- 27 Ocak 2020
- 966
- 403
Bence bebek görünmedi yaa doktor yolk kesesi oluşmuş dedi sadeceCanım eğer solda gördüğüm bebek doğru ise yanlış görmüyorsam kız gibi duruyor tabi kalp atışından sonra daha net belli olur
Aaaaa ballı gün güzel haberlerle gel inşallahEskiden gittiğim bir ultrason vardı. Çok memnun kalmamıştım ama çok popüler olmadığı için belki randevu bulabilirim diyedüşünüp bugün aradım. Bugün 17:00'te gel dediler. Şaka maka gidiyoruz valla bugün görmeye. :) Sat'a göre 7+0, bana göre 6+2
Merhaba, ben ilk hamileliğimde bilmeden 4.haftaya denkgelecek şekilde 20 lik diş çektirmişitm dikişli falandı dolayısıyla anestezi li bi şekilde oldu.. Daha dikişleri aldırmadan da hamileliğimi öğrenmiştik.. Dikişleri aldırmaya gittiğimde diş dr hiç sıkıntı olmaz merak etme öyle kaç hastaya denkgeldi kdaha sorun olmadı dedi belki de rahatlatmak için dedi bilmiyorum.. Ama gerçekten de problem çıkmadı, şimdi o minnak 4 yaşında:) .. O yüzden sizin bi de kontrollü olacak gönül rahatlığı ile gidip hamileliğinizi de belirterek bi görünürsünüz içiniz de rahat eder..Hamilelikte dişçiye gitmek sıkıntılı mı? Dişim öyle kötü ağrıyor ki. Eğer sıkıntı ise bugün daha 4 haftalık olduk kaldı 8 ay
Fitil olarak kullanıyorum benMerhaba hanımlar. Progestani hamileyken nasıl kullanıyorsunuz acaba. Benim progestoron seviyem dusuk büyük ihtimalle. Doktor randevum da Cumartesi. En azından doktora gidene kadar kullanayım diyorum
Ay maşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli güzel yaşlar nasib etsin ufaklığaMerhaba, ben ilk hamileliğimde bilmeden 4.haftaya denkgelecek şekilde 20 lik diş çektirmişitm dikişli falandı dolayısıyla anestezi li bi şekilde oldu.. Daha dikişleri aldırmadan da hamileliğimi öğrenmiştik.. Dikişleri aldırmaya gittiğimde diş dr hiç sıkıntı olmaz merak etme öyle kaç hastaya denkgeldi kdaha sorun olmadı dedi belki de rahatlatmak için dedi bilmiyorum.. Ama gerçekten de problem çıkmadı, şimdi o minnak 4 yaşında:) .. O yüzden sizin bi de kontrollü olacak gönül rahatlığı ile gidip hamileliğinizi de belirterek bi görünürsünüz içiniz de rahat eder..
Aaa öyle miyasak yasak. sen yazmamış ol, kimse görmemiş olsun
Kendini sicak tut kis ayi malum üşütmemeye dikkat et canimDünden beri göbek deliğimin etrafıcok agrıyor dün gece üşüme titreme oldu gaz sancısı beni mahvetti ya
Evet yaa üşütünce midem taş gibi oluyo benimde ağrıdan duramıyorum :/Kendini sicak tut kis ayi malum üşütmemeye dikkat et canim
Bende 8 kasimdi 7sinde kan vermistim 70.21 cikmisti suan kac hic biilmiyorum bendede cikar mi acaba oyleMerhabalar herkese, sessizce takip ediyordum sizi ara ara, ben de gruba dahilim, bi terslik olmazsa inş.. Sat 8 kasımdı dün beta için kan verdim bugün aldım sonuç 16binlerde.. Herkesin sağlıklı gebelik leri olsun inş
O yuzden dikkatli olman lazim hastalanabilirsin ilacta kullanmazsin ayagina pandif yada patik bulunsun kalin giyin mutlaka bebekte etkilenir ❤Evet yaa üşütünce midem taş gibi oluyo benimde ağrıdan duramıyorum :/
Bende 8 kasimdi 7sinde kan vermistim 70.21 cikmisti suan kac hic biilmiyorum bendede cikar mi acaba oyle
Ne iyi olurdu.. Bu arada buranın uygulaması olduğunu da bilmiyorum ben normal siteden takip ediyorum, daha önce baktığımda görmemiştim uygulama siteye ait.. Bulursam yüklerim.. Öğrenmiş oldum sağolun
Alıntı koymayı unutmuşum:)Uygulama ne kadar zor ya napsak bi telegram grubu falan mı açsak
Uygulaması bu üst sağ sekmeye basıp Kdnlr-Klb APK'sını aç kısmına tıkla yüklenir uygulaması ile ulaşım daha kolayAlıntı koymayı unutmuşum:)
Evet hoşgeldin TebriklerHanımlar merhaba
Sat 14kasim
Bat 12araliktiv daha olmadim
Kan tahlili için gittiğimde hadi hamilelikte bakın demistim
8aralik 37
10aralik 112
13 Aralık 477
Ama ilk test sonrasi doktor kimyasal mi takip edelim dedi aile hekimliğinde
Yerleşme kanaması olmadı
Karnım gürül gürül
Bel sırt kaşık agr var
Yorgunluk var
Beta ya göre hamileyim sanırım
Ama ultrasonda daha bakilmadi. Bu durumda bu gruba mi geliyorum
Ay inşallahEvet hoşgeldin Tebriklerinşallah kısa sürede keseyi ve kalp atışını görürsünüz