2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba benimde ilk gebeliğim senin gibiydi şimdide hamileyim aranıza yeni katıldım inşallah bu gebeligimde olmaz diyorm ama iki gündür iştahım kesildi bende dediğin gibi normaldede regl dönemleri bulantım olurdu ama hamielikteki çok kotuydu

Bu kimyasal nedir çok okudum mesajlarda?
Ben geçtiğimiz mart ayında yaşayınca öğrendim kimyasal gebeliği.. Gecikmeden 3-4gün sonra çift çizgi çıkmıştı, bi 2-3 gün sonra falanda kanama başladı normal adet gibiydi biraz daha ağrılısı çok değildi ama öyle.. Belimin ağrısı başladı herzaman ki adet süreci gibi kanama başlamıştı normal adet gecikmesi zannederdim bir kaç gün daha test yapmasaydım.. Dr da döllenme oluyor ve kese oluşmadan düşüyor kimyasal gebelikte biz bunu düşükten bile saymıyoruz demişti..

Benimde ilk gebeliğim, böyle olacağını hiç tahmin edemezmişim, gerçekten yaşamayan bilemez dediklerinde haklılar. İnşallah sizin ki başlamaz rahat geçirirsiniz

Merhaba herkese bende Ağustos bebeği bekliyorum dün ogrendm istedgn bir gebelikti ama biz ben iki ay sonra hamile olmayı düşünüyorken supriz oldu aşık suprizi eşim yaptı bana regl gecikince dediki sanki hamile olablrsn neden böyle diorsn dedm ve. Test yaptırdım çift çizgi Ağustos çok sıcak bir ay diye biraz endişelendim çünkü özellikle Eylul den sonra olsn diyordm ama supriz :)) geldi

Benimde ilk gebeliğim, böyle olacağını hiç tahmin edemezmişim, gerçekten yaşamayan bilemez dediklerinde haklılar. İnşallah sizin ki başlamaz rahat geçirirsiniz
Ben buna inanmak isterdm ama bence ilki nasılsa ikinciside öyle olur ama hamileliği rahat gecenlere imreniyorum çünkü. Çektiğimi ben biliyorm

Bende pcos luyum canım adet döndüm 45 50 gun oyunden ovulasyon takibi yaptım adetimin 34. Gunu yumurtlama oldu yumurtlama tarihine göre 4+6 dayım bende

22,23 nde mi yumurtladin canım?

Canım maşallah. Benimde bat 8 Kasım ama benim beta daha 1000 kusurlerde. Cogul gebelik olabilir mi acaba senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…