüyor
AA çok iyiymisAma şey olabilir onun ağzından bir mesaj şimdi en yakın arkadaşıma söyleyeceğim merhaba teyze ben geliyorum yazdım kağıda onu vericem
Kucağına da almayı nasip etsin canım Rabbım. Kac haftaliksin? Alttan mi baktın doktorunBizde bebeği ve kalp atışını gördük çok şükür
Benim de dün ilk defa uyku bastırdı gün içinde kafamı kaldıramadım, bari uzanayım dedim msjları okuyordum gözümü açıp bişey okuyamadım uykudan.. Bugün de biraz öyleyim çok zor oluyor ama inş geçer kısa sürede..Ben çok uyuyorum kızlar ya uyku durumları sizlerde nasıl
22,23 nde mi yumurtladin canım?Amin canım. Seninki daha uzunmuş neredesin. benim yarım saat sürüyor ama çalıştığım için çıkış saatlerinde koştur koştur gidiyorum. Senin kaç hafta kan gün tam olarak. Bende pcos olduğu için tam bilmiyorum. Tahmini yumurtlama belirtilerine göre hesaplama yaptim. 4+6 görünüyor
Canım maşallah. Benimde bat 8 Kasım ama benim beta daha 1000 kusurlerde. Cogul gebelik olabilir mi acaba seninMerhabalar herkese, sessizce takip ediyordum sizi ara ara, ben de gruba dahilim, bi terslik olmazsa inş.. Sat 8 kasımdı dün beta için kan verdim bugün aldım sonuç 16binlerde.. Herkesin sağlıklı gebelik leri olsun inş