2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benden biri daha bende ultrasonu görmeden söylemedim hoşgeldin

Benide eklermisiniz? Sat 22ekim
İlk çoçuk
Yaş 26
Kayseri

Hanımlar merhaba, 6+3 teyiz bizde. Lakin 4 gündür inanılmaz bulantı çekiyorum iş hayatım alt üst oldu ofise giren herkes kokuyor gibi geliyor. Sigarayı bırakmıştım öğrenince ama tiksinme bulantılarla başladı yanımda içilmesine dayanamayacak duruma geldim. Henüz kadın doğuma gitmedim sağlık ocağında beta 2400 leri görünce 10 gün sonra git demişti yarına tekabül ediyor. Bulantı için çözüm bulan doktorun verdiği ilaçlardan fayda gören oldu mu acaba aranızda?

Ben metpamid kullandım çok olmasa da faydasını gördüm

Ben benimle birlikte heycanlansın benimle birlikte sevinsin inşaallah gerekmez ama gerekirse benimle birlikte üzülsün diye öğrendiğim gün söyledim
Buda doğru bakış açısı yarın bir kan testi daha verip yarın akşam yada persemeb diyeyim diyorum
Siz nasıl söylediniz esinize

Bir de prilam varmış o daha etkiliymiş bir arkadaşım kullandı iki gün rahat ediyorum diyo ama ben kullanmadım
Artık yarın en etkilisini isteyeceğim başka çarem yok rapor da alamıyorum yemek yemeği bıraktım su içsem afedersiniz istifrar ediyorum. Ben regl dönemlerimde bile bulantı yaşıyordum sanırım o yüzden böyle geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…